Aki ismer olyan weboldalt, ahol fel van tüntetve az összes görögországi fizetőkapu helye vagy gps koordinátája, jelezze nekem!
Illetve navigációs POI formátumban is megfelel.
#1491802010-08-16 12:48:23 Válasz a #149178. hsz-ra
Úgylátom, amit belinkeltél onnan össze lehet szedni többnyire mind.
Google térképen ki kell keresni az autópálya mentén a felsorolt helységek közelében, aztán összeszedni a koordinátákat.
#1491842010-08-16 13:17:11 Válasz a #149162. hsz-ra
Valszeg azért volt, mert az etnaol, bár a gumit nem bántja, de a tank aljáról a szmötyit azonnal felszedi és beküldi a rendszerbe. Ezért szoktak benzinszűrőt cserélni az első nagyobb tankolás után. (Már az én ismerősei szokták ezt:)
Valszeg azért volt, mert az etnaol, bár a gumit nem bántja, de a tank aljáról a szmötyit azonnal felszedi és beküldi a rendszerbe. Ezért szoktak benzinszűrőt cserélni az első nagyobb tankolás után. (Már az én ismerősei szokták ezt:)
#1492632010-08-16 23:26:57 Válasz a #149162. hsz-ra
"Szerintük a bioetanol miatt volt."
Valószínűleg jól gondolták, az ethanol tulajdonságaiból adódik, hogy a keverékminőség lambdaablakban tartásához többet kell belőle befecskendezni. Ezt bizonyos mértékig a lambdaszonda képes korrigálni, de amikor eléri a szabályozási képességének határát, hibajelzést ad, világít a sárga lámpa.