#1696582011-07-14 05:46:25 Válasz a #169656. hsz-ra
Szio. Elindul 10-kor. Kb. 1 orai hajozas utan megall a nyilt tengeren, 17 m-es melysegnel. Lehet furdeni. Utana tovabbhajozas Sztomioba. Ott kikot kb. delben. Le lehet szallni, 2 ora hosszara. Ott lehet furdeni, setalni, szetnezni, kajalni, kinek mihez van kedve. Utana visszahajokazas Platamonba. De visszafele is megall megint, es lehet ugralni a hajorol a tengerbe, meg van jatek. Bedobnak egy uveget a vizbe es aki kihozza kap egy ingyen italt. Amugy van kave, pia, udito a hajon, 1 EU-ba kerul, sor 1,50 EU. Lightos kirandulas, de mi nagyon elveztuk, foleg ha jo a tarsasag is.
#1696762011-07-14 10:20:34 Válasz a #169647. hsz-ra
Szia Jamasz!
Majd megbeszéljük hova menjünk, mert nekem elvileg mindegy, de leszünk ott egy páran, majd kiderül ki hova szeretne menni, de természetesen nekem nincs kifogásom Platamonas ellen sem
#1696812011-07-14 11:31:04 Válasz a #155863. hsz-ra
Szia, sikerült azóta választ kapnod? Mi is szeptemberben megyünk, 12-i indulással szintén a Dora apartmanba és először
Más esetleg jön ebben az időpontban Nei Poriba busszal?
Szia Dorothy78!
Most júniusban voltunk a Kalandozás Travellel és a Zefyros házban, a 207-es szobában volt a szállásunk. Az erkélyről jól látni a tengert. A konyha felszereltsége eléggé szegényes volt. Egy lábas és egy serpenyő, tésztaszűrő, vágódeszka, kávékiöntő, evőeszközök. Tányérok, poharak, ahány darab, annyiféle. 3 fős apartmanban voltunk ketten és egy mélytányérunk volt. Igaz, amint szóltunk, már is pótolták. De nekünk ez nem okozott semmiféle gondot, igaz mi nem főztünk, csak melegítettünk. Egy-egy adag tészta vagy rizs kifőzéséhez pedig ennyi edény is elég volt. Ettől eltekintve nagyon jó volt. A ház aljában van az iroda. Ha bármi gond van, bátran lehet szólni. Nagyon segitőkészek. Azonnal intézkednek. Tényleg elégedettek voltunk velünk. Jól szervezettek, rugalmasak, Csak dicsérni tudom. Ha van még kérdésed, szivesesen válaszolok.
#1697182011-07-14 15:59:07 Válasz a #169714. hsz-ra
Köszi a gyors választ :)
Én sem szándékozom éttermet nyitni :) elég a melegítés, pár pohár stb.
Tavaly is inkább beültünk ide-oda vacsorázni.
Katerinibe esetleg voltál helyi busszal? Mennyi idő kb az út?
Üdv.Mi 18án indulunk az Apollonnal busszal Nei Poriba.A Kalliope apartmanban lesz a szállás.Érdekelne vélemény róla.Hallottam már jót és rosszat is...Öreg Poriba vagy Poroiba gyalog is el lehet menni vagy bringával???Nálunk sajnos csak ezek jöhetnek szóba.Esetleg valaki leirná részletesen merre kell menni.A skiathosi fakultativra szeretnénk menni.Érdekelne melyik település kikötöjéböl indul a hajó ill .melyik irodánál érdemesebb befizetni.Ugy olvasom hogy van csütörtökön és pénteken is ilyen kirándulás.
Helló olvasgass vissza egy jó pár oldalt és mindent mg tudsz, mert már jól kiveséztük ezt a témát, Jó keresést.
Üdv.Mi 18án indulunk az Apollonnal busszal Nei Poriba.A Kalliope apartmanban lesz a szállás.Érdekelne vélemény róla.Hallottam már jót és rosszat is...Öreg Poriba vagy Poroiba gyalog is el lehet menni vagy bringával???Nálunk sajnos csak ezek jöhetnek szóba.Esetleg valaki leirná részletesen merre kell menni.A skiathosi fakultativra szeretnénk menni.Érdekelne melyik település kikötöjéböl indul a hajó ill .melyik irodánál érdemesebb befizetni.Ugy olvasom hogy van csütörtökön és pénteken is ilyen kirándulás.
Szia!
Mi idén júniusban voltunk Nei Poriban, a Kalliope Apartmanban.
Nekem az ég világon semmi problémám nem volt vele. Mi egy második emeleti szobát kaptunk, de még a turnusváltásnál jártam földszintiben is és szerintem szépek és tiszták voltak. Első nap az idegenvezetőnk (Éva) mondta, hogy lehetnek konyhai hiányosságok (tányér, evőeszközök), de nézzünk körül és amikor este 6-kor visszajön, akkor intézkedik, ha valakinek eféle problémája van.
Szóval nekem nagyon tetszett!
Voltunk Skiathoson is, az Achillio kikötőből indult, pénteken, 40 €-ba került és az Evi Toursnál (az Apollon kinti partnerirodája) fizettük be.
Így igaz semmi gond az apartmannal. Igaz nem a Hotel Hilton, de viszont az ára sem. Ha volt valami hiányosság azonnal pótolták. A szemben levő Taverna "Hál isten" nem működött.
#1697252011-07-14 16:25:27 Válasz a #169724. hsz-ra
A napokban utazóknak jó és kellemes utat, valamint kint tartózkodást. Ne igyál nagyon hideg sört felhevült testre "sanchi.di" barátom nehogy meg fázz nekem.
Aki fel akar menni Poroi ba autóval, már írtam a 46-os bakancsal két lábbal kell nyomni a gázpedált had pörögjön a gép, ez nem az alföld, mocival meg ne sajnáld a szarvát tekerni mert vissza gurulsz. Lefelé jövet vigyázni !!!!!!FÉK!!!!! tudjátok mire gondolok. Drótszamárral meg senkinek eszébe ne jusson elindulni, mert úgy sem bírná cuflával. Nézzétek meg a fénykép albumomat és meg győződhettek róla.
Dorothy78!
Katerinibe nem mentünk át, mivel tavaly Olympich Beach-en nyaraltunk és onnan két alkalommal is átruccantunk Katerinibe, elsősorban a piac miatt. Mivel Nei Poriban volt piac, ezért aztán a dolognak ez a része nem izgatott. Maga a város miatt pedig nem szándékoztam menni. Viszont vonattal voltunk Larissában. Az nagyon király volt!
Szerintem az időjárás miatt nem kell aggódnod. Jó idő lesz.