Pöpiiii,de ugye azért még fogsz dolgozni a kalózhajóval is?Vagy csak manikűrös leszel?
Mert idén is mindenképp akarunk menni a kirándulásra,és idén ha delfint látok,tuti a vízbe is beugrok
Sziasztok!
Szerintetek július elején lehet szállást találni Paralián, úgy hogy nem foglalunk előre utazási idodán keresztül? Horvátországba mindíg úgy megyünk és rengeteg szabad hely van. De rendes vagyok visszaolvastam majdnem az összes oldalt ( legalább 400-at )és látom, hogy sokan vannak akik régóta visszajárnak ezért kérdem, biztos van tapasztalatok.
köszike.
Szerintem biztos akad!A barátnőmnek is sikerült utcsó pillanatban augusztusban találni,bár ő végül inkább foglalt,igaz eléggé rizikós,de szerintem kizárt hogy a sok apartmanban minden egyes hely foglalt lenne!
Szia Fru!
Nyáron mindenképpen talizunk Paralián,és csinálunk egy csajos bulit,mert tavaly nem annyira sikerült!Persze azért mert hamar leléptünk Habanából!
Szóval a mi hibánk volt!
Majd válaszolok leveledre!Puszika
Sziasztok!
Szeretnék segitséget kérni azoktól, akik Paralian nyaraltak tavaly. Olyan helyet keresünk, ahol jó homokos a part, lassan mélyül a tenger és tiszta a viz. Melyik apartmant tudnátok javasolni, amely ezen feltételeknek megfelel és a parttól sincs messze? Melyik, az a hely amely kisgyerekes családnak leginkább megfelel?
A Menta 2 nincs messze a parttól, a part végig homokos de a menta 2-ben csak kettő vagy három férőhelyes stúdiók vannak.
Az erkélyről ilyen a kilátás
a távolság kb. 150 méter a tengerig
A víz szerintem egyformán tiszta ill. zavaros mindenhol a hullámzástól függően, viszont a Menta 2 nem a központban van, de az lehet hogy gyerekekkel nem is hátrány. A központ ( templom ) kb 500-600 méter.
Bofefe!
Köszönöm a segitséget! Igazából nem magamnak keresek, hanem a lányoméknak. Paralia és Sarti között gondolkodnak, én csak segitek a keresgélésben. Egyébként meg voltatok elégedve az apartmannal? Gondolok itt a tisztaságra és felszereltségre! Mennyire gyakran és erősen szokott hullámozni itt a tenger? A képeid egyébként gyönyörüek! További szép napot!