Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 8206
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178604 Üzenet linkje2012-01-21 19:53:28 

Ducstimi!
Tavaly mi is augusztus végén voltunk. A viz kiváló minőségű volt és a hőmérséklete is. Mi leginkább a Piso Kryoneri Beach-re jártunk. Ez igen csak köves volt. Ettől függetlenül rengeteg kisgyermekes család volt. Egészen apró gyerekekkel is. Némelyik még járni sem tudott és nagyon jól elvoltak.
Ez a kép ott készült.
https://kepkezelo.com/][/URL]

# 8207
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178608 Üzenet linkje2012-01-21 21:22:37  Válasz a #178604. hsz-ra Előzmény #178604

Szia Gudli!
Meg tudnád mondani, hogy hogy kell képet beilleszteni? De úgy ám, hogy egy abszolut amatőr géphasználó is megértse? icon_smile.gif
Akkor én is tennék ide egy-két képet időnként. Előre is köszi!
Egyébként pedig a jobb oldala a Piso-nak apró kavicsos volt, és a vízben is csak nagyon finom kavics volt. Ezt az előbbi érdeklődőnek üzenem.

# 8208
Natus
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178612 Üzenet linkje2012-01-21 22:57:46 

Kedves Cofffos és dobaki2!

Köszönöm nektek a válaszokat az egyéni utazással kapcsolatosan.
Több okból kifolyólag (kisbaba, lakás felújítás stb.) csak most tudok időt szakítani az általatok ajánlott anyagok elolvasására.
Biztosan nagyon hasznos lesz icon_smile.gif Köszönöm
icon_lol.gif

# 8209
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178613 Üzenet linkje2012-01-22 01:50:20  Re:

pévi írta:

Szia Sziro!
Szombaton indult, és tulajdonképpen szerintem véletlen volt, hogy akkor ő jött velünk, mert az utitársaim a következő héten is szombaton mentek, de akkor éppen más vitte őket. Mi az utazási irodával mentünk, mert a Lefkadai kiránduláson ( ami pár nappal előtte volt), nagyon jól összebarátkoztunk Hajnival, a Walterosok idegenvezetőjével, és velük mentünk szombaton is az Acheron folyóhoz.
10-kor indult a hajó a kikötőből, ott találkoztunk. Csodálatos partszakasz mellett hajóztunk. Én erre nem is számítottam, nekem előtte erről nem beszélt senki. Bebújt a hajóval két barlangba is, nagyon izgi, és szép volt. Aztán nem tudom pontosan mennyi idő múlva, talán jó fél óra-óra múlva elértük folyót, és felhajóztunk egy darabig a folyón. Ez egy kis keskeny, de nagyon érdekes és szép zöld folyó. Aztán megfordultunk és visszacsorogtunk a torkolatig, ahol kikötöttünk. Itt van Ammoudia település, és az igazi homokos tengerparton lehetett fürdőzni kb. egy órát, de aki akart hűsölhetett és frappezhatott a parti kávézókban. (Mi is ezt tettük.)
Aztán visszafelé indultunk. Nagyon érdekes volt látni a tenger és a folyó találkozását. Szinte élesen elválasztható volt a zöld folyó, és a kék tenger. Aztán visszafele úton kikötöttünk Lichnos beach-en, és ott lehetett strandolni két és fél órát. Gyönyörű ez a strand is, úgy hogy nagyon jól éreztük magunkat itt is. aztán öt óra körül jöttünk haza.
Nekem ez az egyik legpozitívabb élmény volt, mert én jóval kevesebbet vártam tőle, és nekem ámulatba ejtő volt a hajóút.
Tudom, hogy én talán már egy túl érzékeny lelkű "öregasszony" vagyok, de a tavalyi nyaralásom során többször is elérzékenyültem, látva, hogy mennyi gyönyörűség van a világon, és én ezt láthatom.
Na, ilyen volt ez a kirándulás is! De persze ez az én egyéni véleményem, és remélem nem okozok túlzott várakozásokat.
Ha jól emlékszem 12 euroba került, és szerintem bőven megérte.
Ha lesz rá lehetőségünk, idén is elmegyünk, de csak akkor, ha biztosan Kostas-szal tudunk menni.
Megpróbáljuk a kikötőben megtalálni, és tőle megtudni, hogy melyik napon megy arra a kirándulásra. Mert biztos, hogy a héten többször is megy.
Ha sikerül egyszer végre kiválogatnom, és valahogyan feltennem a fotóimat, azon rajta lesz a kapitány, és a hajója is. Remélem, hogy mire mentek, már meg lesznek. icon_lol.gif

Kedves Pévi!
Köszönöm a választ.
Az "öregasszony"icon_smile.gif kifejezést ugyan nem értem, bár az éveim száma már nekem is elég, hogy úgy mondjam érett szinten van, de az érzést megértem, tudom, hogy miről beszélsz. Számtalanszor éreztem már én is ugyanezt görögföldönicon_smile.gif

# 8210
Ducstimi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178635 Üzenet linkje2012-01-22 15:46:49  Válasz a #178604. hsz-ra Előzmény #178604

Szia Gudli ! Köszönöm szépen az infót most már a leírtak után biztos hogy Pargára megyünk csak legyen még helyünk augusztus végére! Üdv. mindenkinek!!! Timi
# 8211
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178643 Üzenet linkje2012-01-22 19:12:56 

Szia pévi!
Megpróbálok neked segiteni a képfeltöltés ügyében, bár én sem vagyok egy nagy talentum. Először is jelentkezz be a Hellasz fórumra. Után a google keresőbe egyszerűen gépeld be, hogy képfeltöltés. Be fog adni egy csomó lehetőséget. Talán a (4.soron) látsz egy olyat, hogy "Képfeltöltés ingyenesen - KépKépző - Képfeltöltés és megosztás" Itt a tallózás gombra kattintva megkeresed a meghajtót, azon belül a mappádat, amelyikből kiválaszthatod a megfelelő képet. Megnyitás gomb - meg fog jelenenni a tallózás melletti keretben az általad kiválasztott meghajtó betűjele, mappa neve és a kép száma. Ekkor rányomsz a "Képfeltöltés inditása" gombra. Néhány másodperc után megjelenik az általad kiválasztott kép. A kép mellett linkek jelennek meg. Taln a 3. sorban látni fogsz egy olyat, https://kepkezelo.com/][/URL] Ezt a sort kijelölöd - majd jobb egérgomb - másolás gombra kattintasz - átlépsz a hellaszra és belekattintasz az ablakba, ahová irni szoktál - jobb egérgomb - beillesztés. Utána az előnézetra nyomsz. Ha minden rendben, azt látod amit kiválasztottál, akkor az elküld gomra kattintasz. Remélem világos voltam. Ime az eredmény! Sajnos az én képeim elég nagy felbontásúak. Arra még nem jöttem rá, hogy tudom kicsinyiteni.
https://kepkezelo.com/][/URL]

# 8212
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178646 Üzenet linkje2012-01-22 19:35:09 

https://kepkezelo.com/][/URL] - Szóval ezt a linket kell kijelöni. Az előbb valahogy nem igazán sikerült! Mondta, hogy én sem vagyok egy nagy talantum!
# 8213
Szilvus21
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178648 Üzenet linkje2012-01-22 20:09:55  Válasz a #178340. hsz-ra Előzmény #178340

Ne is mondd, már mi is nagyon várjuk a nyaralást. Lefoglaltuk a szállást és már számoljuk a napokat icon_smile.gif Addig is nézegetjük az albumokat és olvassuk a beszámolókat icon_smile.gif
# 8214
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178659 Üzenet linkje2012-01-23 00:33:44 

# 8215
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178660 Üzenet linkje2012-01-23 00:35:43  Válasz a #178643. hsz-ra Előzmény #178643

Hurrrrááááá!!! Gudli!!! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Nagyon köszönöm!!

# 8216
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178661 Üzenet linkje2012-01-23 00:42:33 

Akkor még egy kis "étvágygerjesztő"! icon_smile.gif
# 8217
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178669 Üzenet linkje2012-01-23 08:50:32 

van sokkal egyszerűbb módszer

https://www.directupload.net/

itt tallózás (megkeresed a fényképedet a saját gépeden)

https://www.directupload.net/graphics/upload_starten.gif

a megjelenő ablakban a 4 sort simán bemásolod ide így

beillesztés-ctrll+v

eredmény

leírva bonyolultabb icon_wink.gif

# 8218
Ducstimi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178679 Üzenet linkje2012-01-23 13:00:04 

Sziasztok!!!

Segítséget szeretnék kérni ! ha valaki tudja hogy hol lehet a Crisztina apartmanba szállást foglalni az legyen szíves írja meg ugyanis a Walter turs nem reagál a telefonra és a weboldala sem működik ! előre is köszi a segítségeteket!!! Üdv. szép napot!!!

# 8219
Kata70
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178682 Üzenet linkje2012-01-23 14:33:06 

Sziasztok,
Uticélon gondolkozunk. Van valakinek tapasztalata Pargára autóval, és esetleg valami jó szálláshely is érdekelne, amit irodán kívül lehet foglalni.
Köszi!

# 8220
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178686 Üzenet linkje2012-01-23 16:14:59  Válasz a #178669. hsz-ra Előzmény #178669

Köszi Breki! icon_smile.gif
Ezt is ki fogom próbálni még ma, de emlékszem egyszer ezt már régebben megírtad nekem, és valamiért nem működött. Amikor ráklikkeltem az UPLOADING-ra, valami hibát írt ki.
De azóta új gépünk van új programmal, és lehet, hogy most nagyobb szerencsém lesz.
De ez sem túl bonyolult.
De ha már így előkerültél, hogy segíts, megkérdezném, hogy hogyan tudok majd ide feltölteni ide albumot a picasaról.
Egyenlőre még csak ott tartok, hogy megpróbálok kiválogatni a közel 2000 fotóm közül még élvezhető mennyiséget. Úgyhogy amikor van erre egy kis időm, akkor csillagozgatom (azaz megjelölöm) amikből majd egy albumot akarok létrehozni.
Azt sem tudom, hogy ez jó szisztéma-e? Mármint a csillagozás, és majd azután a csillagozottakat be tudom-e tenni egy albumba?
Ha igen, akkor hogy küldöm majd tovább?
Szóval sok mindent nem tudok még.
Bocs az "off"-ért mindenkitől. Ha gondolod, írj a technikai topic-ba.
Köszi!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 547 548 549 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu