#1534792010-11-07 12:45:33 Válasz a #153477. hsz-ra
Üdv itthon...
Na neeee... 4 órát sorbanállni? TE?? Nem mentél előre? Hova lett a rutin?
Ebben a hónapban én is megyek Smederevo-ba és Nis-be, remélem nem lesz gond az úton...
#1534802010-11-07 13:13:22 Válasz a #153479. hsz-ra
Oda tank kellett volna hogy előre menj. Korláttól korlátig állt a sor kb 50km hosszan. Mi az elejében voltunk a kamiontól kb 200 méterre. De jobb hogy nem közelebb mert 3x szor is robbant rajta valami. .Több mint 3 óra volt mire eloltották. Oda semmilyen rutin nem lett volna jó.
Azt szeretném megkérdezni, hogy bérelt kisbusszal mennék a haverokkal Görögbe és találtam egy szimpatikus kis céget.
autókölcsönzőautókölcsönző
Ha megnéztétek a feltételeket rendben van minden. Viszont, amit kérnek, hogy a kinti utazás során minden az utazással kapcsolatos bizonylatot hozzak el magammal. Mivel itt mindenki jártas ebben, valaki tud írni ilyet, hogy ezekbe mi tartozhat bele? Ja Dafniba megyünk egy hétre.
#1538932010-11-23 07:47:35 Válasz a #153883. hsz-ra
Jaj kedves vagy. Még meg sem néztem az útvonalat. Amúgy köszönöm a tanácsokat, pár dolog eszembe sem jutott. Szólók a barátnőmnek, hogy írja le mit is szeretnénének, mert nem én veszem át az autót. De azért jobb ha több helyről tájékozódom, így remélem nem lesz semmi probléma!!!
Sziasztok
Egy jó ismerösöm nevében kérdezném Toloba mennyibe került 2010 Autópályadíj.
Jövöre oda szeretne menni Tavasszal ,hogy kalkulájon.
Válaszokat a nevében is köszönöm.
Csak Görögországban Athénig, ha jól emlékszem, olyan 18-19 euró volt az út díj most októberben.
De nyárra tutira megnyitnak új kapukat. Párat már most is láttam, amelyek készen álltak a "sáp leszedésre"...
Szóval sajnos nyárra ez az összeg valószínű magasabb lesz, és még ugye Toloba is le kell innen menni... Azt nem tudom, addig mennyi kapu van még Athéntól.
Ez nem "szerintem vagy szerinted" kérdése!!!
Ez tény!
Én ennyit fizettem 2010. október 3-án hazafelé és 17-én is, visszafele jövet Athéntől Szalonikiig.
Ja, és egy kaput sem kerültem ki!
Hogy innen Athéntól Tolóig mennyi, mint már mondtam, nem tudom, mivel nem mentem még le addig sosem.
Bocs, igazad van! Nem 18-19 euró, pontosan "Görög útdíj: 19,8 euró (9 kapu)"...
És ez valóban több, pontosan 80 centtel!
Most néztem meg a blog bejegyzésemben.
Elnézést!!!