CSak most értem a beszámoló végére,és mindig újra néztem a fotókat,hát remek volt ,minden percét nagy élvezettel olvastam,szinte oda képzeltük magunkat,köszönjük, hogy leirtál mindent,nagyon tetszett
Kedves Josza és Cilla!Már régóta bújkált bennem a kisördög,hogy Santorini-párti is leszek és a képeiteket nézve nagyon is érlelõdik bennem a gondolat,hogy tán el kéne mennem oda is,csak sajna a párom mindig attól fél,hogy az a fránya vulkán biztos akkor törne ki stb..stb..DE azért puhitgatom.Nagyon köszönöm a beszámolót is és azt is,hogy a Makris fotóimat megdicsértétek.Egyik este volt a héten az ORF1en egy Santorinis film,borzasztóan vonzott,azok a kis szûk utcácskák és az a kilátás!!!Látnom kell!Üdv nektek:zsebkuty
Kedves Josza és Cilla!Már régóta bújkált bennem a kisördög,hogy Santorini-párti is leszek és a képeiteket nézve nagyon is érlelõdik bennem a gondolat,hogy tán el kéne mennem oda is,csak sajna a párom mindig attól fél,hogy az a fránya vulkán biztos akkor törne ki stb..stb..DE azért puhitgatom.Nagyon köszönöm a beszámolót is és azt is,hogy a Makris fotóimat megdicsértétek.Egyik este volt a héten az ORF1en egy Santorinis film,borzasztóan vonzott,azok a kis szûk utcácskák és az a kilátás!!!Látnom kell!Üdv nektek:zsebkuty
Kedves Zsebkuty!
Nagyon jól esnek kedves soraid. Képeidet azért dicsértem meg, mert tényleg tetszenek. Több, mint egy évtizede mentünk elõször Görögországba Nei Poriba és beleszerettünk. Azóta itthoni életünk az útibeszámolótól az újabb utazásig szól. Minden évben kétszer, de igen gyakran, mint Pl. tavaly is háromszor megyünk választott hazánkba. Nem vagyunk nagypénzû emberek, viszont azon kívül, hogy(egyre kevesebbet)dohányzok, más költséges szórakozásunk nincs. Mindketten sokat dolgozunk és már korunknál fogva is mindenünk megvan. A gyereknevelésen és útrabocsájtáson túl vagyunk. Van három unokánk. Minden lehetõséget kihasználjuk, hogy utazhassunk. Bejártuk majdnem az egész Görögországot 22 utunk volt ide. Ilyen szépet, mint Santorini még nem láttunk az életünkben. Feltétlenül ajánlom, hogy ha lehetõséged van rá nézd meg! A vulkán ugyan nem alszik, viszont a világ legbiztonságosabb kitörés és földrengésjelzõ szolgálata Santorinin mûködik. Hetekkel a kitörés elõtt tudják, hogy ki fog törni. Nyugodtan menjetek és biztosan nem fogtok csalódni. Az árak kifejezetten olcsók és az Apollonnak, és az Aeolusnak mostanság rendkívül olcsó útjaik vannak. Úgy, hogy hajrá.
Üdv:Josza
Kedves Zsebkuty! Persze nem vagyok vulkánszakértõ, de nagyon kedves témám ez, és rengeteg vulkános témájú könyvet, újságcikket olvastam már. Santorinin egyelõre nem valószínû egy nagy kitörés, ehhez a Kameni-vulkánok még kicsik, majd pár ezer év múlva várható ott csak igazán nagy kitörés. Egy földrengés ennél sokkal veszélyesebb lehet a kaldera peremén...de hol nincs földrengés Görögországban? Szóval szerintem Santorini semmivel sem vagy nagyobb veszélyben e téren, mint bárhol máshol Görögországban.
Sziasztok!Jól esnek megnyugtató soraitok,egyre jobban vágyom erre a gyönyörû szigetre.Mi semvagyunk nagypénzûek,én ápolok,párom meg autógyárban van,sajna gyermek nem lehet,én nem bagózom,úgyhogy minden fityinget ami marad félreteszek,mióta elõször léptem Görögföldre.Görögország nekem is a második hazám lett,nem pártolok el tõle soha és ameddig mozogni tudok,/3gerincsérvem van/MENNI FOGOK!!!Tervezgetni pedig ugyanolyan szórakoztató tud lenni,mint maga az utazás,ugye???Santorinira pedig rá fogok gyúrni,mert nekem is látni kell!!!Üdv nektek:zseb
Kedeves Josza!
Ha most olvasnám elõszõr a Hellász honlapját, hát biztosan bele szeretnék, és megszállott Görögország imádó válna belõlem. ( de így is az vagyok ) Annyira magával ragadó volt az írásod, hogy néha azt hittem én is ot vagyok. Gratulálok hozzá, azt hiszem ez az igazi beszámoló.
Köszi.
Judithka
Kedeves Josza!
Ha most olvasnám elõszõr a Hellász honlapját, hát biztosan bele szeretnék, és megszállott Görögország imádó válna belõlem. ( de így is az vagyok ) Annyira magával ragadó volt az írásod, hogy néha azt hittem én is ot vagyok. Gratulálok hozzá, azt hiszem ez az igazi beszámoló.
Köszi.
Judithka
Kedves Judithka!
Nagyon köszönöm kedves soraidat. Jó érzés, hogy legalább
olyan szeretettel fogadjátok az ember munkáját, mint ahogy az készült. Nagyon köszönöm. Nagyon jó nyaralást kívánok, a 39 nap mulva kezdõdõ krétai utadhoz!
Üdv: Josza
Szia Josza!
Engem nagyon érdekelne hol van a "szellemváros"??Google Earth-ból nem tudod elküldeni a koordinátáit?
Most azon gondolkodunk,lehet jövõre nekünk is be kellene válallnunk a Santorinis kombinált utat (persze addig még sok idõ van,meg közbe is jöhet sokminden,de a tervezést nem lehet elég korán elkezdeni )