Luggage Services at Athens Airport:
* Athens Airport offers a left luggage service in the arrivals area, operating from 6am till 2am.
* A 24hour operating lost property office.
* Luggage safety wrapping service.
* Red cap service to assist you with carrying your luggage.
Sziasztok4 most találtam: www.jimakostours.hu
Hajójegyek is rendelhetők náluk görög és olasz hajókra és görögországi nyaralásokkal foglalkoznak, elsősorban buszos és egyéni utak.
#1238232010-01-19 17:20:29 Válasz a #122830. hsz-ra
Szia Firkamanó,
Hát nem csodálom, hogy dühös vagy... Én is megkaptam a reklámlevelüket, de ebben még rosszabb a helyzet: nem júni közepéig, hanem csak MÁJUS 31-ig érvényes az akció (és még van pár feltétel, aminek teljesülnie kell, szép hosszú a lista...)
De hátha valaki lemenne egy hosszú hétvégére Athénba vagy Szalonikibe...
A tapasztaltabb Wizz Aires fórumosoktól kérdezem: meddig érdemes várni a nyári repülőjegy foglalással ( Korfu )? Naponta változik az ár le-föl, bár a mi időpontunkba júli 3-10 egy ideje változatlan. De van olyan hét, ahol a tegnapi árhoz képest a mai, majdnem fele annyi!
#1238702010-01-20 07:48:33 Válasz a #123869. hsz-ra
Mi 2008-ban áprilisban foglaltunk Rodoszra (aug), 2 főre 62000 Ft-ért, két feladott pogyóval, foglalási díjjal. Megnéztem az időpontodat (40960 Ft+ 6000 pogyó), én soknak találom ezt az árat, de fapadosoknál sosem lehet tudni.
#1238912010-01-20 11:48:45 Válasz a #123823. hsz-ra
Sziasztok!
Medi, igen én is látom, hogy hiába az akció, csak egy-két akciós dátum van, ja, és csak úgy ha egy hétre mész. Na nekem ez eleve kilőve.
Mindegy már lemondtunk Malévról, ahogy megkapom a pénzem, az Aegeannál, az Easyjetnél és a Wizzairnél megveszem a repülőjegyeket
Lacika!
Ne vedd meg a jegyet!
Ez nagyon drága! Ha ragaszkodsz az időponthoz, akkor nézz más társaságot.
Pl: Bp-Milánó wizzairrel, és Milánóból Easyjettel Korfura. Ott is érdemes játszani az időpontokkal, mert sokszor nagyon-nagyon olcsó...
Mi egyébként kettőnknek csak egy nagy poggyászt fogunk feladni, és lesz nálunk egy-egy kézipoggyász. Így a két hétre elegendő lesz a cucc, és poggyászdíjat spórolunk meg.
Egyébként tavaly wizz nagyon magas árral kezdett, aztán fokozatosan levitte.
Ha 15-18 ezerért adja a jegyet, az már jó, de amiket mostanság látok... felháborító.
Korfu last minute ajánlattal illetékekkel együtt kb. 70 ezer Ft.
Ha saját szervezéssel 90-110 ezer Ft-ra jönne ki, akkor az nagyon nem érné meg...
A Dias Zeus-nál láttam akciós charter jegyet, ha jan. 31-ig foglalsz kapsz 10% kedvezményt 29900-2990=26910+23000 ill., 49910 reális alternatíva lehet a Wizz ellenében.
Tervezem a nyári nyaralásunkat, Kefalónia az úticél.
A tervem az, hogy Athénban átszállok valami diszkont légitársaság gépére, ami elvisz a célig. A probléma, hogy nem tudom, hogy keresek rá...az ottani görög vagy egyéb légitársaságokra.