Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7861
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171692 Üzenet linkje2011-08-01 21:11:30 

Nekem is vannak képeim a Piso Krioneri-ről.

Az első egy este készült, mikor már üres volt a part,látszanak a kövek, és remélem látszik az is, hogy jobb oldalon viszonylag tűrhetőbb a part.

A másik képen a kövek láthatóak, azon a részen, ahol fotóztam, az átlagos méretük: öklömnyitől felfelé..... icon_smile.gif

# 7862
Veka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171699 Üzenet linkje2011-08-01 21:55:12  Válasz a #171685. hsz-ra Előzmény #171685

Szia Titusz !
Nem sok "szépséghiba " volt, és a nyaralás szépségei és rengeteg élménye ezt a keveset is majdnem jelentéktelenné tették. De mivel kérted néhány szót róla: Pozsonyból indult a busz, szlovák rendszámú, szlovák sofőrökkel, és sok szlovák utassal. Ez önmagában még nem baj, hisz egész baráti volt a viszony a magyar és a szlovák utasok között. A sofőrök szerintem, értettek, mi több beszéltek is magyarul, mégis egyik sofőr sem volt hajlandó magyarul megszólalni. A telepített idegenvetzetőnk pedig nagyon bályoska volt, de magyar létére, ő is szlovákul adott tájékoztatást a buszon, mikor megérkezésünkkor felszállt, és a meeting is első nap a szlovákoknak, másodikon nekünk lett megtartva. De tudod mivel korábban olvastam hasonló észrevételeket a fórumokon direkt rákérdeztem az irodában, hogy a sofőrök beszélnek-e magyarul. Hülyánek méztek....

Az apartmanunk, a Stella apartman, egy viszonylag újonnan épült, gyönyörűen rendben tartott épület, egy végtelen citromliget közepén. (Folyton limonádét ittunk.) Kis emelkedőn helyezkedik el – de ez Pargán nem meglepő. (A tengerparthoz sokat gyalogoltunk.) Mellette útelágazás; balra az Ali pasa várához, mely az elején egy hatalmas árnyas olajliget, a betonút mindkét oldalán, jobbra a városhoz vezető olajligeten keresztül futó betonút. A „kisvasút” útvonala, ami pont az apartmanunk előtt kanyarodott. Mindig hallottuk mikor jött, mert fütyült.
A háziak tündériek, valamelyik reggel pl.a kertből jövet a néni két hatalmas kígyóuborkával tetté reggelinket gazdagabbá, amint kint ültünk a teraszon és falatoztunk. A 11 nap alatt (nem 7 napos turnus) 2x cseréltek ágyneműt és törölközőt, és 2 naponta takarítottak. Légkondi volt, de nem béreltük ki, mert a spaletta, amit minden távozáskor bezártunk, eléggé hűvösen tartotta a helyiséget.
Mindent egybevetve csodás nyaralás volt. icon_biggrin.gif

# 7863
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171709 Üzenet linkje2011-08-01 22:44:36 

anya52 írta:
Sziasztok!
Aug.29-én megyünk Pargára a Bakasba Ha valaki tudna informálni néhány dologról, azt megköszönném. Pl.: Milyen az apartman ház felszereltsége? Mennyi idő alatt ér le a busz? Milyen messze van a strand? Stb. Előre is köszönöm.

Szia!
Én is azt tudom tanácsolni, hogy a keresőbe kell beírni, hogy Bakas, és minden korábbi hozzászólást kidob, amit korábban beírtak.
Csak én úgy látom, hogy a kereső a lap alján van. icon_smile.gif

# 7864
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171710 Üzenet linkje2011-08-01 23:03:46  Válasz a #171656. hsz-ra Előzmény #171656

Köszi Cofffos és Theia!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan a segítségemre siettetek a fotókkal. icon_smile.gif
Ahol apróbb kavicsok vannak, az az oldal szimpatikusabb a hátamnak, de talán polifoam-mal és vastag strandtürivelel csak kibírjuk valahogy a másik oldalon is. icon_wink.gif icon_wink.gif icon_biggrin.gif
Bár csak már azok a kövek nyomnák a hátamat!!! icon_biggrin.gif

# 7865
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171722 Üzenet linkje2011-08-02 07:12:57 

.fdkj
# 7866
Knut
Aktív fórumos
Aktív fórumos
73 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171750 Üzenet linkje2011-08-02 10:59:31 

Sziasztok!Érdekelne hogy tud e valaki infót adni az idei árakról?Mennyibe kerül a vizitaxi a Valtosra,Lichnos Beachre?Mennyibe kerül a kisvonat Ali Pasa várához?Köszönettel!Knut
# 7867
Knut
Aktív fórumos
Aktív fórumos
73 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171754 Üzenet linkje2011-08-02 12:17:09  Válasz a #171692. hsz-ra Előzmény #171692

kedves Theia!Légyszi mikor hazajöttetek közölj néhány fontos infót a kinti árakról!Vizitaxi árak(Valtos,Lichnos Beach)?Kisvonat ára?Köszönettel!Knut
# 7868
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171755 Üzenet linkje2011-08-02 12:18:38  Válasz a #171750. hsz-ra Előzmény #171750

Szia!

A kisvonat Ali Pasha várához 8 euro volt fejenként. A Lychnos beach és főleg a Valtos gyalog is megközelíthető, mi inkább elsétáltunk ezekre a strandokra. A vízitaxi talán 7-8 euro lehet, de erről már írtak korábban.

# 7869
TGabcsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171765 Üzenet linkje2011-08-02 13:04:15 

Kedves Coffos, kedves Theia!

Én is köszönöm a szemléletes képeket a Piso strandról. Valamilyen fura okból odavagyok a mindenféle formájú érdekes kövekért, így nem keserített el a látvány, sőt! A közeli kép teljesen felvillanyozott. Bolond vagyok, igaz? icon_biggrin.gif

Kedves Knut! Bár nem nekem címezted a kérést, de én is írni fogok friss árakat (plusz minden más hasznosnak ítélhető infót), hogy én is hozzá tudjak járulni a sok segítséghez, amit irtt kaptam. Mi 12-én utazunk és 25-én jöttünk vissza.

Üdv, Gabi

# 7870
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171766 Üzenet linkje2011-08-02 13:09:27  Válasz a #171709. hsz-ra Előzmény #171709

KERESŐ van alul és felül is...nekem tegnap az alsó nem működött, ezért írtam a felsőt...
# 7871
Zazi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171771 Üzenet linkje2011-08-02 13:53:13  Válasz a #171366. hsz-ra Előzmény #171366

Papamaci és Többiek!
Belemosolyoghatnátok majd a webcamba, hogy az itthonmaradók is láthassák az összegyűlt társaságot!

# 7872
Veka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171779 Üzenet linkje2011-08-02 14:48:23  Válasz a #171755. hsz-ra Előzmény #171755

Mi a Valtosról mentünk a városba vizitaxival. 2 euró volt fejenként.
# 7873
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171780 Üzenet linkje2011-08-02 14:59:33  Re:

Knut írta:
kedves Theia!Légyszi mikor hazajöttetek közölj néhány fontos infót a kinti árakról!Vizitaxi árak(Valtos,Lichnos Beach)?Kisvonat ára?Köszönettel!Knut

Kedves Knut!
Rendben, mindenképpen tervezek írni beszámolót, és természetesen ide is fogok írogatni. icon_smile.gif
Kisvonat tavaly 9 euró volt, de idén úgy hallottam ismét 8 euró.
Vízitaxit én nem vennék igénybe,csak ha nagyon muszáj.
A Valtos ott van a városnál, elérhető távolságban.
A Lichnoshoz menet pedig vétek kihagyni az olajfaligetet, olyan gyönyörű.
Esetleg a Lichnostól visszafelé gyertek vízitaxival, tavaly mi is úgy akartunk visszajönni, csak már elment az utolsó ( délután 5-6 körül,pontosan nem emlékszem ), erre figyeljetek.
Biztosan szép fotókat lehet útközben készíteni a sziklákról, öblökről,a városról a tenger felől nézve.
Úgyhogy visszafelé is gyalog mentünk a városba.
Annyi látnivaló van útközben mindkét strand felé, hogy észre sem veszitek, és már ott is vagytok. icon_biggrin.gif

# 7874
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171782 Üzenet linkje2011-08-02 15:07:02 

TGabcsi írta:
Kedves Coffos, kedves Theia!

Én is köszönöm a szemléletes képeket a Piso strandról. Valamilyen fura okból odavagyok a mindenféle formájú érdekes kövekért, így nem keserített el a látvány, sőt! A közeli kép teljesen felvillanyozott. Bolond vagyok, igaz? icon_biggrin.gif

Üdv, Gabi

Kedves Gabi!

Én is szeretem a különleges köveket és kagylókat.
Tavaly a Piso Krionerin találtam egy rózsaszín márványdarabot,nagyon szép és jó nagy. icon_biggrin.gif
Vihar után másnap reggel sétálgattam a kövek között "guberálva" és jól belerúgtam, így találtam rá. Fájdalmas volt, de megérte. icon_biggrin.gif
Úgyhogy a Piso-n érdemes a lábunk elé nézni, mert sohasem lehet tudni, mit mos ki a víz. icon_smile.gif

# 7875
Eszes19
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171812 Üzenet linkje2011-08-02 20:29:01 

Mi is gyalog mentünk a Valtosra, a szállásunkról 20 perc volt, kényelmes sétával a Green pékségtől negyed óra.Kicsit felfelé az utcán, majd lefelé a lejtőn, szép a kilátás, így fel sem tűnik az idő...icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 524 525 526 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu