Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 826
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45804 Üzenet linkje2007-09-25 01:37:42  Válasz a #45748. hsz-ra

kvalcsi azt hiszem ezek az elmenyek meg eleg koraiak ahoz hogy ne emlekezzek rajuk kristaly tisztan, bocsanat ha egy evvel ezelotti dolgokra nem emlekszem, orulok, hogy Neked nincs mas dolgod csak az aprosagok hosszutavu megjegyzese... mellesleg keszultek fenykepek amik az igazam tamasztjak ala... innentol off a szitu es ha tovabbra is ez a velemenyed a leirtakrol (eld at Te is) es nem lesz annyira vicces garantalom, nem irsz majd ilyeneket...
# 827
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45805 Üzenet linkje2007-09-25 01:38:59  Válasz a #45773. hsz-ra Előzmény #45773

Csabah-val es Petrossal kell hogy egyet ertsek...
# 828
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csabah
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45833 Üzenet linkje2007-09-25 19:35:03 

KValcsi levele, akit - szerinte - megsértettem:

Szia!

Inkább itt válaszolok, mert semmi szükség rá, hogy sok off legyen a topicban.

Mi az, hogy Te nem személyeskedtél mint én? Te nem hogy személyeskedtél, hanem egyenesen sértegettél. Írtál eddíg 2-3 lényegtelen hozzászólást a hellasz.hu-ra, és van képed megkérdõjelezni, hogy alkalmas vagyok-e szerkesztõnek és moderátornak? Nézd vissza, hogy mennyi hasznos információval szolgáltam (leírások, infók, beszámolók, fotóalbum, és fórum) a rovatokban. Én mindíg kedves és segítõkész voltam mindenkivel. Türelmesen ismételtem el többször is ugyan azt olyan lusta embereknek, akik képtelenek voltak egy kicsit visszaolvasni.
Milyen alapon kérdezed, hogy szoktam-e takarítani? Ez is személyeskedés. Egyébként, ha figyelmesen olvastál volna, tudnád a választ is rá, hiszen írtam, hogy fertõtlenítõvel (Flóraszept) szoktam végigmosni az apartmant megérkezésünkkor. Gondolom Te a fiam vagy az unokám lehetnél, lenne még mit tanulnod a bölcsességrõl.
Petrosról csak annyit, hogy nem én, hanem más már helyretette privátban, mert Õ tényleg írt olyanokat, ami nem egy moderátorhoz méltó.

A téma most van befejezve részemrõl! Eddig Valcsi privi levele.

kedves Valcsi 12 évesen kellett volna kezdened ha ilyen idõs gyereket szerettél volna...
Nem észt jöttem osztani, csak felháborított amit Popeye-nek írtál.Ezzel a levéllel is csak magad minõsíted!
Tegnap olvastam: " aki hülyékkel vitatkozik az lesüllyed az õ szintjükre, ahol õk a jobbak" Van benne valami .
Üdv mindenkinek: Csaba

# 829
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45834 Üzenet linkje2007-09-25 19:49:05 

...minden vitának addig van értelme ; amíg mindkét fél tanul belõle... .

pü. közzététele nem túl etikus

icon_exclaim.gif

# 830
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45835 Üzenet linkje2007-09-25 19:55:07 

Csaba!
Tudod nem véletlenül kérjük azt, hogy gondjainkat egymással privátban vitassuk meg. Azt gondolom, hogy ha velem valaki ebben a formában osztja meg gondolatait nem lépek ki ebbõl, hanem ugyan így folytatom (ha akarom).
Gondolkodom: most miért is osztottad meg velünk a neked szánt levelet a saját vitád kapcsán? Sok minden eszembe jut, de ebben nincs benne, hogy ezt részedrõl tényleg rövidre akarnád zárni. Nos, hogy errõl a dologról meg mi az én véleményem azt inkább le sem írom. icon_confused.gif

# 831
Csabah
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45837 Üzenet linkje2007-09-25 20:29:08 

Elnézést az off-ért mindenkitõl.
Ha olvastátok, akkor láthattátok én más mellett álltam ki nem magam fényeztem.
Részemrõl tényleg lezárva.Priviben meg ne zaklasson senki, vállalja magát nyilvánosan.
Ha valakit megbántottam bocs.
Üdv:Csaba

# 832
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45848 Üzenet linkje2007-09-25 22:15:54 

nah szep kis galibat okoztam a kalvariankkal...maskor lehet megsem osztom icon_cool.gif
# 833
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45860 Üzenet linkje2007-09-26 08:15:39  Válasz a #45848. hsz-ra Előzmény #45848

az is az életünk része, ha nem értünk egyet valamiben. A félreértéseket meg tisztázni kell. Csakhát a hangnem, az nem mindegy.
# 834
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45889 Üzenet linkje2007-09-26 14:49:25 

Popeye77,nyugodtan oszd meg máskor is az élményeidet,akkor is,ha negativak,én például már átéltem hasonlót.Szerencsés az,aki még nem,de õ is nyugodtan megirhatja .Az viszont elég bicskanyitogató dolog,hogy Csabah idézõjellel,vagy a nélkül lehülyéz itt nekünk olyan embereket,akik dolgoztak már eleget ezért az oldalért/akár szimpatikus ez az ember neki,akár nem/.Ez a 12 éves korú megjegyzés pedig elég ízléstelen volt.
# 835
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45938 Üzenet linkje2007-09-27 16:37:07 

Popeye77 írta:
nah szep kis galibat okoztam a kalvariankkal...maskor lehet megsem osztom icon_cool.gif

Nem gondolom, hogy a gondjainkat, problémáinkat mindenáron el kellene hallgatnunk. Minden irodának lehetnek jó és rossz útjai, szállásai. Mi pl. a Dias Zeussal meg voltunk elégedve, a szállás végül is olyan volt amit vártam, az idegenvezetõvel jól megtaláltuk a közös hangot, mi nagyon szerettük. Tény én alapból nem problémázom egy rakás dolgon, igenis jól akarom magam érezni. De nyílván engem is kiakasztana pár dolog, na azokról én is beszámolnék.
Mi az irodát éppen az itt olvasott megelégedettség alapján választottuk és nem is csalódtunk bennük. A fórum viszont éppen arra is jó, hogy kiszûrjük melyik szállást ne válasszuk a jövõben. Nem biztos, hogy valamelyikõnknek egyezik a véleménye egy-egy szállásról, hisz nem egyformák az elvárásaink. De azt gondolom: az, hogy tiszta legyen valamennyien elvárjuk. Az, hogy itt olvasgatva néha felteszem magamnak a kérdést, hogy egy-egy dolog miért is probléma az az én dolgom.

# 836
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45965 Üzenet linkje2007-09-27 21:56:22  Válasz a #45938. hsz-ra Előzmény #45938

Igazad van. Sok infot kapunk az oldalrol hala Joxnak es az odaado forumozoknak. A Dias-Zeus-rol indulas elott en is pozitiv irasokat olvastam az oldalon, de most mar tudom, megjegyezetem, hogy minden ermenek ket oldala van.. kinek a pap kinek a paplan. Viszont az azert mar elgondolkoztato hogy Kamena Vourlaban eleg sokan panaszokdtak mikor beszelgettunk veluk. Ill. egy kicsit borzasztonak tartom azt is hogy 12 orat kell varniuk a buszra miutan elhagyjak a szallast.
# 837
Riella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
77 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45999 Üzenet linkje2007-09-28 06:37:16 

Popeye77!
Lehet, hogy írtad már, de azért megkérdezném, a problémátokat itthon személyesen jeleztétek az utazási irodának?

# 838
_Ani
Moderátor
Moderátor
70 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46006 Üzenet linkje2007-09-28 08:21:54 

Csatlakozom Rebekához, mert tényleg mindenkinek más az elvárása.

Bizony máshol is hallottam negatív és pozitív véleményt a Zeuszról. Vannak fogalmi zavarok sajna. Nem minden esetben az iroda a hibás. Általában a határon várakoztatják az embereket. 4 éve utazom velük, de ezt a problémát csak most sikerült megtapasztalnom. Az egyik határnál pld. 3 órát várakoztattak.
De van más probléma is. Buszon a társaság elég vegyes, amibõl néha kisebb-nagyobb gond is adódik. Valaki cigi függõ, tehát neki a 3 v. 4 órás megállás katasztrófát jelent és ilyenkor szidja az irodát rendesen + a sofõröket is. Igy tehát érthetõ, hogy a busz nem minden esetben érkezik meg idõben a megadott célállomásra.

Pl.: Szomszéd apartmanban volt egy nõ aki elmesélte, anno Zeusz irodával utazott és azon belül x,y soförrel. Soha többet az irodával mondta õ, mert a buszvezetõk néha csináltak fura dolgokat. Mire megkérdeztem, hogy az irodában tett errõl említést, de nemleges választ adott. Igy érthetõ, hogy az irodában miért nem tudnak errõl a gondokról.

Viszont Riellának is igaza van, ha probléma adódik, bizony be kell menni az irodába reklamálni, mert különben soha nem derülnek ki ezek a dolgok.

# 839
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46064 Üzenet linkje2007-09-28 22:05:31  Válasz a #45999. hsz-ra Előzmény #45999

Riella: nem, nem irtam, hogy a Zeusnal tettem.e panaszt. Sajnos a Zeusnal szemelyesen nem tudok panasszal elni, mivel Szegeden tudomasom szerint nincs irodajuk. Mi is partner utazasi irodaval mentunk a Gold Sun Travellel a Zeus berkein belul...
# 840
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46066 Üzenet linkje2007-09-28 22:35:35  Re:

Popeye77 írta:
Sajnos a Zeusnal szemelyesen nem tudok panasszal elni, mivel Szegeden tudomasom szerint nincs irodajuk. Mi is partner utazasi irodaval mentunk a Gold Sun Travellel a Zeus berkein belul...

Semmi dolgod a Zeus irodával. A Te irodád tartozik felelõsséggel, de ehhez ismerni kell az utazási szerzõdésben foglaltakat, amit aláírtál:

"15. Az Utazási Iroda felel a szerzõdésben vállalt szolgáltatások teljesítéséért. Ha az Utazási Iroda az utazást:
- nem a szerzõdésnek megfelelõen teljesíti, köteles a díjat arányosan leszállítani...
.
.
A helyszínen írásban nem jelzett kifogás utólag – hazaérkezést követõen – történõ bejelentését illetve kárigénye késedelmes bejelentését az Utazási Iroda nem tudja elfogadni."

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 55 56 57 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu