Akkor neked nagy szerencséd volt mert volt olyan év (én 2X vagy 3X utazom busszal egy évben 2 tervezett egy meg amikor nagyon olcsón mindegy hova )
X évvel ezelőtt hogy mindig kérték
Persze én sem a legdrágább biztosítást kötöm de még is megnyugtat hogy van és nem egy vacsorán múlik
sőt egyszer én is úgy mentem mint te és egy előttem ülő adta oda a kártya biztosítását mert volt neki, Kettő biztosítása
Idézet a magyar Autóclub Macedóniába utazóknak szóló leírásából:
Útiokmány
Érvényes útlevél vagy személyigazolvány.
A macedóniai határokon általában megkövetelik az utas balesetbiztosítás meglétét.
Jogosítvány
Érvényes „nemzeti” jogosítvány. Kiegészítő nemzetközi jogosítványra csak autóbérléskor van általában szükség, mert a cégek azt megkövetelhetik.
Gépjárműokmány
Bár nem előírás, mégis feltétlen javasoljuk a kötelező felelősségbiztosítás érvényességét igazoló nemzetközi zöldkártya kiváltását.
Az Apollonnal voltunk egy párszor már Görögben még soha sem kértek az igazolványon kívül semmit legfeljebb a busz vezetőkkel üzleteltek egy-két doboz sört volt amikor ásványvizet kértek.
Paja üzenetét adom át:
"Kedves Lefkadások!
Elkészült a 2017-es Itiner, autós utasoknak!
Rendkìvül részletesen leìrva a röszkei határtól, egészen Nidri tábláig.
Akinek ìgértem, vagy igényt tartana rá, küldjön email cìmet privátban és csatolva küldöm."
Paja facebook-profilja: https://www.facebook.com/paja.bedo
Itt kérjétek priviben az itinert az e-mail címetek megadásával!
De most kaptam meg én is, aki kéri, annak én is el tudom küldeni, szabadon választott!!
Akik eddig már kérték priviben, és küldtem e-mail elérhetőséget, azoknak én küldöm most!!
#2441122017-05-15 17:15:37 Válasz a #244104. hozzászólásra
Mezzos!
Szerintem csak az az akadálya, hogy word doksiban van!! De már én is megkaptam, aki küldi Pajának vagy nekem a privinkre az e-mail címét, küldjük a fájlt!! Más akadály szerintem nincsen, Paja azt írta, nem kell jeleznem, hogy Ő küldi, Neki elég, ha ez segítség pár embernek!!
#2441142017-05-15 19:05:08 Válasz a #244113. hozzászólásra
Remélem, mindenki megkapta mélben, aki priviben kérte Bocsi mindenkitől, hogy ezzel foglaljuk a terepet, de szerintem nagy segítség!! Főleg autósoknak!