#1499502010-08-23 14:19:36 Válasz a #149926. hsz-ra
Kelet Eu
Nyugat Eu
Teljes Eu
Amerika
...
Értelemszerűen Macedónia és Bulgária is kétféle csomagba lehet benne (Kelet és Teljes). Olyan térképcsomag nincs, amibe csak Bulgária, hiszen egy régió a gyártó csoportosítáa szerint.
Ez persze csak a legfrissebb térképcsomagra érvényes.
Én is szeretem pontosan tudni, hogy hol tartok és ha időnként van plusz egy dolog amire lehet figyelni, akkor az álmosság is később jön.
#1499802010-08-23 20:08:57 Válasz a #149950. hsz-ra
Ha gondolod megnézheted, hogy láss ilyen "csodát". Nekem nincs benne macedonia. De ne ezzel töltsük meg az oldalakat. Sokkal fontosabb és érdekesebb infókra kiváncsiak szerintem itt az emberek, minthogy egy ismeretlen csajnak a gps-ébe van e mac. vagy nincs.
Ha gondolod megnézheted, hogy láss ilyen "csodát". Nekem nincs benne macedonia. De ne ezzel töltsük meg az oldalakat. Sokkal fontosabb és érdekesebb infókra kiváncsiak szerintem itt az emberek, minthogy egy ismeretlen csajnak a gps-ébe van e mac. vagy nincs.
Engem speciel érdekel... holnap indulunk, és nekünk sincs Macedoniánk a GPS-ben.
#1499962010-08-24 08:44:21 Válasz a #149986. hsz-ra
A közvetlen URL-t azt hiszem nem szabad ide tennem, de:
google -> fyrom.fbl -> rapidshare-en találsz, ahogy elnéztem.
Csak arra kell figyelni, hogy kompatibilis legyen az IGO-d verziójával.
#1500032010-08-24 09:55:11 Válasz a #149986. hsz-ra
Csak arra utaltam, hogy a huzavona, hogy van vagy nincs mac. a gps-ben, és hogy miért van így, ez nem érdekel senkit.
Egyébként ha úgy, mint néhányan már írták, köztes pontokat beírsz, macedóniában kikapcs, mert állandóan arra akar majd utasítani, hogy fordulj vissza, ahol tudsz, (a főútról nem térsz le, csak végéigmész rajta), görögországban újrabekapcs, beírod az ottani uticélt, akkor abszolút könnyen végig lehet menni.
Ha most mentek, akkor jó utat és pihenést kívánok.
holnap indulás haza Görögből.Macedon határt átlépve hazafelé vezető oldalon hol van az első benzinkút?Mert csak a görög felé vezető oldalon láttam a kutat közvetlen határ előtt.Magyar határ helyzetről valami fejlemény?Várakozási idő? Szerbeknél hol kel Tompa felé kanyarodni?Ki van írva hogy Tompa?
köszönöm szépen.amikor jöttünk akkor láttam görög felé vezető oldalon de visszafelé már nem néztem.Még ki is volt írva 1,17 ért literje.ott akarok én is tankolni majd fulra.köszi mindenkinek léptem még egy kis pancsi majd pakolás.
#1500362010-08-24 17:44:08 Válasz a #150033. hsz-ra
Ma értünk ki, semmi extra történés nem volt. Érdemes Röszkének menni, alig állt kocsi kifele is és befele is. Az úton szinte egyedül voltam, nem volt "pajzs-kocsi" gy tartottam a 80-60 táblák korlátozásait rendőrt alig láttam, talán egy helyen mértek.
MAC-GR határnál egy sorompó volt nyitva, annál állt vagy 40 kocsi. Rágurulok az eu-s kapura, várok türelmesen... 2 perc múlva nyílik az egyik bódé ajtaja, kilép egy határőr, és Csolláy Szilvesztert megszégyenítő karlengetéssel küldött hátra a 40 kocsi végére... majd vagy 15perc múlva nyitották meg azt a kaput, de odanyomult mindenki, és nem válogatták ki az eu-s kocsikat (csak ha olyan ért a sorompóhoz, passport controll nélkül átengedték). Szóval, ez az elmélet ismét megbukott előttem. Jah, maci pályán 1-1-1 euró hibátlanul működött.
#1500382010-08-24 18:15:19 Válasz a #150036. hsz-ra
Nem lehet hogy benned volt a hiba?? Lehet kicsit határozottabban kellett volna odaállnod. De szinte 100% biztos voltam benne hogy neked nem fog sikerülni
#1500612010-08-24 20:51:28 Válasz a #150036. hsz-ra
Szegény Bitang, akkor nem volt szerencséd... nekünk is csak 1 kapu volt nyitva, párom csak nagy noszogatás után volt hajlandó a 200 m-es sor mellett előre menni. Megálltunk, szerencsére egy hölgyemény támasztotta a nyitott kapu melletti bódét, akit nagy bizonytalanul és ártatlanul megkérdeztem, hogy nincs-e nyitva az EU-s kapu. Belenézett az útlevelekbe, és átengedett. Nagyon rossz érzés volt, utálok tolakodni, de azt hiszem, máskor is megpróbálnám, egyrészt a két kis csemeténk miatt, másrészt talán nem is igazi tolakodás ez, hiszen a sort nem tartom fel. Persze lehet, hogy legközelebb engem is visszaküldenek...
De azért szerencséd van, hogy kinn lehetsz A görög-feeling legyen Veled!