A Macedón üzemanyagok minőségét Én is csak dicsérni tudom illetve semmi változás a szerb vagy magyar üzemanyag között.
Voltam ki gázolajos autóval, Macedóniában tankoltunk és semmi gond nem volt. Benzint többször tankoltam és volt olyan érzetem is ,hogy jobban ment a kocsi a Macedón benzinnel,mint a Lukoilossal ,amit Szerbiában tankoltam.
Mindenesetre akármikor tankoltam semmi gond nem volt,ha pedig a minőség olyan ,mint Magyarországon,de az árak a legkedvezőbbek a környező országok közül,akkor szerintem mindenképpen érdemes ezt kihasználni és itt tankolni.
Az érdekelne akinek van tapasztalata,hogy hol lehet pontosan a határ után váltani Macedón Dénárt és kinek milyen tapasztalata van ezen a téren.
Esetleg aki tud itthon váltani,az hol teszi?
Tudom,hogy eurót szinte mindenhol elfogadnak,de szeretek minden országban a saját pénznemükben fizetni. Persze nem mondom,hogy ezt tegye mindenki,de Én ,ha tudok macedón dénárt váltani,akkor fogok is!
Nem tudom, hogy ilyet kitől hallottál, de ezt a tünetet nem biztos, hogy az üzemanyag minősége okozza.
Ha figyeltél volna, Pinga írta hogy kipufogószervízt nyitott odakint. Ezek a jelek --> <-- pedig a viccre, a humoros célzatra utalnak (tudom, ezzel még ne induljak sztendápolni... )
Bocs az offért
#1583622011-03-17 05:13:08 Válasz a #158360. hsz-ra
Szivesen nyitnék szervit N.Poriban valahol közel a parthoz és komolyan betartanám a sziesztát. Nekem még itthon indulás elött elkezdötött a kipufogo historiám amibe kicsit belejátszott az etanol is,plusz mint kiderült az elözö tulaj már javittatta az autot és nagyon barkács modon rakták össze. Azota már ki lett cserélve minden ebböl a szempontbol,reméljük az idén már nem lesz semmilyen gond.
Ha valakinek esetleg az menetközben jut eszébe denart váltani, akkor ha átért Macedóniába a határon balra vannak bódék ,ott az egyikben váltanak.Én már többször váltottam, de mindig a körülményektől tettem függővé, nevezetesen ha sok kéregetőt látok, akkor inkább húzzok tovább ne kerüljek " helyzetbe".(mondjuk ezek egyre jobban fogynak, régebben volt ez probléma...)
#1584372011-03-18 11:43:30 Válasz a #158425. hsz-ra
Szia Robi!
Ne húzd fel magad így déltájban, mert a gyom.görcs rosszat tesz ebédelött
Amúgy kívánom, hogy senkinek ne legyen nagyobb problémája mint a Dínár-Denár váltás, nekem "09-ben semmi gondom nem volt kártyával, sem euróval való fizetésnél, az igaz, hogy tankolás előtt mindig megkérdeztem, h. elfogadják-e a kártyát (még Krétán is egy kis poros útszéli kútnál is ettem-ittam is kártyára) és ahol elfogadták ott mindenhol középárfolyamon számolta a bank ami külön megtakarítás!