Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 8266
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Tagi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107467 Üzenet linkje2009-07-02 14:40:36  Paralia és a medúzák

Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza Paraliáról. Szeretném veletek megosztani, hogy nagyon sok a medúza. Egy kisfiú bele is halt a csípésébe.
A tenger lassan mélyülő, finom homokos, de sok hínár van benne, ritkán takarítják.

Üdv, Ági

# 8267
Melynda007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107477 Üzenet linkje2009-07-02 14:58:02 

Jesszusom, ez ijesztő!
# 8268
Ilcsi82
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107482 Üzenet linkje2009-07-02 15:11:19 

Sziasztok!
Hát ez tényleg ijesztő.Mi idén megyünk először Görögországba,de....lehet,hogy még a végén nem is megyünk,mert hát a medúzák....

# 8269
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107505 Üzenet linkje2009-07-02 16:37:50  Re:

tagi írta:
Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza Paraliáról. Szeretném veletek megosztani, hogy nagyon sok a medúza. Egy kisfiú bele is halt a csípésébe.
A tenger lassan mélyülő, finom homokos, de sok hínár van benne, ritkán takarítják.

Üdv, Ági

Imádom az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat! icon_twisted.gif
Valaki regisztrál, bemegy egy topicba, és csak a negatívumokat írja le. Na meg rémhírekkel ijesztgeti a nyaralás előtt állókat. icon_twisted.gif
Ha valaki veszi a fáradságot, akkor Paralia környékén is lehet szép és tiszta partot találni. Nem kell a szálláshoz legközelebb eső partszakaszon nyomorogni.
Tavaly szeptemberben szép tiszta volt a víz, hínárt sehol sem láttam.
Az, hogy egy gyermek meghalt nagyon szomorú. De! Biztos, hogy a medúza csípésbe? Vagy csak egy gyorsan terjedő kacsa? És hol volt a szülő, amikor ez történt?

# 8270
Imgi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107513 Üzenet linkje2009-07-02 17:33:57  Válasz a #107467. hsz-ra Előzmény #107467

nem kell mindent elhinni vagy magad láttad a balesetet
# 8271
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107521 Üzenet linkje2009-07-02 17:59:40 

Szörnyű, h. egy gyerek meghalt icon_sad.gif De azért kiváncsi lennék, h. a szülő ilyenkor hol van...
Amúgy tavaly is volt jópár medúza, mi ezt úgy kerültük ki, h. nyüzsgő helyen fürödtünk, mert azokat a helyeket ők is elkerülték, de azért figyeltünk mindig. Ha meg olyan helyen fürödtünk, ahol kevesen voltak, ott pedig óvatosak voltunk..
Én amúgy igyekszem a lábam elé is nézni a vízben, mert egy tengeri sünbe lépni se lehet leányálom...

# 8272
Barbageorgopulosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
241 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107554 Üzenet linkje2009-07-02 20:31:16 

Emica írta:

Jaj,ne! Neki isteni volt a gyrosa.
Hol van most?

Tavaly, néhány üzlettel odébb a régitől, az idén még nem voltunk, úgyhogy nem tudom.
icon_wink.gif
1.80-ért adta a gyrost. icon_smile.gif

# 8273
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107610 Üzenet linkje2009-07-03 08:21:24 

Azt szeretném kérdezni, hogy Paralián hotellal kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata? Ellátás, parkoló, szobák, stb.
# 8274
Barbageorgopulosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
241 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107631 Üzenet linkje2009-07-03 10:00:48 

Tibibaba írta:
Azt szeretném kérdezni, hogy Paralián hotellal kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata? Ellátás, parkoló, szobák, stb.

Na ez így, érdekes kérdéscsoport. icon_eek.gif

Igen, van tapasztalatunk. Jónéhányan többször, (mi 11x) is jártunk már itt.
Ellátás is van. Ki mit szeret. Lehet kérni félpanziós ellátást is, de legtöbben inkább önellátásra rendezkednek be, mivel az apartmanok berendezése erre lehetőséget biztosít. Egyébként rengeteg étterem van. (5-10 euró/ fő egy jó ebéd, vagy vacsora)
Néhány helyen van lehetőség az udvaron parkolni, de inkább az utcán szokás. Nyugi, sosem nyúlnak az autókhoz.
A szobák legtöbbször egyszerűen vannak berendezve, de tiszták, igazából nyaralásra tökéletesen megfelelnek.
Amennyiben a szállodai szolgáltatások érdekelnek, akkor tedd fel újra a kérdésed, hátha valaki abban is tud neked segíteni. ( Mi mindíg apartmanba járunk. De a Hotel Mediterranean-ban szívesen ellaknánk 1-2 hetet.)
Amúgy, olvass vissza néhány oldalt, és megtudod a tutit.

icon_wink.gif

# 8275
Erikaszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107791 Üzenet linkje2009-07-03 23:32:46 

Sziasztok! Végre megint itt! És immáron harmadjára szeretnénk megint Paraliára menni icon_biggrin.gif Csak épp még semmi szállás nincs foglalva és tavaly ilyenkor már be voltunk fizetve, remélem még lesz hely!!!!!!
A medúzákkal kapcsolatban, tavaly utazásunk előtt is hasonló rémhírek terjengtek, h tele van velük a víz, meg h milyen koszos, szemetes, hínáros a part, és mi pont nem ezt tapasztaltuk! Igen valóban volt egy kis partszakasz ahol több volt a hínár, meg pár döglött! medúza, de semmi több!!!!!!!
Jut eszembe, fura, h a fradis gyroszost ennyire isteníti mindenki, mi tavaly előtt megkerestük, ott ettük az első gyrost, de valahogy nem volt az igazi!!!! Szerintem a legfinomabb az ott van a templomnál, mennyei tzatziki mártást tesznek bele!

# 8276
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107802 Üzenet linkje2009-07-04 09:04:39  Válasz a #107791. hsz-ra Előzmény #107791

Szia!
Szerintem a Zorbas-ra gondolsz! Mi mindig ott ettünk tavaly gyrost. Már alig várom, hogy újra kóstolja, csak megnézzem olyan-e a minősége, mint az emlékeimben. icon_lol.gif

# 8277
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107804 Üzenet linkje2009-07-04 09:28:05 

Jövőhéten jön a lehűlés... azért megdöbbent ez a 15°C-os éjszaka...

https://www.accuweather.com/wo.....A&metric=1

# 8278
Szivlia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
73 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107805 Üzenet linkje2009-07-04 10:02:49  Re:

tagi írta:
Sziasztok!

Üdv, Ági

Ez erdekes, en minden nap megyek Paraliara,de errol meg nem hallottam, hogy egy kisfiu belehalt a meduza csipesbe.

Engem csipett mar meg meduza es mint kiderult allergias is vagyok ra,mivel tobbszorosere dagadt a labam......de elek,nem haltam meg....

Ez valoszinulek csak rem hir terjesztes
icon_rolleyes.gif

Szoval gyertek batran Paraliara icon_lol.gif , vannak meduzak, de ki lehet oket kerulni icon_lol.gif

A partot minden nap takaritjak, ha hinarosabb a viz az azert van,mert valoszinuleg elozo nap vihar volt es kisodorta a viz...... ezt nem nagyon tudjak eltakaritani, de aki mostanaban jart Paralian,az lathatott 2 nagy kotro hajot a tengerben. En ugy tudom,hogy Ok epp azon dolgoznak,hogy jovore tisztabb legyen a viz ( koveket,sodert hordanak a vizbe, igy kevesebb hordalek fog kisodrodni a partra ) icon_lol.gif

# 8279
Barbageorgopulosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
241 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107809 Üzenet linkje2009-07-04 11:29:07 

Erikaszi írta:

Jut eszembe, fura, h a fradis gyroszost ennyire isteníti mindenki, mi tavaly előtt megkerestük, ott ettük az első gyrost, de valahogy nem volt az igazi!!!! Szerintem a legfinomabb az ott van a templomnál, mennyei tzatziki mártást tesznek bele!

Igazából, "a fradis gyroszos " csak mint látványosság, volt poénos,( meg a szövege) mi is a templommal szemben, kicsit balra, a Gyromaniában szoktunk jókat enni. icon_wink.gif

# 8280
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107949 Üzenet linkje2009-07-05 06:45:25 

Hello!

Csatlakozom Szilvihez: én sem hallottam, hogy belehalt volna valaha valaki itt Paralián medúzacsípésbe... Ez egy oltári nagy hülyeség. Tudjátok mekkora hírverés lett volna ebből? Tuti hallottam volna volna mert minden este a főutcán ácsorgok...
NEm kell mindent elhinni, minden oké.
Tegnap meg végre én is fürödtem, de egyetlen medúzát sem láttam icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 551 552 553 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu