Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 8266
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171445 Üzenet linkje2011-07-30 17:44:18 

Kedves Diddli! Ne gondold, hogy nagy nyelvtudással rendelkezem. Én még ahhoz a korosztályhoz tartozom, aki oroszt tanult. Utazások alkalmával imádom a környéket felfedezni. Ilyenkor kimennék a világból. Az egy hét alatt Platamont öször megjártuk, leginkább gyalog. Útközben egy találtunk egy virágkertészetet, oda is betértünk szétnézni. Platamonaszi várba is felmentünk gyalogosan.
# 8267
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171449 Üzenet linkje2011-07-30 18:54:56  Válasz a #171445. hsz-ra Előzmény #171445

icon_lol.gif Sziasztok meg jött az egyik hétalvónk. Elvagyok ájulva az írásodtól "diddli" még ilyen jól és szépen összegezni a dolgokat! Csak GRATULÁLNI tudok, el ne vessz ujra nekem. Majd csak felébred "Mylo" is! Egyébként én sem tudok nyelveket csak gavarit pa ruszki.konec.
Görögül meg azt a pár szót és mondatot ami megnyitja a görög emberek szívét és az ajtókat. icon_wink.gif

# 8268
Diddli
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171452 Üzenet linkje2011-07-30 19:19:11 

Köszönöm szépen a gratulációt.Hát nem 2 perc volt mire megírtam.Ráadásul megírtam,el akartam küldeni,de közben kiléptetett.Be kellett lépnem.Az idegbaj kerülgetett,mert azt hittem,hogy kitörli az írásomat.Nem lett volna erőm még egyszer leírni.
Most jutott eszembe,hogy az kimaradt,hogy mindenkinek ajánlom a korai sétát.Ez olyan reggel 6 órai sétát jelent.Én 2x is lementem ilyenkor a partra.Mezítláb mentem a hűvös homokban.Fényképeztem napfelkeltét.Nagy hullámok voltak.Nagyon élveztem.Reméltem,hogy tudok rákot fotózni,de nem tette egy sem a tiszteletét.Csönd,nyugalom van és még nem kapsz agylágyulást a melegtől.Nagyon kellemes.Aztán elmentem sétálgatni az utcákba.Egyik reggel kérdezte a koll.nőm,hogy merre megyek.Mondtam neki,hogy nem tudom.Elindulok aztán megyek.Én általában a nappalt az apartmanban töltöttem (ott is aludtam jó nagyokat icon_biggrin.gif ) de hajnalban ill. este fele mászkáltam.Legalább 1x próbáljátok ki.Fantasztikus.Persze ne mindenki ugyanazon a napon,mert akkor ugyanolyan zsúfolt lesz,mint nappal icon_smile.gif
Megígérem,hogy nem tűnök el,de sajnos hétfőtől munka van,így mindig vissza kell majd olvasnom.Nem akarok dolgozni menni!!!!!!!!!!!!!!!!

# 8269
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171454 Üzenet linkje2011-07-30 19:28:29  Válasz a #171452. hsz-ra Előzmény #171452

Csak alátámasztani tudom amit írtál "diddli" én ugyan ezeket csinálom csak kicsivel korábban hajnali3-4-órakor már kifekszem a nyugágyak valamelyikére és azt a meghitt nyugalmat csak a tenger csobogását lehet hallani, az egész lényem át veszi ezt a harmóniát. Ha másért nem már ezért megéri csak Nei Pori-ba menni.
mert nei Pori egy csodálatos hely:
mert ezt soha nem lehet megunni. icon_wink.gif

# 8270
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171473 Üzenet linkje2011-07-31 06:46:38 

diddli! Örömmel olvastam a beszámolódat és néha ott éreztem magamat újra! Fantasztikus volt számomra is az egész ottlét, ha lehetne máris fordulnék vissza, hisz annyi minden kimaradt abból amit szerettem volna megnézni!!! Sajnos egy hét nagyon kevés!!!!! Képzeld én is úgy jártam a találkozóval, mint Te! Péntek akartam menni, mert azt hittem csütörtök van, ott annyira szaladnak a napok, így sajnos én is lekéstem, pedig annyira készültem rá a család minden tagjának raktam el piros pólót!! Talán legközelebb!! Nagyon sajnáltam!! Egy biztos , nagyon megszerettem Nei Porit és Platamonast, mert ugye mi ott voltunk. Nekem egyik a másik nélkül nem jó, így volt tökéletes!!
# 8271
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171479 Üzenet linkje2011-07-31 09:57:19  Válasz a #171452. hsz-ra Előzmény #171452

reggel 3 kor kell lemenni a partra és dobálni befelé a pecát, a reggelinek valo kishalat össze is lehet fogdosni icon_smile.gif
# 8272
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171480 Üzenet linkje2011-07-31 10:02:01  Válasz a #171479. hsz-ra Előzmény #171479

de mivel én nem szoktam ho-ho-ho-horgászni így marad a teljes gondtalan kikapcsolódás és hidd el "Pinga" ez sem semmi, írtam egy privit légy szi válaszolj kérdezek valamit. icon_wink.gif
# 8273
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171483 Üzenet linkje2011-07-31 11:10:24  Re:

kovacsgyula53 írta:
de mivel én nem szoktam ho-ho-ho-horgászni így marad a teljes gondtalan kikapcsolódás és hidd el "Pinga" ez sem semmi, írtam egy privit légy szi válaszolj kérdezek valamit. icon_wink.gif

mi sem vagyunk nagy horgászok, de lent a folyonál érdekes elkapni a ragadozokat,válaszoltam a privire

# 8274
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171484 Üzenet linkje2011-07-31 11:40:53  Re:

Pinga írta:
kovacsgyula53 írta:

mi sem vagyunk nagy horgászok, de lent a folyonál érdekes elkapni a ragadozokat,válaszoltam a privire

Én már csak akkor szeretem a halacskákat mikor a tányéromon van!
Válaszoltam én is a privire igaz egy kicsit hosszúra sikerült!
Hurrá Nei Pori mert ezt nem lehet megunni

# 8275
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171491 Üzenet linkje2011-07-31 12:45:40  Válasz a #171484. hsz-ra Előzmény #171484

az utobbi idöben fogtunk pár halat a hazai tavakban,de a környezö földmüvesek vegyszerei belefolynak a tavakba, kimondottan rossz izü a hal, inkább veszek tengeri halat és azt esszük,természetesen a N.Poriban vagy Platamonban vásárolt friss szinte még élö hal teljesen más,arra lehet ám inni az édes görög bort icon_wink.gif
# 8276
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171494 Üzenet linkje2011-07-31 12:55:53 

Mi most voltunk éjszakai horgászaton,sajnos nem sok eredménnyel.Szerintem a halak is azt hiszik hogy itt az ősz és el kell bújni icon_wink.gif
# 8277
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171495 Üzenet linkje2011-07-31 13:14:32 

tallér írta:
Mi most voltunk éjszakai horgászaton,sajnos nem sok eredménnyel.Szerintem a halak is azt hiszik hogy itt az ősz és el kell bújni icon_wink.gif

az idén még nem sikerült éjszakára menni a hideg miatt, ilyenkor mindig viszünk sátrat és persze sütö berendezést a bepácolt hushoz,talán majd az oktoberi öszi 40 fokban icon_lol.gif

# 8278
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171507 Üzenet linkje2011-07-31 16:51:13 

diddli írta:
Hát csodállak a bátorságodért,hogy így neki mersz indulni egyénileg.Gondolom jó nyelvtudással rendelkezel.

Tapasztalatom szerint nem kell nagy, elég egy "turista" angol és egy kis önbizalom ahhoz, hogy az ember eligazodjon, eligazítást kérjen a világ bármely pontján icon_smile.gif

# 8279
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171508 Üzenet linkje2011-07-31 16:56:21 

Gudli írta:
Diddli! Több önbizalmat magadnak! Nem először játál Nei Poriban. Miért tévednél el? Mi először voltunk. Vonattal elmentünk Larissába. Itt is van piac. Két megállónyira van Nei Poritól és ez a végállomás. A vonat szuper! Az út mindössze 20-25 perc, de minden pillanatát élveztük. Larissába ráakadtunk egy ókori görög szinház romjaira. Szép templomokat és parkokat láttunk. Maga a város nem annyira szép. Sajnos érezni a nagyvárosi hatást. Minden csupa grefiti volt.

Csak egy apró pontosítás, ha nem haragszol...
Larissa csak az "ingázó" vonatok végállomása. Minden más esetben átszálló, vagy megálló hely icon_smile.gif

# 8280
Csabinaagnes
Aktív fórumos
Aktív fórumos
144 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171543 Üzenet linkje2011-07-31 20:40:30 

Szia Kovácsgyula53!

Látod ezt: MÁR CSAK 5 NAP!!!
A sok rossz vélemény ellenére sem tudták elvenni a kedvemet NEI PORI-tol.
Már nagyon izgulunk, és majd gondolunk rád!!!

Üdv:Ági!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 551 552 553 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu