Ez igen! Ez a Nyussszi aztán kitett magáért, véresre kérdezte a témát...
Rámenõsségbõl jelesre vizsgáztál... Kenterbe vernél nagyon sok férfit is csak hogy eljuss Lefkadától Athenig...Aranyos vagy.Ezt teljesen pozitív értelemben mondom ill.írom.Meg a Húsvét miatt, jönnek a nyusssszik.
Jaj még eszembe jutott egy kérdés a témával kapcsolatban. Mennyibe kerül egy Lefkada-Athén buszjegy oda-vissza?
Nyusssssssssssssssssssssssssszi! Befestlek pirosra! Már írtam korábban, hogy hol találod! "The bus fare from Athens to Lefkas is about 27 Euros." Rossz vagy!
Azt nem tudtam, hogy ott ár is van. Akkor mától csendben maradok!
Ne maradj csendben, csak légy körültekintõ! Ha visszaolvasol, láthatod, mit írtam: "Ami linket megadtam, az Levkas honlapja, ott világosan leírja a menetrendet, árat idõtartamot, de megadja a buszpályaudvar telefonszámát is." Akkor miért nem tudtad, hogy ott ár is van? Meg sem nézted... Ha így folytatod, még az úton sok kellemetlenséged lehet...
h.apci!
Megnéztem az oldalt, de nem olvastam el, mivel egy szó nem sok, annyit sem tudok angolul. Így inkább el sem kezdtem.
De most lefordítottam az egész oldalt, ebben a témában ígérem, már nem kérdezek semmit. A fejemben már kész a teljes Athén project!
Viszont más témában nem kímélek senkit, ha felmerül valami!
h.apci!
Megnéztem az oldalt, de nem olvastam el, mivel egy szó nem sok, annyit sem tudok angolul. Így inkább el sem kezdtem.
De most lefordítottam az egész oldalt, ebben a témában ígérem, már nem kérdezek semmit. A fejemben már kész a teljes Athén project!
Viszont más témában nem kímélek senkit, ha felmerül valami!
Azt képzed el, hogy én sem tudok angolul, de a görögök lassan megtanittatják velem... Németül tudsz? Itt egy Húsvéti üdvözlet!
H.apci!
Igen, németül tudok. Az a baj az angollal, hogy a párom beszél angolul, így én lehetõséghez sem jutok, még a görögök sem tudják nekem megtanítani!
Köszönöm az üdvözletet!
H.apci!
Igen, németül tudok. Az a baj az angollal, hogy a párom beszél angolul...
Már hogy lenne baj! Az szuper; biztos elõfordul, hogy rajtad a világ szeme a német miatt... Bár az én nejem tudna angolul! Biztos a nyelvtudás az oka, hogy nagyon jól érzem magam a német nyelvterületen... Ha eddig nem tetted volna, javaslom keress német oldalakat a spéci keresõvel; érdemes! Íme pl. Lefkas kezdetnek... Sokmindent másképp látnak, mint mi, de amúgy is érdekes tud lenni a sok helyrõl beszerzett infó!
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide való a téma, de itt már viszonylag "ismernek".
Azt szeretném kérdezni, hogy Nemzetközi diákigazolvánnyal milyen lehetõségek vannak Görögországban? Gondolok itt múzeumokra, buszjegyre stb. Mire van kedvezmény és milyen mértékû?