Köszönöm a választ.18.-án indulunk,ami mindjárt itt van.Azt hittem,hogy addigra nem fogok választ kapni,és hát találomra nem szívesen mentem volna be az irodába.Én már voltam Skiathosban, és én is csak ajánlani tudom.Most tervezem,hogy jobban be fogom járni a helységet,a múltkor (2008-ban) ez bizonyos okok miatt nem jött létre.Most a koll.nőmmel megyek és ő nagyon kíváncsi rá,mert még nem járt ott.Sok fórumozónál láttam gyönyörű képeket Skiathosról, és megirigyeltem őket.Így kedvet kaptam én is hozzá,bár nekem amikor voltam,akkor nagyon fárasztó volt az út.Gondolom közrejátszott az is,hogy odafele napszúrást kaptam a hajón.De most már jobban felkészülök (éljen a baseball sapka!!!)
Mindenkinek kellemes nyaralást és nagyon jó időt kívánok.Kérek mindenkit aki előttem megy,hogy addig üldözzétek el az összes medúzát Nei Pori környékéről Ja és ha valakinek van hatalma akkor rendeljen nekem legalább 1 delfint a hajóúthoz
Pusy mindenkinek
Mi is július 18-án indulunk Nei Poriba, a Kalandozás travellel. Egyszer már nyaraltunk ott (2008-ban), nagyon jó volt, reméljük ez idén sem lesz másként!
Sziasztok!
Mi is a Kalandozással megyünk.Már negyedik éve velük megyek.Mi az Andoniában szállunk meg.Azt tudom,hogy Mylo is ott száll meg,de te Fif84 hol szállsz meg?
A Greekland.hu-n találtam egy utazót tefine felhasználónévvel aki szintén velünk utazik.
Mi is Pesten szállunk fel.
#1693392011-07-11 18:05:15 Válasz a #169336. hsz-ra
Szia diddli!
Mi a Zefyrosban leszünk!
2008-ban már utaztunk mi is a Kalandozással Nei poriba, nagyon jó volt, akkor a Maria házban szálltunk meg. Az akkor májusi előszezonos nyaralás volt, főszezonban még nem jártunk Görögországban, kíváncsi vagyok, mennyire lesz meleg...
Ti hoztok napernyőt, ilyesmi eszközt? Vagy felesleges odacipelni, mert ott is meg lehet kapni potom árért (valamelyik fórumban ilyesmit olvastam)?
Én arra lennék kiváncsi, hogy körülbelül hol van az apartman mihez van közel.
Augusztus 20 án megyünk
Előre is köszi
SZia Bettz!
Nem tudom mihez viszonyítsak, mit ismersz Nei Porin. Az Andonia appartmantól, -aminek az alján egy elég nagy supermarket van, a játszótér mögött- egy utcával feljebb. Ha az ANett tours házait ismered, akkor a KAterina apartmantól egy utcával beljebb a központ felé. Pékség, Supermarket, Internet kávézó a közelben.
Mi mindig főszezonban megyünk.Én 2008-ban voltam először,azóta folyamatosan.Eddig anyummal voltam,de most a "főnökasszonyommal" (de utálja ha így hívom ) megyek,aki csak 1 évvel idősebb nálam,és közben baráti viszonyban vagyunk.Volt amikor nagyon meleg volt,de tavaly az utolsó 2-3 nap elég rossz volt,már ami az időjárást illeti.A Zefyrosban se,és a Mariaban se voltam még.2 évig az Adamosban voltam,most 2. éve pedig az Andoniában.
A Maria valahogy nem szimpi.Talán azért mert az van a legmesszebb és a határ is ott van.
Szerintem felesleges napernyőt hozni,mert mindent megtudsz venni,és így csak 1x kell cipelni (hazafelé).Én soha nem szoktam használni így nem is veszek.Nem szoktam napozni.Félek,hogy ha kifekszek akkor visszatolnak a tengerbe mint a bálnákat Én levonulok kb. 2 órát bent vagyok a vízben,majd bevonulok.Így is úgy is csak égek.Általában akkor szoktam legjobban leégni amikor Platamonasból sétálok vissza Nei Poriba.De ezt ugyebár nem kérdezte a kutya se.
Remélem legalább a lényeg lejött a sok hülyeség közül.
#1693552011-07-11 19:00:48 Válasz a #169339. hsz-ra
Szia Fif!
Mi Szegeden fogunk 4 -en csatlakozni hozzátok,és lent fogunk ülni az egyik asztalnál.Ugy ,h szerintem eléggé feltűnőek leszünk,főleg Én mivel van egy hatalmas rózsaszín bőröndöm Akcióban vettem sos-ben ,de azóta szívemhez nőtt....Bár a páromnak kevésbé
Szerintem nem kell napernyőt vinni! Igazából kinn is megveszed kb ugyan annyiból,de lehet bérelni egész napra kb 6-7 euróért ágyat .pálmafás napernyővel üccsivel!
Nektek egyébként nincs kedvetek jönni a közös találkozóra amit Sancho-val és a többiekkel beszéltünk?
Diddli ezt tőled is kérdezem!
Nekem nincs piros pólóm Rózsaszín jó lesz Majd azt mondom,hogy hypo-ba esett Bár én még nem mondok semmit,mert még nem tudom,hogy mit tervez a felettesem
Nekem sem nagyon van piros pólóm, de én fehérben leszek. Mármint fehér pólóban Majd keresem a piros ruhás társaságot a templomnál. Engem meg fogtok ismerni, mert úgy nézek ki, mint a képeken
Már nemsokára indulás és csütörtök 21-kor pedig irány legurítani egy nagy korsó Mythost
#1693612011-07-11 20:16:42 Válasz a #169355. hsz-ra
Szia!
Én a napernyőt személy szerint nem ajánlom kint megvenni. Mi 2x vettünk, mind a 2x szétesett még mielőtt hazamentünk volna, egyszerűen nem bírta a szelet (pedig nem volt olyan erős...). Azóta vettünk a Tesco-ban, sokkal szebb, mint az ottaniak (egyszínű, és nem az a giccsszínkavalkád), de a lényeg, hogy több éve gond nélkül szolgálnak minket. ^^
Mi most voltunk júniusban Nei Poriban. Kinn vettün ernyőt 5 euróért. Kibirta a nyaralást, pedig voltak napok, amikor szelesebb volt az idő. Haza hoztuk, teljesen újszerű állapotban van. Biztosan ott is vannak jobb és silányabb minőségűek is. Lehet, hogy nekünk volt vele szerencsénk, kifogtunk valami jobb konstrukciót.