Gingi!Gratula a képekhez a és minden máshoz is!
A buszo élmények nem mindenkinek pozitívak de mi pl jól szoktuk viselni és nem szokott gond lenni.
Lényeg,hogy jól éreztétek magatokat!
Most már várhatóak a beszámolók indulnak a turnusok sorban
bofefe: A Holiday apartman szépen fel lett újítva. Új lcd tv, új mikró, új főzőlap, ki lett festve, tapétázva. Hátránynak csak annyit tudok írni, hogy messze van a központtól kényelmes 20 perces séta és , hogy kicsik az apartmanok. Nekünk az ágy végénél már a "konyha" volt. Feltöltök a mi 2 szemlyes apartmanunkról képeket. Miénk a 2. emeleten a B6-os szoba volt.
krisztin024: Volt velünk is kb 3 éves kisfiú, de nem tudom, hogy neki milye volt. A mögöttünk ülő férfinek aki kb 55 éves lehetett neki újtipusú (kártyás) személyie volt és csak azt adta oda a határőröknek. Elfogadták, de jobb ha megkérdezel egy utazási irodát.
Pyccem: Nekünk Sassost ajánlották. Mi meg voltunk elégedve vele. B-s jogsival ki lehet bérelni az 80 cm3-es motort is. Mindenképpen ilyet kérj. Nekünk Sassos választott. Hagyd Sassosra a választást. Üres tankkal kapod a motort. (erre utólag jöttünk rá) Azt hittük, hogy nem működik a benzin mutatója. Láttuk, hogy lent van a kis mutató, de mi szinte üres tankkal mentünk 50 km-t , majd tankoltunk bele 12 l-t. (tele tankot ami 20 eu-volt) A tele tankkal megtettünk kb. 250 km-t és alig mozdult meg a mutató, szóval aki utánunk megkapta a motort ő jól járt ,mert elég sok benzint hagytunk benne :S, de nem sikerült 4 nap alatt még a fél tankot sem lemotoroni, pedig mindenhova azzal mentünk. Egyszóval nagyon jól fohyasztott a motor.
A motor bérlése annyi, hogy odaadod az útleveledet az náluk is marad, személyi igazolvány számát ráírják egy szerződésre és h. hány napig lesz nálad. Utána bukósisakot választasz és mehetsz is Nekem volt szerencsém vadi új bukót választani. Mi 2-en ültünk a motoron simán felment a hegyeken
Ha hátulsó részén lesztek annak az erkélyéről nem látszik a tenger, kicsit középre kell mozogni és onnan szuper a kilátás úgy emlékszem, de nézd meg a fotóimat, ott van fentről fotózva az egész épület. (2. emeltről)
Az apartman gyorséttermében normális árak vannak, olyan mint a faluba. Mi nem próbáltuk ki és az egész csoportból kb 2 embert volt 1-szer. Én valahogy úgy voltam vele, hogy inkább besétálok a faluba és olyan helyen eszek pl. gyrost ahol frissen vágják le a gyros húst. A tengerparti kis tavernákban is többen voltak. De hát kinek a pap kinek a papné
OdeLinda: Igen a Holidaybe voltunk. Bofefének már leírtam.
Jah a kaució. Megérkezel, kapod a mágneskártyád adod az 50 eu kauciót. Majd amikor kiköltözöl utolsó nap 9 óráig kell elhagyni a szállást. Jönnek körbe néznek és adják vssza az 50 eu-t. Mondták h. nem kell összesepregetni csak annyi, hogy mosogass el és vidd le a szemetet. Ennyi kérésük van. Minden megtalálható a konyhába. 2 személyre nekünk volt: 2 mély, 2 lapos tányér, 2 kávés bögre + kis tányér, 2 vizes pohár, 1 kicsi kávéfőző edény. 1 serpenyő, 1 fazék, 1 lábas, 1 tésztaszűrő, 2 kanál, 2 villa, 2 kés, 1 fakanál, 1 merőkanál. Ennyiből áll. Mi vittünk normális nagy kést, sajt reszelőt, bornyitót. Nincs mosogatószovacs, konyharuha, mosogatószer, 1 tekekercs wc papírt kapsz, és 1 szemetes zsákot. Utánpótlásról neked kell gondoskodnod. Jah ami még van 1 lapát, 1 seprű, 1 felmosó, 1 felmosóvödör
Remélem kielégítettem mindenki kérédését. Felrakok még pár fotót a mi szállásunkról.
Kedves ginaaa79 és Ginginke!
Köszönöm nektek a válaszaitokat. Egyre nagyobb kedvet kapok a motor bérléshez is! De jó most már egyre több új infó meg új élmény jön Sartiról. Esküszöm jobban várom már mint egy gyerek!
A kérdésem most mindenkihez szól:
Az 50 eurós kauciót minden apartmanban le kell tenni?
A robogó bérléséhez feltétlenük kell útlevél?
Előre is köszönöm!
#1632972011-05-26 15:18:22 Válasz a #163295. hsz-ra
Szia Vikycsibe!
Negyedszer megyek Görögországba nyaralni de ez lesz az első hogy kauciót kérnek. Nem mindenhol van így, csak ott ahol (gondolom) jobban "féltik" a szállást.
Gingike! Nagyon jók a fotóid! A naplemente meg egyenesen csodálatos! Gratulálok:) /azért nem semmi romantikus lehetett, hogy egy ilyen helyen kérték meg a kezed/