Az előbb még ránéztem egy másik Parga fórumra, ott is van két páros, akik augusztus 12-én jönnek az Aeolussal. A Sakisban lesz a szállásuk, ahogy olvastam, tehát Veletek. Úgyhogy ahogy Breki is írta, össze lehet fogni, csapatot szervezni... rajtunk múlik. Meglátjuk, a buszon kiderül mennyire szimpatizálunk egymással.
#1727552011-08-10 16:46:41 Válasz a #172709. hsz-ra
Szia Ildima!
Próbáljatok összeállni valakikkel, akit érdekelnek a látnivalók és bevállalja a vezetést. Nagyon jó utak vannak. A fakultativok is szuperek, de az autos utak olcsóbban kihozhatóak fejenként és nem vagytok időhöz kötve.
Jó utat és sok szép látnivalót kívánok.
Nafszikának, a háziasszonynak mond meg légyszi, hogy a 2-es szoba lakói puszilják (németül beszél). Már most hiányoznak!
A Walter t. által utazóktól ill. hazaérkezőktől kérdezném, hogy az utolsó nap mikor várták a buszt hogyan oldották meg a csomag kérdést? Valaki őrizte valahol, esetleg bezárták egy valahová
Más szóval ültetek a csomagokon míg meg nem érkezett a buszotok, vagy el lehetett helyezni és volt még egy fél napotok bóklászni az indulásig?
A Walter t. által utazóktól ill. hazaérkezőktől kérdezném, hogy az utolsó nap mikor várták a buszt hogyan oldották meg a csomag kérdést? Valaki őrizte valahol, esetleg bezárták egy valahová
Más szóval ültetek a csomagokon míg meg nem érkezett a buszotok, vagy el lehetett helyezni és volt még egy fél napotok bóklászni az indulásig?
Hali,
más utazási irodák (walterral most megyünk először, szerintem itt sem lesz másképp, azért írok), úgy oldják meg, hogy amíg meg nem érkezik a busz őrzöd a csomagod, utána beteszik a csomagokat a buszba és csak az legyen nálad ami szükséges az indulásig. Miután elhagyod a szállást általában már a busz ott van a következő turnussal.
Igaz,hogy 2 éve volt,de a CHRISTINÁBAN ugy volt,hogy 9-kor kicuccoltunk,10-re itt volt a busz,addig a teraszon üldögéltünk,bepakoltunk a buszba,és du. 3-ig szabadok voltunk...mi még fürödtünk is,a Pisonál van zuhany,ott lezuhiztunk,átöltöztünk...volt idő mindenre.A nagybusz is onnan indult...irigykedve gondolunk rátok,akik még most indultok!!!
Hát ez szuper ...mi is a Christinaba megyünk de csak szeptemberben!
Remélem majd írtok pár észrevételt. Olvastam már egy beszámolóban erről a szállásról (csak pozitív véleményt) de azért érdekelne a mostani állapot is:)
#1728982011-08-12 08:46:48 Válasz a #172838. hsz-ra
8 órakor kellett kipakolni az apartmanból, 5 perc múlva ott volt a csomagokért és az utasokért a minibusz, amelyik kivitte a cuccot a sportpályához, ahova épp akkor érkezett meg a Walteros busz az új nyaralókkal. Ők kipakoltak, mi bepakoltunk és délután fél kettőre kellett oda visszamenni. Addig tudtunk még sétálgatni, vásárolni, ebédelni.
...Ha legközelebb eljutok én is ilyen videókat fogok készíteni viszont HD minőségben a technika már megvan hozzá bele van építve az új fényképezőgépembe és nem is volt drága ...
Ne tedd kérlek, mert ez elég borzasztó, s az lesz HD minőségben is. A fényképezőgéppel fényképezz, használd ki - és tanuld meg - amit tud, ha már megvetted. Ha videózni van kedved, akkor vegyél megfelelő minőségű felvevőt, de azt is meg kell tanulni, különben ilyen tántorgós, részeges felvétel lesz a vége, mint a legtöbb amatőr-videónak (HD minőségben is ). Profi géppel illik profi felvétet készíteni, s nem árt, ha a kezelője is profi...
Mi Szeptember 5én indulnánk Pargara a Christina apartmanba a Walter Travellel. Ha tudtok légy szi mondjatok pár infót az irodáról és a szállásról. Nagyon köszönöm!
Sziasztok!
10.-én hazajöttünk Pargaból
Pár gyors infó a Christináról:
- magasan van, szóval emlekedős gyaloglásra készüljetek fel. Hölgyek tűsarkút semmiképp sevigyenek, mert a lejtő még csúszhat is! A cipősarok vagy rosszabb esetben a bokatörés garantált egy ilyen cipőben.
- mi a 6-os apartmanban voltunk 3-man. Tényleg minden 3 főre van tervezve: 3 lapos és 3 mély tányér, ugyanennyi evőeszköz, 2 fazék fedővel, 1 sajtreszelő, 1 tésztaszűrő, 1 vágódeszka. A rezsó működik, de ki kell tapasztalni, hogy melyik tekerő melyik őzőlaphoz tartozik. Éles kést vigyetek magatokkal, mert az nincs a szálláson.
- Mosogatószer és szivacs most lehet, hogy van, mert amit mi vettünk azt ott felejtettük, de a biztonság kedvéért vigyetek magatokkal, az sincs.
- A szállást előttünk és utánunk is alaposan kitakarította Olga. Ha tengeri kincseket gyűjtötök, szóljatok a háziaknak, hogy az nem szemét, különben kidobják.
- a hálóban a szúnyogháló el van szakadva, használhatatlan, de a konyhában jól működik.
- a szállásról 8-kor kellett kicuccolni, 10-re jött a busz, és 1-kor indultunk vissza Magyarhonba.
- Jah, konyharuha sincs, viszont az ágyneműt, meg a törülközőket egyszer lecserélik, míg ott vagytok.
- A kukát először csak heti kétszer akarták üríteni, de miután szóltunk, már kétnaponta cserélta Olga.
Mindjárt írok pár jótanácsot, tudnivalót még Pargaról.