#2131912014-02-09 16:28:41 Válasz a #213188. hsz-ra
én vagyok akkor a kisebbség
amikor szélcsendes időben voltam a Myrtosnál, abszolút nem tapasztaltam koszt, vagy bármi csúnyaságot - sőt, sokkal tisztább (átlátszóbb) volt a víz, mint amikor nagy hullámzáskor a mészkövekből kioldódó ásványokat belemossa a tenger a vízbe.
és pont amikor elkezdődött a hullámzás néhány nappal később, a kezdetén vetett ki egy adag sötét hordalékot a tenger (tengerifüvet).
Találtam egy képet, a semelyikünk által élőben még nem látott Fteri beachről. Kicsit más szögből.
Hátha idén kedvet kap valaki, és meg is tudja valósítani.
#2133552014-02-14 11:38:10 Válasz a #213330. hsz-ra
Nem csak csónakkal. Lehet menni gyalog is, egy jó kis túra keretében.
Nekünk sajnos nem jött össze.
De annyi szép strand van a szigeten, hogy nem ennek a megközelítése az első. És hát kevés az idő mindenre.
#2133722014-02-14 21:26:40 Válasz a #213371. hsz-ra
Fterin sajnos még mi sem jártunk. Egyébként a közeli Zola az egyik legszebb falu a közelben, eddig az is kimaradt. Ha valaki esetleg május 23 és júni 7 közt tervez egy odautat, ne tartsa magában, szívesen betársulunk autóbérlésbe Mondjuk mi jogsimentesek vagyunk, így váltósofőrrel nem szolgálhatunk
Mai napon véglegesített formában felkerült az albumok közé az 1 napos, Skalaból induló kiránduláson készült fotosorozatom.
A kirándulás a GRANDTOURS szervezésében valósult meg!
Köszönettel tartozok Marcsinak, hogy csoportjába fogadott minket,valamint a segítségéért, hogy ez az album ilymódon megvalósulhatott!
Kellemes időtöltést Kívánok azoknak az érdeklődőknek is, akik az emlékeiket szeretnék visszaidézni, azoknak is akik a jövőben kívánnak odautazni,no meg azoknak is akik csak érdeklődnek e bájos kis szigetről.