Sithonia fsz.-re szeretnék utazni, Szerb és Mac. autópályadíjakról van valakinek friss infója? Szerbiában az új szakaszra biztos lesz majd, de a többi esetleg változott e?
#1559072011-02-04 18:00:58 Válasz a #155864. hsz-ra
Szia Lafka80,
Nem tudom, elég friss-e az infó Neked, én 2 hónapja jártam Nis-ben, akkor az árak nyárhoz képest nem változtak (ha jól emlékszem, Ti Sartin voltatok és autóval). De ha az idén nyáron elkészülő szakaszon szeretnél autózni, akkorra a mostani friss infók lehet megavasodnak
Szia Lafka80,
Nem tudom, elég friss-e az infó Neked, én 2 hónapja jártam Nis-ben, akkor az árak nyárhoz képest nem változtak (ha jól emlékszem, Ti Sartin voltatok és autóval). De ha az idén nyáron elkészülő szakaszon szeretnél autózni, akkorra a mostani friss infók lehet megavasodnak
Hali
Nem figyelted a Belgrádot elkerülö gyürü nincs még kész?
Hali
Nem figyelted a Belgrádot elkerülö gyürü nincs még kész?
Szia, a klasszikus vonalon mentem láttam ugyan a neten hogy épül elkerülő szakasz, de nem gondolom hogy érdemes kerülővel arra menni. Belgrádon keresztül talán hamarabb átvág az ember mint Budapesten.
#1559852011-02-06 19:49:12 Válasz a #155983. hsz-ra
Az igaz hogy a bevezetö ut és utána ahogy rákanyarodunk a több sávos utra az olyan mint nálunk az M5,szépen kivisz egyenesen a városbol. Nyilván a csucsforgalom nem ott szokott lenni a dugokkal.Persze amikor nem épitkeznek a hidon.
A furcsa az, hogy tavaly júliusba Belgrádban, nem a híd miatt volt dugó, hanem a híd előtt 1-2 kilométerrel volt lezár az egyik útpálya, és azt aszfaltozták. Akkor a híd nem okozott gondott. De ez a dugó is szerintem kb. max. 15-20 perccel hosszabbította meg az utat. A Macedon-Szerb határon a maciknál pont előttünk döglött be a számítógépes rendszer, és emiatt kb. 1 órát kellet várni. És tényleg a Billi Gates bosszúja volt, mert az a szerencsétlen határőr vagy százszor próbálta az adatokat bevinni, de nem sikerült neki. Az összes sor állt!
Még tavaly valaki linkelt be egy klassz tájékoztató jellegű táblázatot, különféle biztosításokról. Talán Gégé……. Elsősorban assistance + casco érdekelne. Azon elég szimpatikus voltak ezen opciók, és ha jól emléxem tapasztalat is volt felőle. (Csak háááát elhagytam valahol a HDD-n.) Szívesen várok többet is.
Én is remélem,hogy az új autópálya szakaszt átadják jul. közepéig!
Egy kis segítség bizt. kötéshez. kalkulátor
Mi az Ing-nél szoktuk,mert nekünk ott a legolcsóbb,de itt kiszámíthatja mindenki,hogy neki hol olcsóbb.