Sziasztok,tegnap jöttünk haza.A Pöpiék kalózhajója ismét szuper volt.köszönjük nekik. mindenkinek ajánlom,hogy próbálja ki.üdvözlöm az apósodat Pöpi.(megint sok halat ettem).bajusz
Sziasztok!1 év után újra itt!Idén is Paráliát választottuk!
Azért milyen érdekes,hogy mindig azt mondják rengeteg medúza van és mikor kimegyek látok max 3-at egy nap abból is 0 ami még él 2 a vízbe döglik a másik pedig a parton van...na mind1: Gondolom,ez idén is így lesz.1 év alatt megint sokat változott Parália?Pöpi látom még mindig jól megy a kalózkodás!Mi is nagyon élveztük tavaly
Christeeee meglehet itt találni,vagy csak iwiw-en? Mikor leszel kint? Én 18-szept.1-ig jó lenne összefutni!
Persze!Az is érdekes,hogy álllitóóólag valaki belehalt...engem csíptek már meg és kissé allergiás is vagyok az ilyen csípésekre még se lett komolyabb bajom!
#1106592009-07-23 15:07:27 Válasz a #110654. hsz-ra
Ennyire azért nem kell félni tőle! Ami már a part közelében van,nem él és nem is csíp.Amik megcsíphetnek azok nagyon picikék de ritkán vannak azok is,inkább vihar után.
A kocka medúza csípésétől lehet meghalni de az ott nincs
#1106642009-07-23 15:49:07 Válasz a #110659. hsz-ra
Hátha elvonulnak aug. 20.-ra... Én szeretnék tengeri élőlényeket (na nem medúzát) látni, mondjuk tányéron meg fogom kóstolni pl. a kagylót, a garnélát, a tintahalat, a polipot, osztrigát... de erősen gondolkozok hogy edzeni kéne előtte itthon egy kicsit a perisztaltikát, nehogy a nyaralás első 3 napján a porcelánbuszt kormányozzam...
Kint minden nagyon finom és ami a lényeg friss!El lehet menni a kikötőbe hajnanban és onnan is lehet venni a halászoktól.Bár mi inkább tavernákban ettünk.Ahova mi járunk 4éve immár 5 ott nem árulnak de ha kérsz a szomszédos tavernából áthozzák neked.Te elöszőr jársz majd Parálián?
#1106762009-07-23 16:42:37 Válasz a #110670. hsz-ra
Nekünk nincs főzési lehetőség, úgyhogy marad az éttermi koszt... nem, már voltam Paralián, legutóbb 3 éve. Nagyon szeretjük!
Csutek, reggel amikor mennek az emberek (a turisták) a kikötőhöz napkeltét fotózni, akkor érnek vissza a halászhajók. Lehet nézni ahogy kiszedik a zsákmányt a hálóból és (gondolom erre gondol Ildikó90 is) lehet tőlük venni is belőle.
#1106782009-07-23 16:46:45 Válasz a #110676. hsz-ra
Tibibaba!
Ezt én is gondoltam, de órában érdekelne, hogy mikor érdemes megközelíteni a kikötőt. Mert nincs kedvem hajnalba kelni a nyaralás alatt(elég itthon 4-kor kibújni az ágyikóból). De a cél érdekében, 1-2 alkalommal hajlandó vagyok rá.
Ugye átgondoltad azt a betonkeverőt?!