Szia Csilla !
Ahogy kiveszem,Ti kétéve voltatok Sartin ,tavaly Horváto.-ban!
Na de én 2003 óta várom,hogy újra viszontlássam!
45 nap és SARTI JÖVÜNK!
Szia! Mi Sartin még nem voltunk. Hát ezaz! Úgy megfertőztetek a sarti virussal, hogy azt se tudom milyen de már várom. de ahogy látom ez halálos, kigyógyulni nem lehet
Az utóbbi időben csak olvasgattam a fórumot. Nagyon klassz lehet Ginginkének, remélhetőleg még ír néhány infót. Sajnos az integetésről lemaradtam. Most, hogy elkezdődött a "szezon", még izgalmasabb lesz a fórum. Mindig újabb és újabb boldog ember beszámolóit olvashatjuk majd. Annyira várom már.
Szia Csilla!
Komolyan nem voltál még Sartin??
Mióta olvastam csak vihogok ,mert úgy írtál róla ,hogy azt hitttem ott fertőzödtél meg!
Ez így már tényleg gyógyíthatatlan !!
Mikor mentek és melyik apartmanba?
Mi lesz ha hazajöttök?
Végtelen szomorúság,irigység,mert egy csomó mindenkinek még vissza lesz a nyaralás! És mi már itthon leszünk!
Bújjuk a fórumot és gyűjtjük a morzsákat a többiek élményeiből!
De mivel azért mi is ,ti is eljutottunk Sartira ,elővesszük a fotókat,videókat és álmodozunk!!
Egyébként annyit még a fanatizmusról,hogy nekem sem Paralia,sem Orpesa Del Mar(spanyol),sem Korfu nem adta meg azt,amit Sarti!
Én sem fogok már meggyógyulni!
Mi is júli 23-tól leszünk Sartin.... szintén a Sarti Beach-ben.
Tavaly is ott voltunk, nekünk bevált.
Igaz a medence sós vizű, de kellemes, pezsgős része is van.
A tenger a szállásnál szerintem tökéletes.... homokos, gyönyörű kék.. ráadásul lassan mélyül. Egyszóval Isteni!!!
Mi lesz ha hazajöttök?
Végtelen szomorúság,irigység,mert egy csomó mindenkinek még vissza lesz a nyaralás! És mi már itthon leszünk!
Bújjuk a fórumot és gyűjtjük a morzsákat a többiek élményeiből!
De mivel azért mi is ,ti is eljutottunk Sartira ,elővesszük a fotókat,videókat és álmodozunk!!
Egyébként annyit még a fanatizmusról,hogy nekem sem Paralia,sem Orpesa Del Mar(spanyol),sem Korfu nem adta meg azt,amit Sarti!
Én sem fogok már meggyógyulni!
Mi is júli 23-tól leszünk Sartin.... szintén a Sarti Beach-ben.
Tavaly is ott voltunk, nekünk bevált.
Igaz a medence sós vizű, de kellemes, pezsgős része is van.
A tenger a szállásnál szerintem tökéletes.... homokos, gyönyörű kék.. ráadásul lassan mélyül. Egyszóval Isteni!!!
Gyula.
TÉNYLEG???????????????? ÓÓÓÓÓ de jó!!!!!! mivel mentek és kivel? pezsgő is?? ÁÁÁÁ ez szupi.
Klíma ugye mindenhol van?
Mi a Campus Club szervezésében egyénileg, autóval utazunk.
Klíma a hátsó két épületben van. Az tuti! Tavaly ott voltunk.
Az idén a főépületben leszünk alul.
Elől a főépületben nem láttam tavaly, de valahol olvastam mintha az idén felszereltek volna oda is. Mi 3-an megyünk. Az asszony a gyerek (11 éves) meg én.
Ja... ha fúj a szél, akkor szuper hullámok vannak!
Sokat olvastam a kalózhajóról. Azt szeretném megkérdezni, hogy egy 7 éves csemetének is ajánljátok vagy ez inkább felnőtteknek való?
Ugyan a honlapukon olvastam hogy kisgyerekes családoknak is ajánlják, de olyan tapasztalatára lennék kíváncsi aki már volt.