#1792312012-02-08 19:59:39 Válasz a #178682. hsz-ra
Szia autóval Pargára tapasztalatom nincs mert mi is most megyünk arra felé elöször görögben máshol már sokat jártunk.
Utazási irodák Ephira Travel Sythesis Travel Rizos Travel ezek mind helyiek.
Szerinetm fogtok tudni válsztani kézségesek nagyon.
Sziasztok
újabb kérdésem lenne ha valaki tud segitsen.
Parga Villa Katarina a Rizos Travelnél lehet foglalni oda
A Dokos-ház illetve Villa Niki feletti részen helyezkedik el.
Bármi infó érdekel.
Elöre is köszönöm
Kedves H.apci!
Még mindig csodálom, hogy mennyire ráérzel a pillanat ízére a képeiden!
Alig várom, hogy élőben is lássam. Számolgatom a napokat, már csak 175. A hóesést elnézve van még időm
#1793942012-02-13 11:49:14 Válasz a #178903. hsz-ra
Szia! Tavaly én is bajba voltam nem tudott senki a Garden apartmanról. Ott voltunk az aeoulus utazási irodával 11-éjszakát 2011 jun. 21-től CSODÁLATOS VOLT!!!!Az apartman szép tiszta és ott vannak a háziak, nagyon kedvesek és a medence is szuper, a kis bolt kb. 6-7 perc gyalog és ott tovább pedig a Valtos partja. Az idén már nem kaptunk ott helyet , de Pargára megyünk szintén most 2-hétre!!!!!! Ja és még az udvar tele van citromfákkal isteni, teszek fel képeket.
GARDEN APARTMAN PARGA Jún 21 2011!!!!!!! Hőmérséklet júniusban 40 fok víz:21 fok Parga mozgalmas bulizós csodálatos!!!! Mi innentől kezdve nem megyünk máshová, megtaláltuk amit kerestünk!!!!!!!!!!
Nekünk még 118- nap az utazásig!!!!!! Ahová megyünk új hely:VILLA VASSO és VILLA DIMITRIS egy hét itt ,egy hét ott ,így kaptunk helyet az Apollon- nal megyünk június 11-től 27-ig. Jön ebben az időpontban valaki?
Szia Beetle!
Az 548. oldalon Gudli és breki remek segítséget nyújtottak nekem is a képfeltöltésre. Könnyen megérthető és követhető a nem profi géphasználóknak is.