Hát én nem tudom,de nagy bánatunkra mi nem találtunk kagylót.Pedig a férjem nagyon szereti és élvezi szedegetni őket.Kicsit el is szomorodott hogy nem talált,mert ő egész nap el van vele.Sartin mindig a víz alatt volt és rengeteg kagylót tudott szedni.
Emlékeim szerint a legtöbb kavicsot és kagylót északabban Sami felé menet egy Karavomilos nevű parton gyűjtöttünk.Azért is ermlékszem,mert nagyon furcsa,természettől lyukas kavicsok is voltak ott.A strand bejáratától balra mentünk,ahol szélesebb a part,és sekélyebb a viz.
Ma pakolásztam az egyik szekrényben és megtaláltam az igen ritkán használt kis kamerámat, s benne egy elfeledett SD kártyát. Megnéztem, mi van rajta, többek közt ezt találtam, s fel is tettem a youtube-ra. (Ajánlom először Kefalonián nyaraló, autót bérelni szándékozók figyelmébe. )
#2119732014-01-08 12:06:16 Válasz a #211969. hsz-ra
OFF: nekem chrome böngészőben dupla széles az oldal normál nézetben. Másnak is van ilyen gondja? Explorerben is szélesebb egy kicsit, Mozillában renden van.
Látom eldölt a kérdés.Jó lesz az is,mert egy mellékutcában van aránylag csendes.Mi nagyon jól éreztük magunkat,azt sajnáljuk,hogy nem tudtunk kimozdulni,mert nem találtunk busz járatot.Taxi volt pl. Porosra,de kissé borsos áron.Igy aztán gyalogoltunk,sok mindent megnéztünk.A Hermes már amikor mi voltunk,akkor is "menő" volt.Jó tervezgetést