Valakinek van valami infója a kourmaria beach-ről? Tripadvisor-on találtam, és írtam is a komának, hogy merre lehet, de nem válaszolt kép:kourmaria beach
Sziasztok!
Érdeklődöm, 08.16.-án megyünk Lourdas ,Aridas Apartmanba. Van-e más aki ugyanekkor utazik és szintén tervez autós saját kirándulásokat a szigeten.
Lehetne közösen kirándulásokat tervezni hátha együtt tévednénk el.
#2175292014-06-09 15:22:13 Válasz a #217484. hsz-ra
Szia,
később ki is javítják ugyanott:
Koumaria beach is located at the far northern point of the Argostoli Gulf, and is accessed via a winding road from the village of Katohori.
Némelyek kérdezték, nekik rossz hír: a csoportból voltak a Platia Ammosnál a napokba, már a leágazás is le volt zárva, de mint minden magyar, azért megpróbálkoztak a lehetetlennel: lejutni a lépcsőn, de pár méter után feladták, mert a lépcső már az elején teljesen roncsolt, járhatatlan
#2175672014-06-10 00:23:38 Válasz a #217540. hsz-ra
Mi nem voltunk idén, hajóval mentünk volna, de elmaradt a 8-as Bf-es vihar miatt Akik arra jártak, azok szerint OK az oda vezető út, csak onnan nem lehet még Assosra tovább menni, csak kerülővel kisebb utakon.
Myrthos akkor szerencsére bevethető. Szuper! Az a kedvencem úgyis, de a férjem szomorú Platia Ammos miatt. Voltunk már ott, de sajnáljuk, hogy nem lehet ismét ejutni. Mondjuk már 2 éve sem volt egyszerű...
Jól éreztétek magatokat, minden rendben volt? Persze a szelet leszámítva
#2176132014-06-10 14:02:42 Válasz a #217529. hsz-ra
Köszi, hogy megnézted, csak itt meg a baj, hogy a google maps nem talál ilyen települést, hogy Katohori, Kefalónián, és elméletileg ezen keresztül lehet oda eljutni.
#2176372014-06-10 19:07:13 Válasz a #217618. hsz-ra
Most nézem, mekkora marhaságot írtam, természetesen a Myrtos-fakultatív nem a vihar miatt maradt el, hiszen oda busszal mentünk volna Csak picit a viharral kötöttem össze, be is fizettük az utat, aztán néztük a meteo.gr-en, mekkora vihar várható, és azon meditáltunk, érdemes-e így elmennünk, mert max brutális hullámokban gyönyörködhettünk volna, de sok értelme nem lett volna. Aztán megoldódott, mert a rossz idő miatt nem is volt nagyon más jelentkező. Így aznap inkább bementünk Porosba, és élvezkedtünk a nagy hullámokon A Myrtos meg természetesen már megközelíthető dél felől, csak onnan Assos még nem, ha igazak a múlt heti infóim az ott jártaktól.