Sziasztok!
Tapolcáról nem jön valaki Sartira június 6-án?Mi a Grand Tours-sal megyünk a Holiday apartmanba.Várom bárki jelentkezését aki ebbe a turnusba kint lesz Sartin.
Szép estét mindenkinek.
Köszike!
Igen hallottam a klíma betegségről. Nálunk Apa a klímák felelőse, minden szezont legyen az autó, kocsi azzal kezd, hogy megfelelő szeres vízzel kitakarítja.
Lekopogom, de még soha nem volt még csak meghülés se senkinek. De köszi az infót. Pisi szagra figyelni.
Biztos sznobnak gondoltok ,de nagyon nem bírom a meleg fülledt levegőt ha aludni kell. Na azt a Mythos sört fogom elsőnek megkóstolni, pedig az ananászos koktéra készültem eddig amit a kalótanya lapján láttam.
Úúúúúú arra az ananászos koktélra én is nagyon rá vagyok kattanva:D
Este 6kor indulunk (sajna nem ma, csak juliusban), délelőtt odaérünk, lepakolunk és már rohanok is egy hűsítő koktélért...vagy a dupláért:P
Köszike!
Igen hallottam a klíma betegségről. Nálunk Apa a klímák felelőse, minden szezont legyen az autó, kocsi azzal kezd, hogy megfelelő szeres vízzel kitakarítja.
Lekopogom, de még soha nem volt még csak meghülés se senkinek. De köszi az infót. Pisi szagra figyelni.
Biztos sznobnak gondoltok ,de nagyon nem bírom a meleg fülledt levegőt ha aludni kell. Na azt a Mythos sört fogom elsőnek megkóstolni, pedig az ananászos koktéra készültem eddig amit a kalótanya lapján láttam.
Úúúúúú arra az ananászos koktélra én is nagyon rá vagyok kattanva:D
Este 6kor indulunk (sajna nem ma, csak juliusban), délelőtt odaérünk, lepakolunk és már rohanok is egy hűsítő koktélért...vagy a dupláért:P
UGYE? HOGY UGYE???? de pont most mondták, hogy este 8-tólvan nyitva egyfene addig sörözünk
Mi is június 6-án megyünk a Grandos busszal. Nekünk Sarti beach-en lesz a szállásunk. Már nagyon várjuk. Még 17 nap !
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ de jó akkor hozod nekünk az apartmanokról az infót!!!
azt írták, hogy idénre mind klímás lesz, ha nem akkor tudd meg légyszi kit kell lefizetni érte
Csilla, akkor majd kettőnk miatt ürül ki a strand.
Legalább lesz helyünk.
Egyébként a strandon van hely bőven.
Tényleg, éhessé tesz engem is ez a sok gyros .......
Igaz Mythosom sincs....
Na de van Metaxám!!!
Metaxa jöhet, de az ouzó nem (biztos rosszul írtam), pfuujj az kanalas orvosság izű.
#1626922011-05-20 14:51:14 Válasz a #162691. hsz-ra
Szia Csilla!
Jól írtad.... Pedig finom az Ouzo is!! Én tisztán szoktam inni, nem vizzel... A Metaxa drágább kint mint nálunk.
De legalább már lőtávolban lenne egy Mythos....
Na de majd eljőn a mi időnk is!
Budapesten lakunk, Zuglóban.
#1626982011-05-20 15:12:23 Válasz a #162697. hsz-ra
Még szép hogy találkozunk, hiszen egy helyen leszünk.
Gyerekek tudnak úszni? Asszem olyan 1,2 m-rel kezdődik a medence.
Írtam már hogy sós vizű a medence?
Viszont a tenger sokáig 40-50 cm. Kiváló a gyerekeknek.
Meg nagyon fel tud melegedni ott a tenger.
azt írták, hogy idénre mind klímás lesz, ha nem akkor tudd meg légyszi kit kell lefizetni érte [/quote]
Szia Csilla!
Mi a Paros apartmanban leszünk. Ezek elvileg a Sarti Beach apartmantelepen belül vannak, tavaly óta működik, és minden szobához van klíma. ( az utazási iroda szerint) Szerintem ti másikban lesztek. De majd szétnézünk.
Még szép hogy találkozunk, hiszen egy helyen leszünk.
Gyerekek tudnak úszni? Asszem olyan 1,2 m-rel kezdődik a medence.
Írtam már hogy sós vizű a medence?
Viszont a tenger sokáig 40-50 cm. Kiváló a gyerekeknek.
Meg nagyon fel tud melegedni ott a tenger.
Még nem tudnak. Most írattam be őket. Őszintén nagyon nem érdekel a medence, mikor ott a tenger. Nem is értem miért jó az. na persze, hogy kipróbáljuk, de meg vagyunk nélküle. De a klíma......
azt írták, hogy idénre mind klímás lesz, ha nem akkor tudd meg légyszi kit kell lefizetni érte
Szia Csilla!
Mi a Paros apartmanban leszünk. Ezek elvileg a Sarti Beach apartmantelepen belül vannak, tavaly óta működik, és minden szobához van klíma. ( az utazási iroda szerint) Szerintem ti másikban lesztek. De majd szétnézünk. [/quote]
Köszi! Aranyos vagy! Szerintem az is hozzá tartozik nem? Lehet , hogy mi is ott leszünk. ezt ráírják a megrendelőre?