Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat mindenkinek. Rengeteg hasznos dolgot tudtam meg tőletek az elmúlt időszakban. Bár már jártunk Görögországban többször, így is találtam számomra ismeretlen dolgokat. Akiknek véget ért a nyaralása, azoknak jó munkát, és kellemes napokat, akik ezután mennek nyaralni, azoknak izgalommal teli készülődést kívánok.
Vacsaci!!!!
Neked is köszönök mindent. Nemsokára jöttök utánunk, és ezúttal kívánok gyors, és probléma mentes jó utat.
Tali kedd este!!!!! Már nagyon várom..
Kedves Gyula!!
Nagyon aranyos voltál, amikor elkeseredésemben vigasztaltál. Bízom benne, hogy nem fogok csalódni, és Nei Pori tényleg olyan csodálatos, ahogy a többség leírta. Jó munkát neked, és ígérem, hogy gondolunk majd rád mi is.
Nagyon komoly ez a fagyasztós téma, csak kíváncsiságból kérdezném meg, hogy az aki lefagyasztott ételt visz ki, az haza is hoz valamilyen Görögországban lefagyasztott görög ételt vagy ez már indifferens, hiszen itthon nem nyaralunk, kvázi nem spórolunk az ételen?
Sosem fogom megérteni, de mindegy is, nem ez a fontos.
#1721032011-08-04 21:43:01 Válasz a #172076. hsz-ra
Sajnos a zöldségekkel kapcsolatban Robit pártolom, az utobbi években itt pesten a piacokon nem igazán kapok igazi érett finom paradicsomot stb stb, mert leginkább spanyol vagy más importokat árulnak a kereskedök,,ellenben N.Poriban a piacon vagy az autokrol igenis aznap szedett friss érett gyümölcsöket és zöldségeket árulnak, nem mindegy az sem hogy mennyiért, 2 kilo pari 1 euro,dinnye 25-30 cent a hazai 98 ft helyett és milyen édes vagy akár a sárgadinnye
olvassátok vissza a dioni vizesésröl amit irtam,ha mégis lenne kérdés beteszem a google képet rola hol találhato
#1721652011-08-05 17:19:22 Válasz a #172104. hsz-ra
Helló mindenki!
Itt van újra a Görögországi őskövület! "csabinaagnes" remélem jól érzed majd magad az én második hazámban. Nem győzöm leírni a mondást, aki egyszer járt Görögországban, az még egyszer biztos vissza megy...harmadjára meg már haza megy.. igazam van "Pinga" sancho.dl" . Sok mindent olvastam az elmúlt napok történéseiről, az biztos, hogy finom az itthon termett paradicsom amit a kertben szedsz te magad. De ugyan ezt mondom a kint elfogyasztottról is pláne ha görög sali, vagy gyros hús is van mellé Én biztos évek hosszú során mindig ide haza előre lefőzött és lefagyasztott pör9ket vittem kint csak elővettem, melegítés és kaja délben, este természetesen a csillagok sem jöttek volna fel a Görög égre ha nem ültem volna a tavernában és nem ott vacsorázok. Ez bevett szokás volt nálam és "ebből nem engedek"
#1721722011-08-05 18:56:51 Válasz a #172165. hsz-ra
Szia Gyula!
Valóben ezt már én is sokszor leírtam, hogy Göröghonba egyszer megy az ember és már az első alkalommal meglátni és megszeretni állapotba kerül Legalább is én azóta is ebben az mádlak Görögország állapotban lebegek és mindig a következő évet várom, hogy újra indulhassak. Kár, hogy olyan gyáva voltam és nem mentem ki dolgozni. Most meg már nem keresnek
#1721752011-08-05 19:09:29 Válasz a #172173. hsz-ra
Engem már néztek párszor görögnek. Ráadásul az autóm is tele van zászlókkal, görög autójelzéssel, és van egy görög rendszám hátul, amin Stefanos név szerepel görögül Volt hogy a görögök rám dudáltak a Hungária krt-on és kiabáltak meg integettek a többi autós legnagyobb gyönyörűségére Ja a belső visszapillantómon is egy kis aranyszegélyes görög zászló van és körülötte egy rózsafüzér
#1721792011-08-05 19:45:58 Válasz a #172173. hsz-ra
szervusztok!
Kicsit én is birtoklom a címet, (hon, haza, második otthon)
A történet: 2001 környékén nick nevet választottam a lányomnak, Skócia szeretet miatt és a Katinka összevonásából született Scot-tinka=Scotinka, ez nagyon megtetszett és magamnak a kevésbé becézett alakot használva lett scotina. Aztán 2007 környékén megtudtam, hogy létezik egy falu a világban, történetesen Görögországban amit úgy hívnak, hogy Skotina. (Szkotinának ejtjük a nick nevet is. Azóta ezt a kis falut többször meglátogattuk, és kisfalumnak tekintem.Az Olimposz hegy oldalában van, Litohoro után van Nei Pori felé haladva. Kicsi, de nagyon bájos falu a tengertől 3 km-re és mégis van saját beach-cse. Skotina beach, hát nem csodás???
Számomra ez az egyik legkedvesebb dolog Görögországban.
Kicsit én is birtoklom a címet, (hon, haza, második otthon)
A történet: 2001 környékén nick nevet választottam a lányomnak, Skócia szeretet miatt és a Katinka összevonásából született Scot-tinka=Scotinka, ez nagyon megtetszett és magamnak a kevésbé becézett alakot használva lett scotina. Aztán 2007 környékén megtudtam, hogy létezik egy falu a világban, történetesen Görögországban amit úgy hívnak, hogy Skotina. (Szkotinának ejtjük a nick nevet is. Azóta ezt a kis falut többször meglátogattuk, és kisfalumnak tekintem.Az Olimposz hegy oldalában van, Litohoro után van Nei Pori felé haladva. Kicsi, de nagyon bájos falu a tengertől 3 km-re és mégis van saját beach-cse. Skotina beach, hát nem csodás???
Számomra ez az egyik legkedvesebb dolog Görögországban.
Hurrá éljen "Scotina" mikor olvassuk a neved legalább egy picike Görögországot is olvasunk.
Hurrá Nei Pori!