- Ag. Nikitasról Karya felé vezető út kész, elvileg megnyitották.
- Athaniban is javítgattak valamit, de tavaly se tűnt fel, szóval valami mellékút lehetett.
- Gialosra kész az út, de nincs rajta aszfaltréteg és nyár végéig nem is lesz. Ettől függetlenül le lehet menni.
- Egremnire majdnem végig elegyengették az utat, de a lépcsőhöz nem nyúltak. Állítólag talán jövőre kész lesz. Hivatalosan nem lesz átadva az út sem, talán még kapuval is l lesz zárva, június vége felé majd írok biztosat.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy Kefaloniáról - Lefkadára mikor indul júliusban, hétköznap reggel az első komp? A haza utat tervezzük.
Köszönöm szépen!
Ezek szerint mégsem olyan mocskos és undorító Lefkada és Kefalonia, hogy ne látogasd meg Sok szerencsét hozzá, szerintem tetszeni fog, szép emlékekkel térhetsz majd haza!
Szép nyarat!
Sziasztok!
De rég jártam erre...hirtelen nem is tudom,kitől kérdezzem(Kónyu biztos tudja,de látom már elment...felnéz ide?)
Kérdésem:Ha Nidriben háttal állunk a tengernek,mondjuk a kikötőben a szobornál,akkor kb,merre és mennyire található az Apollonos Gatsulis ház?
Last minuteban úgy látom,az fordul elő legtöbbet...
Itt található: https://goo.gl/maps/CPJJqpebUSB2 (kikötőtől Pergiali felé északra, tehát ha háttal állsz a tengernek a szobornál, akkor jobbra útvonaltervező szerint gyalog 8 perc és 650m)
Köszönöm a gyors választ!Végigmentem a főúton,megtaláltam a Stathist...jókat ettünk annak idején itt.Most is jó még vajon?
Úgy látom,a Gatsulis mellett lehet parkolni.Amúgy valakinek személyes vélemény a házról van-e?