Érdeklődnék, hogy Paralia-n vagy a közelbe valami "normálisabb" bevásárlási lehetőség akad-e,, ha igen ,akkor merre??
A válaszokat már most meg is köszönném mindenkinek!
KÖSZÖNÖM
#1040192009-06-10 17:17:50 Válasz a #104015. hsz-ra
Szia napis!
Köszönöm, akkor nekiszaladok!
Csak sajna, pár leírásba beleolvasgattam visszafelé és azt vettem észre, hogy sok helyen "érdemtelen" dolgokba ment át az írogatás, nem pedig a tényleges helyleírásról írtak :( Ezért gondoltam, hogy megpróbálom!
#1040302009-06-10 18:42:42 Válasz a #104019. hsz-ra
Szia ! Kateriniben lévőről tudok nyilatkozni a koordinátáí 40°17'0.48"É
22°31'10.52"K ettől létezik már az idén újjab is de ott még nem jártam ez Paraliától 8 km-re található
Érdeklődnék, hogy Paralia-n vagy a közelbe valami "normálisabb" bevásárlási lehetőség akad-e,, ha igen ,akkor merre??
KÖSZÖNÖM
Paralian van Lidl és olyan görög felíratos szuper market is. És vannak kis boltok, amik nem biztos, hogy sokkal drágábbak, mint a hiper-szuper egyebek. És nem olyan nagy település, hogy GPS koordináták keljenek ahhoz, hogy egy-egy üzletet megtalálj. Egy laza esti sétával, majd minden üzletet felfedezhetsz, ha nem a központra összpontosítassz.
KÖSZÖNÖM
Nem tudom hány oldalt olvastál vissza, de Szilvia pár oldallal előbb írta ezt:
"Én már márciusban láttam a Lidlt
Szóval leírom pontosan hol van.
A templomtól elindultok Katerini felé, amerre a busz is megy és szerintem nincs több 1 km-nél.
Pont a sarkon van, ahol a busz megáll a lámpánál,mielőtt rátér a Katrinibe vezető főutra. A Gold Club és a De lux előtt.
Szóval elég közel, szerintem gyalogosan is el lehet meni minden nap.
A busszal 1,5 megálló
Az árak alacsonyak, szerintem nem is érdemes itthonról vinni semmit.
1 csomag tészta: 80 cent, 1 zsugor víz(6db): 90 cent-1 euro között. Tusfürdő 1 euro. tej 1 euro körül, vaj 80 cent. banán 1 euro.
1 rúd szalámi 4 euró körül. Feta sajt, ouzó, dolmades szintén nagyon alacsony áron:)"
Sziasztok!
Hétfőn este indulunk Paraliara, kocsival. Két pici fiúval, akik sajnos ételallergiásak (tej, tojás). Nem tudja véletlenül valaki, hogy van-e valamiféle biobolt a környéken, vagy a szupermarketekben lehet-e kapni szójás innivalót, durum tésztát? Ha nem muszáj nem cipelném a két heti kaját...
Köszönöm
#1042282009-06-12 09:15:46 Válasz a #104122. hsz-ra
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ ill. bejegyzést!
Nem vagyok itt "régi motoros", de azt hitem, hogy itt lehet kérdezni.
Én csak azért kérdezősködtem, mert most hétfőn megy a busz és szerdán fizettem az utat, ezért kicsit kevés az időm :(
Még egyszer nagyon szépen köszönöm neked!!
#1042472009-06-12 12:31:45 Válasz a #104228. hsz-ra
Szia Június!
Ne sértődj meg! Természetesen itt lehet kérdezni és szívesen válaszolunk is rá amikor tudunk feltéve, ha van időnk. Tudod azt azért elvárjuk mindenkitől, hogy legalább 10 oldalt olvasson vissza akkor is, ha csak pár napja van az utazásig. Miből gondolod, hogy másnak olyan sok ideje van, hogy sokadszorra is leírja ugyan azt?
Kellemes nyaralást kívánok, remélem megtalálod a LIDL-t.
Kedves június ! azt. hogy Görögországban nem jártál onnan tudom, hogy a tőlünk nyugatra elterlő europával szemben itt az utcai járókelők, görög emberek nem néznek levegőnek ha megkérdezel tőlük valamit henem lehetőségük szerint segítőkészek. Mind kettő személyes tapasztalat !