Kedves imgi a te kedvedért, ha hazajöttünk megpróbálom megkeresni a két éve SARTIba töltött idő pontos dátumát!
Bár tényleg, ha te már csak jobban tudod, akkor lehet, hogy nem is ot voltunk, de talán majd egy próbát megér!
Kedves kvalcsi!
Igazad van, mert kb. 3.-5. oldalon található a leírás!
Én a magam részéről a visszaolvasást napjainkig az 500.oldalról kezdtem, így sajna mostanra jutottam el az eredeti bejegyzésig!
Még egyszer neked köszönöm a "plussz" másolgatást )))
Sziasztok
Nem tudja valaki mért telik ilyen lassan az idő mielőtt elmegy az ember nyaralni, mikor meg kint van szinte kiérek és már jöhetek is vissza.?!
Alex
Sziasztok
Nem tudja valaki mért telik ilyen lassan az idő mielőtt elmegy az ember nyaralni, mikor meg kint van szinte kiérek és már jöhetek is vissza.?!
Alex
Most még telik is az idő, de majd 60 nap múlva nézd meg, hogy lelassul. Nekem most rengeteg a határidős melóm, de elsejétől tényleg csak a napokat számolgathatom.
Azon gondolkodtam, hogy hazafelé fáradtabb leszek, mint induláskor, annyi kirándulást terveztem már megint. Paralia tényleg jó kiindulási pont a kirándulásokhoz.
Sziasztok
Alex
Most még telik is az idő, de majd 60 nap múlva nézd meg, hogy lelassul. Nekem most rengeteg a határidős melóm, de elsejétől tényleg csak a napokat számolgathatom.
Azon gondolkodtam, hogy hazafelé fáradtabb leszek, mint induláskor, annyi kirándulást terveztem már megint. Paralia tényleg jó kiindulási pont a kirándulásokhoz.
Az jó mi is szívesen megyünk kirándulni akkor majd azokat is le kell egyeztetni
#1044342009-06-14 12:59:46 Válasz a #104433. hsz-ra
Megyünk a kalózhajós kirándulásra, quad túrára, a Meteorákhoz és egy motoros túrára. Ez első három kirándulás a lányom miatt fontos, a negyedik a férjemnek, mert tavaly esett az eső és elmaradt.
Igaz, a kalózhajó Pöpi miatt is nagyon fontos! Remélem, idén a hajón is velünk tud lenni.
#1044522009-06-14 15:11:15 Válasz a #104434. hsz-ra
Kívánunk nagyon jó időt hozzá! Sajnos most nekünk kimarad, nagyon-nagyon hiányzik
A tömeg nélküli tenger, ott Paralia és Olimpic Beach között, ahol a stranröplabda pálya van.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Jún. 22.-én megyek Paraliara.
Az időjárás-előrejelzéssel lenne egy kis problémám. Megnéztem néhány 2 hetes előrejelzést Katerinire,de szinte mind mást most. Akár 10 fok különbséget is. Tapasztalatotok alapján melyik megbízható?
A legjobban a 'mostly cloudy/sunny' kifejezésen derültem. Túlnyomóan felhős/napos. Óriási. Az Ő nyelvükön ez biztosan azt jelenti,h. 2-3 órát talán süt a nap.
Azt hiszem nem lesz jó időm.
Köszi előre is.