Tegnap láttam a Duna TV-ben egy riportot a szerb autópálya építésről.
Nyilatkozott a szerb környezetvédelmi miniszter.
Biztosra mondta a Horgos-Újvidék szakasz július 15.-i átadását , viszont az Újvidék-Belgrád szakaszt csak október 15.-re ígérte
#1565942011-02-16 12:43:12 Válasz a #156566. hsz-ra
Sziasztok!
Én csak a Macedón - Szerb határ közelében emlékszem útépítésre, talán Vranjéig. Vranjétól a pálya végéig nem kis meló lenne megépíteni, pedig szívesen kifizetném a rá eső pár eurót, jelentene legalább egy fél órát. Főleg ha sötétben, esőben megyünk arra. Visszafelé, délután nagyon utálom azt a szakaszt.
Mindenesetre már az is jó lesz, Ha a Röszkétől Nis utánig pályán mehetünk. Már csak a Debrecen-Szeged pályát kellene megépíteni!
Idén autós utazást tervezünk Görögországba.Eddig csak busszal és repülővel mentünk.Most 4en mennénk és így osztoznánk a költségeken is.
Olvasgattam itt beszámolókat,jó sok van.
Kérdés az,hogy tapasztalatotok szerint melyik lesz az olcsóbb utazási forma?Az autós vagy a buszos?Mennyi lesz a benzin összesen,ezt nem tudtam még meg.
Én most néztem és busszal lehet menni 34 ezerért és benne van már a szállás és a busz ára is.De kocsival szerintem jóvalta drágább lenne,igaz?
Az én véleményem szerint a szállás is olcsóbb,ha utazási iroda által megyünk és nem magunk által foglalva vagy keresve...!?
Valamint mit lehet tudni a kepingekről?Milyen árakon vannak és egyáltalán van ott faház féle,mint nálunk vagy csak lakókocsi és sátor van?
Minden féle tapasztalatot,véleményt és tanácsot örömmel veszek!
Azt meg,hogy hova még nem döntöttük el...Kocsival sok helyre eltudnánk menni és több helyet láthatnánk,lehet hogy nem is csak egy helyen lenne szállásunk,hanem 2-3 városban vagy faluban.(tengerparton).
#1573212011-02-28 15:54:35 Válasz a #157311. hsz-ra
Valószínűleg drágább az autó, de ki kell számolni. Azt meg a távolság és az autó tulajdonságainak ismerete nélkül nagyon nehéz.
Kempingje válogatja, hogy mi van benne, általában vannak "bungalók", sok helyen szoba/stúdió/apartman is. A buszos utazásnál fejenként számolják a szállást, ha apartmant béreltek az ár az apartmanra vonatkozik, így már nem biztos, hogy drágább. De mint mondtam, ki kell számolni, a magam részéről nem tudom megmondani mekkora a szállás árakban a különbözet, sosem utaztam irodával.
#1573222011-02-28 16:09:32 Válasz a #157311. hsz-ra
Szia Emili!
Autó vs. busz: ha egy helyben ülős nyaralást terveztek, és nem nagyon mentek sehová, max. helyből egy-két hajókirándulásra (nem tudom, hová tervezitek egyáltalán az utat), akkor a busz az olcsóbb (bár ez attól is függ talán, hogy hány főre). Ha viszont kirándulgatni szeretnétek, szabadon bejárni a környéket, akkor meg a saját autó, mert ha az nincs veletek, akkor bérelni kell, az meg drága. Úgyhogy elsősorban azt gondold át ebben a kérdésben, hogy mit szeretnétek csinálni, aztán dönts igényeitek szerint.
Szállás: ahogy én nézegtem az árakat, az irodáknál a legeslegolcsóbb szállások általában elég jó árban vannak. Ha a mindegy-milyen-csak-minél-olcsóbb-legyen kategóriában kerestek, akkor jó lehet az iroda. Ha egy kicsivel jobbat kerestek, mondjuk szép kilátással vagy valami más extrával, akkor már jobban megérheti magánban keresni. De ez csak katalógusböngészős vélemény, nem voltam még irodával én sem.
Idén autós utazást tervezünk Görögországba.Eddig csak busszal és repülővel mentünk.Most 4en mennénk és így osztoznánk a költségeken is.
Olvasgattam itt beszámolókat,jó sok van.
Kérdés az,hogy tapasztalatotok szerint melyik lesz az olcsóbb utazási forma?Az autós vagy a buszos?Mennyi lesz a benzin összesen,ezt nem tudtam még meg.
Én most néztem és busszal lehet menni 34 ezerért és benne van már a szállás és a busz ára is.De kocsival szerintem jóvalta drágább lenne,igaz?
Az én véleményem szerint a szállás is olcsóbb,ha utazási iroda által megyünk és nem magunk által foglalva vagy keresve...!?
Valamint mit lehet tudni a kepingekről?Milyen árakon vannak és egyáltalán van ott faház féle,mint nálunk vagy csak lakókocsi és sátor van?
Minden féle tapasztalatot,véleményt és tanácsot örömmel veszek!
Azt meg,hogy hova még nem döntöttük el...Kocsival sok helyre eltudnánk menni és több helyet láthatnánk,lehet hogy nem is csak egy helyen lenne szállásunk,hanem 2-3 városban vagy faluban.(tengerparton).
Itt utána tudsz számolni ők utaztatnak egyénileg és busszal is, az én számitásaim szerint már három főnél megéri autóval menni főleg, ha a tengerpart+szálláson kívül mást is szeretnétek látni.