Tudom, h egyszer már valaki leírta, de nincs időnk visszaolvasni mert mindjárt indulunk, szóval valaki megtudná mondani, hogy Paralián hol lehet internetezni? Nem netcafé, hanem laptoppal, wifi.
Kösziii
Sziasztok Paráliáról hazatérők, oda készülők, és Parália fanok, minden infot szívesen vennénk ami publikus,mert idén utazunk először,és nagyon izgulunk!
Sziasztok mi a közelben vagyunk a Hotel Afroditiben. Holnap délután átmegyönk körbenézni, vacsizni. Összefutunk valahol 7 tájt (mármint azzal, aki épp kint van:-))
G
Sziasztok! Mi július 13-án megyünk a párommal az Ino Apartmanba. Kérdésünk, hogy a szobák rendelkeznek-e hűtővel? Esetleg valaki dolgozott már Paralián?
Nemsokára megyünk a feleségemmel Paraliára az IKAROSZ utazási irodával a Hotel Niky apartmanba.
Volt valaki közületek már ebben az apartmanban? Szeretettel várok minden pozitív és negatív véleményt a szállással és az utazási irodával kapcsolatban.
Pár kérdésem lenne:
Milyen messze van a templomtól?
Ott a közelben milyen olcsó kajáldák illetve boltok vannak?
Kérlek minnél előbb írjatok ha tudtok valami infót, mert nagyon sürget az idő és indulunk!
A víz hőmérséklete már elfogadható? Kb. hány fokos?
Előrre is köszönöm segítő válaszotok.
Omilos jó cocus zárva volt tavaly mikor voltam, GOLD az valami nagyon durva szerintem annál jobb nincs is :)tegnap hazajöttem hollandból már csak kikéne találnom mikor másszak le megint tegnert látni
Nagyon jól tetted, hogy az Ikaroszt választottad Soroljam az előnyeit? Nálam eddig ez az utazási iroda vezet. Udvariasak, mind a buszon, mind a hotelban. A sofőrök amellett, hogy szórakoztatóak hamar lejuttatnak Paraliára. A görög határ átlépésekor ouzóval és narancslével fogtok "ünnepelni". A hotelről és a tulajdonosról is csak jót tudok mondani. Ismerkedési estet, közös grillezést, búcsúestet szerveznek a hotelban, a szállodában bár is működik. A szobák tiszták, rendezettek, a fürdő állapota is teljesen jó. A tengerparttól kb 50-100 mre van, csak egy kis utcán kell végigsétálni és máris lent vagytok. Rengeteg beach bar van a közelben, és a sarkon ott van a magyar étterem is.
Szerintem nem fogtok csalódni!
#1068742009-06-29 09:20:37 Válasz a #106867. hsz-ra
Végre valaki... Elég sok kérdésem van... Valahol olvastam, hogy van hajszárító is... Igaz ez? Van valami negatívuma az apartmannak? A közelben melyik boltot ajánlod, melyik a legolcsóbb? Láttam, hogy nem a központban van...erre felé már összefüggő a tengerpart vagy még itt is hullámtörők vannak? Melyik partszakasz a legszebb? A telefonfülkék csak kártyával működnek, vagy van ami euróval is?
Válaszodat előre is köszönöm!
Márti
#1068932009-06-29 12:12:25 Válasz a #106874. hsz-ra
Kedves Márti!
Igen, van hajszárító is az apartmanban.
Negatívumot nem tudok mondani, talán annyi, hogy a közelben van a Cocus Disco és nekünk egyik éjjel kijutott a hangos zenéből, de egyáltalán nem volt vészes.
Hullámtörők vannak a hozzá legközelebb eső partrészen.
A legjobb rész szerintem Parália és Olympic Beach között van. Ott inkább helyiek vannak és nincs az a nagy tumultus.
Egy utcával feljebb a sarkon találtok egy kis szupermarketet és az viszonylag olcsó volt.