Biztosan sokan megyünk idén is (remélem a jelenlegi gazdasági helyzet nem foszt meg senkit a gyönyörű Görögországi élményektől), csak még korán van.
Az első fecskék a jövő hónapban indulnak talán.
Attól még mehetne a topic. Olyan nagy itt a csend, pedig régebben télen is dübörgött itt a "banda".
Akik ismernek, tudják, hogy nem vagyok egy Paralia fun, de ha már oda megyek, akkor szeretek róla beszélni.
Végül is, ennek a településnek is meg van az előnye.
Közel van sok látnivaló, jók az árak. Kicsit nagyon nagy a tömeg, de ha relaxálok, akkor már az sem zavar.
Szia
mi megyünk paraliára tegnap be is fizettük a szállást.
Még 2000-ben voltam ott de azóta, hát ugye csak eltelt 9-év kíváncsi vagyok a változásra biztos nyagyobb lett a kis város.
Üdv Alex
Ha sikerül, akkor együtt indulunk útnak.
Mi a Caravelbe megyünk. Nem ismerem azt az apartmant, ahová Ti mentek. De biztosan jön erre valaki, aki járt már ott.
Sikerülnie kell mert ez volt a vízválasztó, hogy kocsival megyünk,egyébként busszal mentünk volna.
Ha más nem akkor majd nyaralás végén majd megírom milyen volt az aparman
Mi mindenképpen kocsival megyünk, mert elég volt tavaly buszozni. És mivel öten leszünk, sokkal gazdaságosabb is az autó.
Ti az ország melyik szegletéből indultok?
Anyukámék idén úgy volt,h az Inoba mennek.De sajnos lemondták,akikkel mentek volna,így nem mennek.
Én annyit tudok erről az apartmanról,hogy pontosan hol van,ha kiállsz az erkélyre,akkor pont látni lehet azt a nagy parkolót,és ott van a közelben az Elit II is.Bár lehet,h ezeket már eddig is tudtad,akkor bocsi
Mi Budajenőn vesszük fel anyumékat, úgyhogy az autópályán, vagy a határnál tökéletes lesz.
Akkor majd ott Budajenőnél valami kútnál össze futunk gyors ismerkedés aztán go go go
Egyébként ti már mentetek kocsival Görögországba vagy nektek is ez lesz az első?
Mi már kétszer voltunk autóval Görögországban.
Budajenőn nincs kút, de kocsma több is! Majd megbeszéljük, hogy hol talizzunk, kifaggatom addig anyumat.