Sziasztok!
Azt hiszem ide még nem írtam, mert idén Nei Pori az úticélunk és azt a fórumot látogatom, de múlt nyáron Sartin voltunk és gondoltam írok néhány sort róla az odaindulóknak.
Mi a Maria Zisi-ben szálltunk meg (ha kell tudok képet küldeni róla, amúgy jó volt minden) az elsõ héten, utána pedig a Hotel Phyllis-ben.
Ha fakultatív kirándulásra készültök a BBQ-s lakatlan szigetes kirándulást semmiképpen ne hagyjátok ki mert csodálatos volt, azt hiszem az volt a nyaralásunk fénypontja, szerencsére magyar csapattal mentünk azt hiszem ez is fontos infó külön a mi csapatunknak indult a hajó, a narancspart is gyönyörû azok a szobrok többször is elmentünk!!??
Ha kocsival mentek Kalamitsit is keressétek fel Sartitól nem messze lévõ üdülûhely, egy festõi kis öböl kristálytiszta víz, kell ennél több.
Az Avrát nem ajánlom senkinek mert a kaja nem volt túl jó és drága , az ovelixet annál inkább(remélem helyesen írtam le a nevét).
Ha bárkinek segítség kell kinnt keressétek a motorkölcsönzõs pasit most nem jut eszembe a neve talán Sassos??De megtaláljátok, nagyon jó fej és azonnal segít, útnak indul kvaddal és már van is szállásotok a következõ hétre.
Most befejezem!
Azért írtam le ezeket a sorokat mert ugyanezek a kérdések foglalkoztatnak engem is így utazás elõtt 1 héttel csak Én idén a Nei Pori fórumon kérdezõsködöm.
De elárulom sajna a levelek alapján ott nem ilyen csodás a BBQ-s kirándulás
Reni
Ez a BBQ-s lakatlan szigetes kirándulás milyen,azon kívül,hogy jó?Mivel telik és menniybe kerül?
Biztos nagyon tudatlan vagyok,de minek a röviditése a BBQ?
Szia!
A reggeli órákban indult a hajó sartiról 2 lakatlan szigetet látogattunk meg, a hajót a polgármester vezette, a fedélzeten Syrtakit tanítottak nagyon jól szórakoztunk, többször megálltunk lehetett ugrálni a hajóról, volt játék is bedobtak 1 üvegbort és azé lett aki hamarabb letudott merülni érte, az egyik lakatlan szigeten husit süttöttünk együtt a személyzettel, meg görög salátát csináltunk, elõtte pedig mondták a másik szigeten gyûjtsünk sünit és azt is megsütöttük együtt (nagyon finom volt, olyan íze volt szerintem mint a tõkehalmájnak, pirítósra kellett kenni) az árban ital is volt benne, volt fehér és vörös bor uzó és üdítõ a gyerekeknek, a másik lakatlan szigeten pedig csak fürödtünk és sünit kagylókat gyûjtöttünk, este értünk vissza a kikötõbe, ha akarod vannak képeim.Az ára kb.30euró / fõ volt , de ezt a többiek biztosan jobban tudják akik mostanában voltak, azt viszont tudom hogy ha gyerekkel mentek neki/k valamivel kedvezõbb az ár.
Ja!Inni a hajón is tudtok mert van "kis büfé" egy hûtõ keretében, van isteni frappé is meg kell kóstolni, meg azt hiszem fagyi,szendvicset azért érdemes reggelre csomagolni,napernyõt feltétlen szükséges vinni és a tengerbe való papucsnak is hasznát veszitek majd.
Reni
a rövidítés jelentése:BBQ=barbecue
Reni,köszönöm szépen a beszámolót.Van rá esély,hogy elmegyünk,csábítóan hangzik és tetszenek a programok.
Érdekelnének a képek is,ha esetleg van kedved küldeni,akkor itt az e-mail címem: kes@citromail.hu
Mi 08.06-án megyünk Sartiba és a Hotel Phyllis-ben fogunk megszállni. Ha nem baj lenne jó pár kérdésem:
Neked milyen tapasztalatod van errõl a szállásról?
Beszélnek magyarul?
Milyen messze van a tenger és a központ van a közelben kisebb öböl?
Tudnál képeket küldeni? kispal.zsolt@monornet.hu
Bocs a sok kérdésért.
Válaszodat elõre is köszönöm.
A Hotel Phyllis az országút mellett van közvetlenül. Sarti Beach-i strandtól kb.5oo méterre, a falu központja kb. másfél km.
A tulaj felesége magyar. Az egész épület fel újítva, nagyon szépen parkosított, és úszómedence is van, fa gyerek játszótér, kerti sütögetõ, és bár. Szerintem nagyon korrekt.
A bejárat elõtt van egy gyönyörû nagy pálma.
SARTI környéke tele van kis öblökkel.
Már nagyon várjuk, én annál is inkább mert a barátnõm SARTI-ba ment férjhez, így minden évben nyáron ide járunk "HAZA", így én egy kicsit elfogult vagyok ha SARTI-ról van szó.
Ebben az évben már voltam egy hetet náluk május végén, de az igazi nyaralás az most lesz!!!!!