én tavaly csak térdig mentem be a vizbe medúzák?? én csak kagylot láttam május 24től juni 1ig voltam .. idén szerintem 2 hétre mennék de ha melot is tudok intézni magamnak akkor remélem kint ragadok
Sziasztok!
Mi szerdán jöttünk haza Paraliaról, az Ino apartmanban voltunk. Egy csepp eső sem esett, ezen kívül nekem nem tűnt fel, hogy kevés lenne az ember. De nincs viszonyítási alapom, mert most jártam ott először. Egyik nap átmentünk Katerinibe, illetve voltunk a Meteoráknál és Szalonikiben is. És persez nem hagyom ki a Pöpi-féle kalózhajós kirándulást sem, ami az egyik legjobban sikerült program volt. Medúzát láttunk párat, de egyáltalán nem sokat, max. 2-3-at. Ja és a tenger hőmérséklete is szuper!
Sziasztok!
Mi szerdán jöttünk haza Paraliaról, az Ino apartmanban voltunk. Egy csepp eső sem esett, ezen kívül nekem nem tűnt fel, hogy kevés lenne az ember. De nincs viszonyítási alapom, mert most jártam ott először. Egyik nap átmentünk Katerinibe, illetve voltunk a Meteoráknál és Szalonikiben is. És persez nem hagyom ki a Pöpi-féle kalózhajós kirándulást sem, ami az egyik legjobban sikerült program volt. Medúzát láttunk párat, de egyáltalán nem sokat, max. 2-3-at. Ja és a tenger hőmérséklete is szuper!
Jaj,szia!
Én holnap indulok az Inoba. Tudsz nekem segíteni?
Arra lennék kiváncsi,h ha az Inonál megyek ki a partra (Cocus beach),sokan vannak-e és milyen messze van.
Illetve az apartmant mikor tudtátok elfoglalni?
És a Cocus beach partján vannak-e kajáldák -gyrosos stb.- . Vagy csak bent a városban. Azt tudom,h sok a koktélbár arrafelé. A vizisportok nem zavarták a fürdőzőket?
Már 2* voltam Paralian,de mindig a város másik részén.
Köszi a válaszokat,ha valaki más is tud segíteni a kérdésekben,kérem írjon,sürgős!
Köszönöm és puszi mindenkinek.
Mi a menta 2 apartmanba megyünk Ebben az apartmanban még nem voltam,de nagyjából tudom merre lehet.Kiváncsi vagyok 3 év alatt mennyit változott Parália
Néztem az időjárást,nagyon jó idő lesz jövő héten,és az azutáni héten is.
Ez egyen fuggo, lehet ,hogy allergias vagy ra, nem tudhatod. Engem evekkel ezelott megcsipett egy es 3 napig nem tudtam a labamra allni, ugy fajt es ugy bedagadt.
De panikra semmi ok, tegnap es ma is voltam a vizben es egy darab meduzat se lattam. Multheten volt par de csak kicsi atlatszoak es azok ugy tudom , hogy nem a veszelyesebbik fajta...
#1057082009-06-22 10:06:25 Válasz a #105650. hsz-ra
Szia! Picikét olvass vissza ezen a fórumon, szinte minde kérdésedre megtalálod a választ. -A tenger jó meleg már ilyenkor, nagyon nyüzsis esték, szuper túrák vannak quad- Panos, kalózhajó-Pöpi. A medúza nem vészes....