Én most jöttem haza Thassos-ról.A hely valami meseszép. Ajánlom minden Görörgország kedvelõnek,viszont az idegenvezetõ egy csapnivaló liba!!!Nem akarok senkit elkeseríteni,de én már 4-szer jártam Görögbe, abból 2-szer az Apollon-nal,van összehasonlítási alapom.Csak figyelmezetni szeretnék mindenkit aki szeretne fakultatív útra menni az Apollon-nal.Szerintem az utazási iroda nem is tudja,hogy ez nõ mit mûvel odakint.... Mi a hajós kirándulásra fizettünk be 38 eurót,ami átszámítva kb.10000 forint.Ezzel nem is lenne baj,ha az ember azt kapná,ami le van írva.Egy ilyan hajóút görögzenével elképzelhetettlen, na itt sírí csönd volt, az idegenvezetõ elfelejtett szólni a hajó végén lévõ embereknek,hogy elmondaná a programot a hajó elejében.Kb.10 ember hallotta....Mikor megkérdeztük,hogy hova megyünk, valasz: majd valahol kikötünk.... itt általában megtervezett útvonal van.Horgászni senk sem tudott,olyan szutyik voltak az eszközök,,persze senki sem fogott semmit,de ezzel úgy elbxxxxta az idõt,hogy a papíron említett márványkikötõbe már meg sem áltunk.Sõt oda is csak nagynehezen ment el a hajó,mert elözõ este vihar volt.Oké ne kockáztassa az emberek életét,de amikor megkérdeztük ,hogy miért nem megyünk arra, az volt a válasza,hogy "beszéljétek rá a kapitányt". Hát könyörgöm nem õ az idegenvezetõ????Nem neki lenne a feladata intézedni??? Ja, és mellesleg semmit nem tudott angolul...
És még folytathatnám... pénteken,indulás elötti napon ,az összes apartmanba reggel fél 8-kor feldörömbölte az embereket, de szó szerint verte az ajtót, hogy elmondja,majd telefonál a tulajdonosnak, hogy mikorra jön a busz szombaton...amit nálunk elnézett egy órával....
Szóval semmi konkrétumot nem mondott..hát nem valami kellemes,amikor az ember aludni szeretne még egy utolsót a hosszú buszút elött.
Tényleg nem akartam senkt elkeseríteni...de ha valakinek esetleg lenne kérdése szívesen válaszolok...
A hajókiránduláson én fogtam halat! Igaz nem nagyot, de fogtam. A hajó pedig úgy tudom nem arra megy, amerre akar, hanem amerre engedélyt kap a kikötõparancsnokságtól.
Merre nézte el azt az egy órát. Korábban jött a busz? Hát az tényleg gáz, ha az ember még nincs kész és már indulni kellene.
A reggeli dörömbölés is kellemetlen, de lehet hogy máskor nem tudott menni. Egyszer talán kibírja az ember.
Szia Sarti!
Én is már be vagyok sózva! Illetve mi, a lányommal megyünk.
Egyébként a buszon van valamiféle ülésrend, vagy érkezési sorrendben történik a helyfoglalás?
Van ülésrend. A sofõröknél lesz az utas lista, és ülésrend, amit az iroda már elõre beoszt. Amikor megérkezel, bemondod a neved, és megmondja hol ültök.
Egyébként én is családdal megyek. Férjemmel és két nagy gyerekemmel -16, és 21 évesek.
Eddig egyébként elvoltam valahogy, de most, hogy már ennyire közel az indulás egyre nehezebb. Ráadásul holnap este lesz még egy utam a fogorvoshoz.
Kedves Mamin!
Gratulálok a beszámolóhoz, köszönet érte. Thassos gyönyörû, mi is ott jártunk, visszamegyünk!!!
Aki készül arrafelé utazni feltétlenül olvassa el Mamin írását!
Kedves Judit!
Köszönöm. Örülök nagyon, hogy tetszett, különösen mert te is ott jártál, így valódi kritikus lehetsz :) No igen, többször leírtam már : meglehet, jövõre mi is Thassoson kötünk ki újra. Erõs vonzereje van a szigetnek ...:)
Biztosan voltatok másfelé is, mint ahová mi eljutottunk a szigeten. Írnál róla pár sort?
Köszönöm.
Üdv,
Mamin
Szia macs, Skala Potamiában nem tudsz kajakot bérelni, csak a másfél kilométerrel arrébb lévõ Paradise Beachen. Ha kérdésed van, nyugodtan kérdezz, én már 5-ször jártam THASSOSON
Köszönöm a választ.
Akkor biztosan bérelünk majd egy párszor nem tudod mennyi az ára mondjuk egy napra? Vannak kissebb szigetek a közelben ahová át lehet evezni? Vagy olyan közeliek nincsenek?
Másik kérdés
A Mária apartmanról tudsz valamit?
Köszi
Mi tavaly voltunk a Maria Apartmanban. Nincs messze a parttól, könnyû séta, max. 10 perc (bár sosem mértem meg). Tiszta, aranyos kis apartman. Mivel nem volt szobabeosztás, mi inkább a hátsó szobát részesítettük elõnyben. A kilátás kevésbé látványos, de nyugisabb.
Jó nyaralást!