Köszönöm a segítséget!
Szeretném megtudni, hogy Parálián HOL és HOGYAN lehet jelentkezni a különböző fakultatív programokra? Például egy hajókirándulásra Skiathosra vagy a Mamma Mia túrára, Athénba, Thessalonikibe, az Aquaparkba?
Szia!
Általában az első este szokott ismerkedős délutánt rendezni az utazási iroda kinti idegenvezetője, aki elmondja, mely napokon vannak a fakultatívok, és mennyibe kerülnek. Általában nála kell a pénzt is befizetni.
Kalózhajónál viszont a sokat említett Pöpihez szokott menni, aki hellaszos.
DE: Az utcákon szoktak hirdetési újságok, szórólapok lenni, amik a kinti irodánál gyakran -50%-kal olcsóbban hirdetik a fakultatív utakat. Ilyennel én még nem volt szerencsém, így erről nem tudok véleményt mondani.
Pl. tavaly a Dias Zeusnak az egyik apartman 1. szintjén volt az iroda, ahonnan sok infot is megtudhattunk.
Volt már valaki az ino apartmanba? Mi most fogunk menni, és nagyon kíváncsi vagyok hogy milyenek az eddigi tapasztalatok.
Aki tud valamit mesélni róla, az légyszi írja meg. köszönöm
Volt már valaki az ino apartmanba? Mi most fogunk menni, és nagyon kíváncsi vagyok hogy milyenek az eddigi tapasztalatok.
Aki tud valamit mesélni róla, az légyszi írja meg. köszönöm
Szia!
A keresőbe írd be szerintem, h. Ino, és akkor kiadja a hozzászólásokat, mert már volt róla szó korábban. Mellesleg sok pozitív vélemény.
Már lassan (2. napja) átnéztem a legtöbb írásotokat, de nem jutok előre, ezért kérdezném, hogy a Lilalo-ról tud valaki valamit? Már többször is jártunk Paralián, de akkor még csak párban. Most viszont 2 pici gyermekünkkel megyünk és a Lilalo-t javasolták a picik miatt! Negatívum, pozitívum, tapasztalat? Valaki?
Köszi előre is!
sziasztok
minket erdekelne hogy ha lakokocsival megyunk gorogbe PARALIA-ba kampingbe ,hogy az anyagi resze(hely/arram/WIFi stb),hol a legjobb,legszebb ..stb
elore is koszonjuk a segitsegeteket
gaby
Mi idén megyünk Paráliára, nekem ez lesz a második utam... de most nem busszal, hanem most kocsival megyünk. És a John & Eve apartman helyett a Morfeasba...
Na nem is az a lényeg, hanem az, hogy:
Indul valaki autóval júl. 27-én este Paráliára vagy arra felé? Mi este 18-órakor indulunk Székesfehérvárról.
Esetleg mehetnénk együtt néhányan, ha valaki még jön ebben az időpontban!
Ha jöttök, akkor dobjatok ide vagy a mandro@vipmail.hu e-mail címre egy üzit.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Paralián hol van gyors és megbízható net, mert sajna életbevágóan fontos lesz, amíg kinn leszünk.
Előre is köszi a segítséget!