Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7981
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Mindy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
81 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169391 Üzenet linkje2011-07-11 22:28:52 

Mi minden evben kint veszunk 1 napernyot es 2 gyekenyt. 2 hetet siman kibir. A napernyot ott szoktuk hagyni az apartmanban, hatha szuksege van ra az utanunk erkezoknek. A gyekenyt ki kell dobni, 2 het a "szavatossaga". icon_smile.gif
# 7982
Jethrotull
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169395 Üzenet linkje2011-07-11 23:36:06 

Üdv.Mi 18án indulunk az Apollonnal busszal Nei Poriba.A Kalliope apartmanban lesz a szállás.Érdekelne vélemény róla.Hallottam már jót és rosszat is...Öreg Poriba vagy Poroiba gyalog is el lehet menni vagy bringával???Nálunk sajnos csak ezek jöhetnek szóba.Esetleg valaki leirná részletesen merre kell menni.A skiathosi fakultativra szeretnénk menni.Érdekelne melyik település kikötöjéböl indul a hajó ill .melyik irodánál érdemesebb befizetni.Ugy olvasom hogy van csütörtökön és pénteken is ilyen kirándulás.
# 7983
Arsasa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
37 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169403 Üzenet linkje2011-07-12 08:21:26 

Sziasztok, autóval indul valaki Nei poriba? Úgy látom a többség busszal megy. Még mindig gondolkozom az indulás időpontján... Kb. éjfél - 1-re érünk a magyar-szerb határhoz. És ez vasárnap este lesz. Van valakinek ebben az időpontban tapasztalata? Várakozás, megérkezés Nei poriba?!
# 7984
Egér1111
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169406 Üzenet linkje2011-07-12 08:35:17  Válasz a #169403. hsz-ra Előzmény #169403

Szia!

Mi jövő péntek este indulunk autóval....icon_biggrin.gif

# 7985
Szandra87
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169410 Üzenet linkje2011-07-12 09:51:01 

Sziasztok!
Mi pénteken megyünk a Zeus Dias-zal, valaki meg tudná mondani, hogy mennyi az út, busszal megyünk. Sok verziót hallottam, úgyhogy mostmár kíváncsi lettem a 24 órás úttól a 12 órásig volt már minden! icon_smile.gif

# 7986
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169411 Üzenet linkje2011-07-12 10:19:58 

Mi most pénteken indulunk este 21-kor autóval, igaz Platamonasba megyünk azaz a szomszédba! Ha valaki jön ebben az időben csatlakozhat hozzánk Békéscsabáról indulunk!
# 7987
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169413 Üzenet linkje2011-07-12 10:30:59  Válasz a #169410. hsz-ra Előzmény #169410

A buszos utak menetideje nagyon sokmindentől függhet. Az egyik ilyen a megllások, pihenők száma és tartama, valamint a határon történő átjutás. Asszem ez a legsarkallatosabb pontja az utazásnak. Ha a határon sok busz torlódik össze és esetleg a kedves határőrök is kicsit kényelmesebben végzik a munkájukat, akkor ez ugye lassítja a dolgot. Ha a pihenőhelyeken szintén sok busz van és mindenki el akar menni a mosdóba , vagy egy kávét meginni, pláne, ha nem érnek vissza időben, azzal a jelszóval, hogy úgy is megvárnak minket...

A 24 órás út szerintem túlzás, de ha mondjuk véletlenül van egy baleset az autópályán, vagy valami közbejön a busszal, akkor előfordulhat.
Pontos számot nem lehet mondani, de hidd el ki lehet bírni icon_smile.gif
Én mnden évben busszal mentem Görögországba és néha előfordultak váratlan események, de mire megérkeztünk, már csak arra gondoltunk, hogy itt vagyunk, de jó is nekünk icon_smile.gif

# 7988
Szandra87
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169416 Üzenet linkje2011-07-12 10:46:07 

köszönöm a válaszod, én nem is magam miatt aggódok, már legalább msfél hónapja ezt várom a busz a legkevesebb icon_smile.gif viszont az utastársam.... icon_smile.gif
# 7989
Diddli
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169442 Üzenet linkje2011-07-12 16:02:30 

Szia Jethrotull!
Én személyesen még nem voltam a Kalliope apartmanban,de 2008-ban ill. 2009-ben a mellette lévő Adamosban voltam.A két apartman nagyon közel van egymáshoz,így történhetett meg az is,hogy mi az erkélyünkön ültünk amikor kijött a mellettünk lévő erkélyen egy magyar vendég (ez az erkély már a Kalliope-hoz tartozott) és mondta,hogy éppen a többi utassal írják össze a panaszokat az apartmanról,és,hogy nekünk van e valami panaszunk.Mondtuk,hogy nincs.A nőnek ekkor tűnt fel,hogy mi egy másik épületben tartózkodunk.Szóval elég sok panaszt elmondott.Az megragadt,hogy lógnak a vezetékek a falból.Ha jól emlékszem akkor ezt már egy másik fórumozó is írta.Ez 2008-ban volt.Reméljük azóta változott a helyzet.Egyébként külsőre nagyon jól néz ki.Valaki fotóalbumában láttam képet a szobáról is,de nem tudom,hogy kinél.Talán ebben valaki ki tud minket segíteni és megírja,hogy kinél találhatók a képek.

# 7990
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169446 Üzenet linkje2011-07-12 17:21:12  Válasz a #169395. hsz-ra Előzmény #169395

Mi tavaly a Kalliopeban voltunk, minden rendben volt az épület elsö emeleti szobáival , a fentiekböl sem panaszkodott senki, a hütök kicsik voltak,de kettönknek elég volt. Aki már az idén volt ott, el tudja mondani hogy mi a helyzet a szemben lévö étteremmel, müködik vagy bezárták, van e még ejszaka zajongás
# 7991
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169448 Üzenet linkje2011-07-12 17:26:00 

egy kis napernyö

mi 2007 ben vettünk N.Poriba az egyik boltban olcso ernyöket 2db-ot, azota is használjuk még itthon is pecásázhoz, az idén is ezeket vinnénk magunkal, semmi bajuk

# 7992
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169450 Üzenet linkje2011-07-12 17:34:42 

jethrotull írta:
Üdv.Mi 18án indulunk az Apollonnal busszal Nei Poriba.A Kalliope apartmanban lesz a szállás.Érdekelne vélemény róla.Hallottam már jót és rosszat is...Öreg Poriba vagy Poroiba gyalog is el lehet menni vagy bringával???Nálunk sajnos csak ezek jöhetnek szóba.Esetleg valaki leirná részletesen merre kell menni.A skiathosi fakultativra szeretnénk menni.Érdekelne melyik település kikötöjéböl indul a hajó ill .melyik irodánál érdemesebb befizetni.Ugy olvasom hogy van csütörtökön és pénteken is ilyen kirándulás.

Szia!

Mi idén júniusban voltunk Nei Poriban, a Kalliope Apartmanban.
Nekem az ég világon semmi problémám nem volt vele. Mi egy második emeleti szobát kaptunk, de még a turnusváltásnál jártam földszintiben is és szerintem szépek és tiszták voltak. Első nap az idegenvezetőnk (Éva) mondta, hogy lehetnek konyhai hiányosságok (tányér, evőeszközök), de nézzünk körül és amikor este 6-kor visszajön, akkor intézkedik, ha valakinek eféle problémája van.
Szóval nekem nagyon tetszett! icon_smile.gif
Voltunk Skiathoson is, az Achillio kikötőből indult, pénteken, 40 €-ba került és az Evi Toursnál (az Apollon kinti partnerirodája) fizettük be.

# 7993
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169451 Üzenet linkje2011-07-12 17:35:34 

szandra87 írta:
Sziasztok!
Mi pénteken megyünk a Zeus Dias-zal, valaki meg tudná mondani, hogy mennyi az út, busszal megyünk. Sok verziót hallottam, úgyhogy mostmár kíváncsi lettem a 24 órás úttól a 12 órásig volt már minden! icon_smile.gif

Szia!
Júniusban mi elég jól haladtunk, 19 óra alatt odaértünk.

# 7994
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169463 Üzenet linkje2011-07-12 20:38:25  Válasz a #169395. hsz-ra Előzmény #169395

Szia!

Mikor Nei Pori-ban voltunk, mi kértünk a bringakölcsönzőben térképet és megkértük, hogy mutassák meg, merre kell menni. Hát néztek egy nagyon nagyot, hogy oda bringával akarunk menni???? :S Mondtuk, hogy igen, edzettek vagyunk és büszkén kihúztuk magunkat...

Aztán elindultunk... az első emelkedős utcánál úgy volt (eléggé durván emelkedik :S), hogy megálltunk és megbeszéltük, hogy jó, akkor legkisebb fokozaton tekerünk, hogy ne vágjuk tönkre a bringákat az emelkedőn való váltással és ne gyorsan tekerjünk, hogy egyszerre tudjunk haladni, és néha álljunk meg "megnézni a kilátást" icon_razz.gif.
Aztán elindultunk.... és kb. 3 utcával arrébb kérdeztük egy helyi lakostól, hogy jó felé megyünk-e, mert eléggé durván meredek, és feleslegesen azért nem tekernénk rossz irányba... és nézett egy nagyot, hogy mi bringával akaruk odamenni??? Mondtuk, hogy (már nem kihúzva magunkat) háááát .. igen....
Aztán mondta, hogy igen, jó irányba megyünk, és ment tovább az autójával...

Tekertünk tovább, egyszer csak visszafordul a pasi, és mondja, hogy na jó, ő ezt nem bírja, tegyük be a bringákat a kocsiba, szálljunk be, elvisz minket, mert ezt nem lehet ilyen melegben letekerni... Mentegetőztünk, hogy áááá nem kell, meglesz ez (mert mi csak légtávban láttuk a célt)...
Aztán csak rávett.... Mentünk, mentünk az autóval és kb. minden kanyarnál ledöbbentünk, hogy még mindig nem vagyunk ott??? :SSSS
TUTI, hogy nem tudtuk volna a felét sem bringával megtenni. Gyalog meg alapból felejtős!! Pedig én bringával járok és jártam akkor is minden nap dolgozni. Ősszel még talán, de ilyen melegben..áááááá..... Iszonyú hosszú a sok kacskaringó miatt (légtávban nem lenne az) és piszkosul meredek.

Én azt mondom, ne induljatok neki, sem gyalog, sem bringával... Kivéve ha minden héten kemény bringatúrákat nyomtok hegyi emelkedőkön....
Inkább tegyetek félre egy napra robogóra, ha mindenképpen látni szeretnétek. Higgy nekem, én sem hittem másoknak icon_wink.gif

# 7995
Fif84
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169491 Üzenet linkje2011-07-12 22:45:37  Válasz a #169355. hsz-ra Előzmény #169355

Halihó!

Köszönöm a válaszokat!Akkor nem cipelünk itthonról napernyőt!

Piros pólónk meg éppenséggel van... icon_biggrin.gif

És, mindenki készül már lélekben a nyaralásra?icon_wink.gif

Jó éjt! Fif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 532 533 534 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu