Látod "Puma" te is megírtad nem a gyerekekkel van gond és nem Nei Porival? Megírtad azt is kivel. Erről ennyit tényleg nem akartam senkit megbántani és BOCSÁNAT
Megint csak ezt akarom mondani.
Nekem bejött Nei Pori, és van viszonyítási alapom higgyétek el
Kedves "Csabinaagnes"
Higgyél nekem Nei Pori egy csodálatos HELY...
Meg Nekem, mert én is ezt vallom pedig mi Platamonason voltunk és csak átjártunk Nei Poriba! Mindkét hely NAGYON SZUPER!! Igaz mi hotelban voltunk és semmi kifogásunk nem volt a klímát mi kezeltük olyan idő volt a szobában, amilyet mi akartunk! Annyi szólt Nei Pori mellett, hogy jobb a part nincs annyi kavics! Nekünk csak 2 km. volt átmenni!
Hát ettől érdekes és szép a világ! Egyikőnknek ez tetszik, másikunknak az. NeiPori-ba meg lehet találni a zsúfolt és a csendes tengerpartot is, a homokdűnéknél kimondottan elhagyatott, és ha ott bemegy az ember 200 métert, gyönyörű az állatvilág, rákok, kagylók, polipok.... csak meg kell keresni. A füves résznél görög teknős kolóniát találtunk. A parton este van élet, hátul, az utolsó utcában már csendesebbek a tavernák, görög zene szól, görögök vacsorázgatnak. Keresni kell, és mindenki megtalálja a magának megfelelőt. Bátran ajánlom mindenkinek NeiPorit.
Eramama, teljesen egyetértek veled. Csak venni kell a fáradtságot és megtalálni a magad számára megfelelő helyet. Nei Pori tengerpartja eléggé hosszú és kellőképpen széles is. Aki nem szereti a tömeget, az menjen távolabbi partszakaszra. Én is először jártam Nei Poriban, de nekem tetszett. Azóta már több ismerősömnek is ajánlottam, sőt már volt olyan közöttük, aki azóta járt is ott és ők is maximálisan elégedettek voltak. Az emberi viselkedés pedig nem a hely hibája.
Tegyük hozzá, hogy nem mindegy az sem, mikor van a turnusváltás. Mi hétfő reggel fél 8-kor értünk oda, és addigra elcsendesedett. De pénteken délutánra-estére megtelt az összes apartman, az öszes parkoló dugig volt, az addig üres tavernákba alig kaptunk helyet. Ha valaki pont pénteken érkezik, és két ilyen hétvégéje is beleesik, hááát, az elég húzós. Vasárnap estére megint kiürült a part, hétfőn már a megszokott nyugodt strand fogadott. A fiamék 19 évesek, ők is velünk jöttek a barátnőjével, összeismerkedtek hasonló korúakkal, minden nap strand röplabda meccseket játszottak, minden náció részt vett benne, albán-szerb-román-lengyel-görög-magyar. Nagyon jó volt, este nagyokat buliztak a Marabu-ban, mi apával csendesen elsétálgattunk, frappéztunk stb. Tehát aki akar, megtalálja a maga szórakozását.
Eramama, teljesen egyetértek veled. Csak venni kell a fáradtságot és megtalálni a magad számára megfelelő helyet. Nei Pori tengerpartja eléggé hosszú és kellőképpen széles is. Aki nem szereti a tömeget, az menjen távolabbi partszakaszra. Én is először jártam Nei Poriban, de nekem tetszett. Azóta már több ismerősömnek is ajánlottam, sőt már volt olyan közöttük, aki azóta járt is ott és ők is maximálisan elégedettek voltak. Az emberi viselkedés pedig nem a hely hibája.
Nem emlékszem, hogy az emberi viselkedést a hely hibájára róttam volna fel. Az viszont igen is a hely hibája, hogy egymás szájába teszik a napágyakat, fél méter sincs egyike a másikától. Pont azért kellene szellősebben tenni, mert van hely bőven Én speciel N.P. szélén, kivezető részén szálltam meg, csendes, nyugodt helyen, messze a központi résztől, még is tömve volt a part kb. a település végééig kellett volna elgyalogolnom, hogy olyan helyet találjak ahol nem fekszik senki a számba. Ha nem gond, nem volt kedvem ki tudja hány kilómétert megtenni oda-vissza. Pedig nem vagyok egy lusta disznó. De mondani valómnak amúgy sem ez volt a lényege kár, hogy csak ez jött át és nem az, amit a legvégén írtam Lehet többször kellene elolvasni egyik másik írást, hogy ne essünk egymásnak
mondhatnánk hogy sokunkat megfogott a hely szelleme, de ugyi nem nagyon vannak ott öslakosok ezért szellemek se sokan, de majd eljön az idö amikor páran ott fogunk kisérteni,ugye Gyula !
Kedves Puma!
Nem gondolom, hogy sértő lenne rádnézve az a két mondat, amit leirtam. De ha igy érzed, nagyon sajnálom! Egyébként is csak Eramama irásával értettem egyet és általánosságban beszéltem. Nem is értem, hogy miből gondoltad, hogy ezt a pár gondolatot, neked szegeztem?
Utolsó mondatoddal pedig maximálisan egyetértek, de talán elsősorban saját magadra kellene alkalmazni.
Olvasom a véleményeket, mi is most jártunk először Nei Poriban, nekem sem tetszett túlzottan, a tini gyerekemnek viszont nagyon, sokkal szebb helyeken is jártunk már, de végül is jó nyaralás volt, a körülményekhez képest.
Az emberekről nekem is van véleményem, mi a Niovi apartmanban voltunk, az apartman szép, de sajnos az apartmanok többségében románok laknak. Sikerült egy társaságot kifognunk, akik pár éjszakát végig dorbézoltak. Románokra jellemző, hogy sehova nem mennek, az erkélyen esznek, isznak, hangoskodnak. Egyik éjszaka még a rendőrök is kint voltak, élményekkel gazdagodva jöttünk haza. Valószínűleg túl sok helyen jártam már,de nekem Skiathos szigete egyáltalán nem tetszett, a Koukounaries-i strand egy vicc. Befizetünk az Athéni fakultatív útra, ez érte meg a legjobban, még ha elég nagy rohanás is az egész, valamint az idegenvezető fent felejtett bennünket az Akropoliszon, de nagyon tetszett és mi megtaláltuk az idegenvezetőt, nem bírt elveszíteni bennünket.
A Platon étteremben ettünk többször, nagyon finom a kaja, viszont Skiathoson ettük a legfinomabb gyrost. Mi tisztában voltunk vele, hogy egy üdülő falu, ahová megyünk, így nem is ért csalódás, ez tényleg ember függő van aki szereti ezeket a helyeket, van aki nem, többek között én sem, de a családom kedvéért elviselem, de ezek után jövőre én választok nyaralási helyszínt és ők alkalmazkodnak.
#1712982011-07-28 17:28:11 Válasz a #171296. hsz-ra
Egy kicsit szomorú lettem, de ez így helyes, nem tetszhet mindenkinek minden. Nekem személy szerint 15-éves barátság köt ehhez e helyhez nem azt jelenti máshol nem voltam. Pihenés kikapcsolódás szempontjából és főleg a kis pénztárcájú embereknek szerintem megfelelő. Én is eltudnám magamat képzelni, egyéb helyeken is ahol mini szoknyás lányok pálma levéllel legyezgetnek{álmodik a nyomor} de én "beérem" Nei Pori-val, nagyon sokan még csak álmodni sem mernek ilyesmit nem, hogy a közelébe jutni. Tényleg higgyétek el nem állt szándékomban senkit megbántani. De tényleg 16-év alatt a szívemhez nőtt, és azok az emberek is akikkel kapcsolatba kerültem. De belátom nem is Nei Pori-t bántottátok arrólmeg nem tehet senki ,milyen vendégek fordulnak meg számomra eme kedves helyen. Aki Nei Pori-t meri bántani az engem bánt!!! Érthető voltam? Jó ezt kabarénak szántam, tényleg ne bántsátok Nei Pori-t
Hurrá Nei Pori!!!
Mert ezt nem lehet megunni!
Mélységes Tisztelettel kovacsgyula53
Üdvözlettel Gyula!
mondhatnánk hogy sokunkat megfogott a hely szelleme, de ugyi nem nagyon vannak ott öslakosok ezért szellemek se sokan, de majd eljön az idö amikor páran ott fogunk kisérteni,ugye Gyula !
Üdv "Pinga"
Én lélekben már most is mindig ott vagyok. 2-3-éve volt Budapestről egy csoport valamikor együtt dolgoztak évtizedekig, az egyik csoport társuk 80-an éves volt: ott a szemünk láttára a tengerben össze esett és meg halt!
Ez lenne a kívánságom nekem is 100-évesen ott befejezni a földi pálya futásom, vagy legalább majd a hamvaimat Nei Pori-nál a tengerbe szórni.
Mert "számomra" Nei Pori egy csodálatos hely...
Érzitek ezt a túl áradó szeretet iránta! Ezért esett oly rosszul első olvasatra a negatív vélemény!
#1713332011-07-29 07:46:54 Válasz a #171304. hsz-ra
Pontosan ezért megyek én is június elején, nincs még az a nagy hőség, az árak is barátságosabbak. Az meg, hogy hétvégén több a vendég a Görögök is olyankor lepik el a strandot, de hát istenem azért had jöjjenek ők is elvégre az övék az ország... nem igaz.
Pontosan ezért megyek én is június elején, nincs még az a nagy hőség, az árak is barátságosabbak. Az meg, hogy hétvégén több a vendég a Görögök is olyankor lepik el a strandot, de hát istenem azért had jöjjenek ők is elvégre az övék az ország... nem igaz.
mi is gondolkodtunk a nyáreleji utazásban,de ismerösök mondták hogy jobb a nyárvégi abbol a szempontbol hogy a viz melegebb lassabban hül ki mégha a levegö már nem is annyira forro,szoval pont nekem valo