Segítségeteket szeretném kérni! Nem tudok dönteni Skalan a Renieri és a Hermes apartman között. Tudnátok infókat adni, hogy szerintetek melyik a jobb? Abban is, melyik szobát ajánlanátok? Előre is köszönöm, Fodori
#2116062013-12-20 20:15:50 Válasz a #211599. hsz-ra
Köszi a választ mindkettőtöknek! Ahogy nézem elég jó árban van a sziget, de ilyen az ha nincs konkurencia (talán ibusz fog még idén busszal ide utaztatni, révén hogy benne van a tombolában is), de biztos ami biztos, gyors lefoglaltam 2 hete a júni 14-től a Renieri apartmanban Szóval már csak ki kell várni.
#2116142013-12-21 09:23:46 Válasz a #211607. hsz-ra
Majszi2
A tavalyi meg az azelőtti képeim NIKON D60-nal készültek, a tavalyihoz csak TAMRON 17-50 VC 2.8 as lencsét,azelőtti években a NIKON alap 18-55VR-jét használtam.
Az idei képeim az új NIKON D7100-zal ,nagyrészt a TAMRON 17-50 nel,valamint pár kép fix 28-as NIKKOR-ral készültek(ezeken érezhetően kevesebb a színtelítettség,és határozottabbak az élek)Az idei képek a felrakott linken a végén ,Platia Ammos képeknél jól szétválasztható melyik mivel készült.
Van még egy Nikon SB-900-as vakum használva csak az idei templomi képeknél.
DE a lényeg,minden kép évek óta a kővetkező szép nevű szűrővel készült:
B+W Kasemann Circular Polar MRC nano XS-Pro
Lassan befejezem az Ithakai 1 napos hajós kirándulásos albumot, nemsokára felkerül a végleges változat is, könnyíteni a kirándulások kiválasztásához.
#2116622013-12-27 13:46:58 Válasz a #211602. hsz-ra
Kedves Fodori!
Mi idén a Renieri apartmanban voltunk,de mivel az utolsó utáni pillanatban derült ki,hogy el tudunk menni 1 hétre nyaralni,így már nem volt választási lehetőségünk.Ha lett volna,akkor a Hermes apartmant választjuk,ami így visszatekintve is sokkal jobb döntés lett volna.Nincsenek nagy igényeink szoba ügyben,mert általában keveset tartózkodunk ott nyaraláskor,de a Renieriben a tisztaság erősen megkérdőjelezhető volt,illetve a földszinti gangon lévő asztalok nagyon közel vannak egymáshoz,így intim szféra semmi..De összességében örültünk,hogy egyáltalán lett még helyünk,így ezt is megbecsültük Én a Hermest ajánlom Nektek.
Nem értek hozzá,de ha megkeresed a Hermes villát/az ásatást/ attól pár percre egy utcában van az apartman,csendes helyen.De szerintem legjobb a Hermes,ez az apartman a Renieri után van szintén egy mellék utcában.