Olympic Beach
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 826
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197906 Üzenet linkje2013-01-21 10:44:44 

Szia Sancho! Én tavaly egy turnust Olympic Beachen voltam az Ellibe majd a következő héten Nei Poriba a Dorába.Az Appolon traveltol. Olympic kis település nagyon olcsó. Ha nyüzsgősebb helyet szeretnétek esténként akkor Paraliát javaslom. A két település között 3,5 km kb a távolság. Kiépítve a tengerparti sétány kényelmesen sétálható. Helyi közlekedés van Katerini és Paralia között is de Paraliából sűrűbben. Beachet Nei Porihoz lehetne hasonlítani csak sokkal kisebb.Van jó pár taverna ajándéküzlet stb. Én az idén szeptemberbe 2 hétre Paraliára megyek. Miért? Elsősorba Paralian ott a Lidl. Este a sétálóutcája nyüzsgős zajlik az élet nem lehet unatkozni. Nem vagyok bulizos típus de tavaly megfogadtam ha vissza jövök valamikor akkor az Paralia lesz. Innen gyakrabban is mennek a buszok Katerinibe. Nem tudom melyik utazási irodát néztétek ki de én amelyiktől voltam a kinti idegenvezető dolgozott Paralián és O.Beachen is. Végig fakultatívoztam a teljes hetet. 80 Eurot meg sporoltam az utazásokon Nei Pori utazásaihoz képest. HA vonattal tovább akartok menni Katerini közel van. Mind az állomás mind a busz pályaudvar. Egy lényeges pont. Nekem tavaly két települést volt részem megtapasztalni. Jó ha tudod, Nei Pori panorámája és kristálytiszta vize ami lenyűgözött. De nagyon drágának találtam. Paralián vagy O.B-en az Olümposz a másik oldalrol látható. Nem adja vissza azt mint a N.Poris oldal. A tengerpart hasonló de a víz zavarosabb. De én ezzel szembe is nem ok nélkül választottam Paraliát. Sancho nincs probláma O.B-el de garantálom esténkánt Paralián lesztek. Ha esténként szeretitek a nyüzsgést akkor válaszátok Paraliát. Ha csendesebb települést O.B-et.
# 827
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197907 Üzenet linkje2013-01-21 11:00:16 

Szia Sancho!
Mi már kiválasztottuk OB-ticon_smile.gif Nei Poriban már voltunk kb. 5 éve. Nagyon jó volt a part a tavernák és a bevásárló utca is. Gondoltuk, hogy mivel ez sincs olyan messze talán hasonló adottságokkal rendelkezik. Régen átmentünk Paráliára, de nekünk nem tetszett a partja. A nyüzsgés tényleg jó volt, de csak este és arra a 2-3 órára. Szerintem nem rossz választás Olympic Beach. Mi a Holiday Lines megyünk. Tavaly mi is Zakyn voltunk ugyanezzel az irodával és meg voltunk elégedve velük. Biztosan idén is jó lesz icon_biggrin.gif

# 828
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197908 Üzenet linkje2013-01-21 11:00:56 

Még valami. OB-ről Katerinibe vagy Paraliara 3/4 vagy óránként mennek a buszok. Paraliaból minden fél óra és vissza is. HA ezt a részt választjátok O.B vagy Paraliat majd elmagyarázom merre van a vasutállomás. Tavaly a két turnus között vonattal mentem át N.Poriba. A buszállomás Katerinibe egyértelmű. Ott áll meg a helyi is icon_smile.gif
# 829
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197916 Üzenet linkje2013-01-21 12:21:46  Válasz a #197906. hsz-ra Előzmény #197906

Szia Unic!

Nos, mi is arra gndoltunk, hogy esténként átsétálnánk Paraliára. Múlt nyáron Zakynthoson is bementünk minden este a buli utcába, pedig az idegenvezető is elrettentett minket, de semmi gond nem volt, azonban egy nyugodtabb részen laktunk. Kirándulgatni imádunk, így mindenképpen szempont, hogy el tudjunk menni erre-arra. Két utazási iroda került a képbe. Az egyik a Holiday Lines, akikkel tavaj Laganasban voltunk és az Apollon Travel. Voltam Nei Poriban is, tehát a víz miatt nem aggódom icon_smile.gif Ott sem volt sok látnivaló, de viszont volt lehetőségem eljárkálni mindenfelé, vonatoztunk és robogót is béreltünk. Itt sem terveztük másként icon_smile.gif Köszönöm a segítséget, még képlékeny a dolog, mert tervezési szakaszban vagyunk, de gyűjtöm az infókat, hogy végül dönteni tudjunk icon_smile.gif

# 830
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197917 Üzenet linkje2013-01-21 12:28:19  Válasz a #197907. hsz-ra Előzmény #197907

Szia Ildima!

Én kétszer voltan Nei Poriban, sejtem milyen lehet OB icon_smile.gif Tavaj mi is Zakynthoson voltunk a Holiday Lines-szal icon_smile.gif Meg voltunk velük elégedve mi is, ezért ha idén végül is tényleg OB-re esik a választás akkor valószínű, hogy velük mennénk icon_smile.gif
A nyüzsgést már megszoktuk Laganasban, így itt sem zavarna annyira, ha átugrunk Paraliára icon_smile.gif Ami szintén fontos, hogy Olympic Beach-ről kiindulva sok helyre eljuthatunk, busszal robogóval, vagy ami a közelünkbe kerülicon_smile.gif

# 831
Kelemen77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
144 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197924 Üzenet linkje2013-01-21 14:05:21  Válasz a #197917. hsz-ra Előzmény #197917

Szia!

Az én javaslatom Paralian a http://www.hotel-soula.gr .
Javaslom, nézd meg a honlapjukat! Érdemes.
Családi vállalkozásban üzemel.
Nagyon tiszta és kulturált.
Az utcájuk egyenesen a tengerpartra vezet le.
A Lidl a főút túloldalán, vele szemben található.
Mi már 4x laktunk ott.
Sokféle szobáik vannak.
A légkondi eddig benne volt az árban.
2011-ben 30 Euro/nap volt a szállás.
A legtöbb amit fizettünk csúcsidényben, 40 Euro/nap volt.

# 832
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197956 Üzenet linkje2013-01-22 12:03:04  Válasz a #197924. hsz-ra Előzmény #197924

Szia Tibor! (kelemen77)

Nagyon szépen köszönöm, de mindenképpen szervezetten szeretnénk menni, apartmanba és ha arrafelé megyünk, akkor Olympic Beachre.
Busszal mennénk ki és egy szolíd apartmant keresünk. Mindig ilyen körülmények között nyaralunk, hiszen alig vagyunk otthon.
Mégegyszer köszönöm.

# 833
Kelemen77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
144 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197962 Üzenet linkje2013-01-22 17:10:28  Válasz a #197956. hsz-ra Előzmény #197956

Szia Sangho!

Sok sikert, kellemes időtöltést és jó pihenést kívánok!

# 834
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197993 Üzenet linkje2013-01-23 15:11:28  Válasz a #197962. hsz-ra Előzmény #197962

Szia Tibor! (kelemen77)

Köszönöm szépen a kedvességed icon_smile.gif

# 835
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198300 Üzenet linkje2013-01-30 10:57:18 

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Eldőlt a dolog. Augusztus 13-tól Pargára megyünk. Mivel Olympic Beachen még sosem jártam, így ez is továbbra is tervben marad és egyszer biztos eljutok oda is. Mégegyszer nagyon köszönöm az útmutatásokat és segítséget. Mindenkinek jó utat és nagyon kellemes nyaralást kívánok!

# 836
Buda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#199674 Üzenet linkje2013-03-07 08:12:59 

Sikerült magánúton lefoglalni az apartmant !Újra 2 hét !Nagyon-nagyon várjuk már a júliust!
# 837
Kotar
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202299 Üzenet linkje2013-05-14 15:49:05  Autóbérlés

Sziasztok, autóbérlés ügyben nem tudna valaki segíteni? Gondolom át kell menni Paraliara érte, csak árakban nem találok semmilyen személyes beszámolót! icon_rolleyes.gif
# 838
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#203355 Üzenet linkje2013-06-01 10:11:50 

Sziasztok!
Már csak 1 hét és hétfőn (1o-én) indulunk OB-re icon_biggrin.gif Egyre többet figyelem az időjárás jelentéseket. Csupa jókat ír! 29-31 fokokat napközben és 18 fokot éjszakára. Csak maradjon így icon_lol.gif Lekopogom icon_biggrin.gif A tenger ma még csak 21-23-fokos, de reméljük, hogy melegedni fog. Nehéz kivárni még ezt az egy hetet! A Holiday Line-sal utazunk és reméljük jó lesz. Volt esetleg valaki a Christina Palace-ba? Olimpic Beachről esetleg már jöttek haza? Ha igen , milyenek az árak és milyenek a fakultatívok? Van-e szabad hely a tengerparton, ahová le lehet szúrni a napernyőnket? Mindenkinek nagyon kellenes nyaralást kívánok! Ha hazaértünk írok!

# 839
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#203357 Üzenet linkje2013-06-01 10:52:48 

ildima írta:
...Van-e szabad hely a tengerparton, ahová le lehet szúrni a napernyőnket?...

Nem idei képek, de semmi pánik; ez a part soha nem fog megtelni, akkora... icon_lol.gif

# 840
AGICA2
Törzstag
Törzstag
674 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#203358 Üzenet linkje2013-06-01 10:56:42 

De csodaszép képek:) Szerettem itt lenni, nyugodt, szép hely, de mi is sokat gyalogoltunk, mire találtunk helyet... Paralia felé lefele sétáltunk a parton.
Aki az Elli apartmanba megy, szeretettel ajánlom, szupi kis szállásicon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 55 56 57 ... 82 83 84   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu