Szia Ginginke!
Én is utálok vasalni,ma is lesz benne részem,de a Te helyedben most nagyon szívesen csinálnám!
Vasalj,csomagolj,nézd át a listádat,hogy minden megvan-e és IRÁNY SARTI!!!
Tudod miért kíván Neked mindenki ezerszer jó utat,jó nyaralást??
Mert nagyon irigyek vagyunk!!!
De őszinték is ,úgyhogy mégegyszer kívánom érezzétek nagyon jól magatokat!
Rendben Írtam Maria Natasának, nekem is be van jelölve fb-on. A hónap végén nyílik a kalóztanya :S:S:S A hajó meg valószínűleg jövő hétvége felé fog Sartin lenni. Jajjj nem akarom kihagyni a hajókázás, max akkor megyünk más hajóval. Delfint akarok látniiiiii!
Nekem írták a Grand Toursosok: A víz még hideg, a mostani hőmérséklet 20 és 25 fok között van napközben, de este lehűl a levegő.Ha ilyen szép napos marad az idő barnulni lehet, de lubickolni még egy kicsit húzós.
Szia Bogi.
Egy Nei Poriban élő barátom azt írta ma reggel,
hogy már lehet fürdeni a tengerben,mert elég
kellemes a víz,ugyhogy a fürdőruha itthon ne
maradjon és nagyon jó utat és nyaralást
kivánok Nektek.
Mi "csak" szeptember elején utazunk Görögországba. A Mediterrán tombola keretében megyün, de addig is szeretnék sok-sok infót gyűjteni. Az egyik lehetséges hely Sarti, ezért is írok ide. Kérném azokat, akik már idén voltak, vagy most mennek, hogy élelmiszer árakat, fakultatív progik költségét, robogó bérlés feltételeit írják meg. Olvastam hozzászólásaitokban a kalóz tanyáról. Ez micsoda?
Várom válaszaitokat!
Köszönöm!
Vickycsibe!
Jövőhéttől kezdve minden este (ha lesz net az apartmanban,mert még most nem működik) fogok írni egy napi összefoglalót. A kalóztanyát nevezhetnénk egy bárnak. http://www.sartikirandulas.hu/kaloztanya/