Köszi, hogy keresgéltél nekem. Azt hiszema guta meg is ütött volna ebben az estben, amiko 2-3 óra leforgása alatt el kellett volna jutnunk az egyik reptérrõl a másikra. De közben megoldódott a dolog, mert Athén helyett Rhodoszon szállunk át.
Köszi.
Andi
Kérdés: van valaki, aki tudja, a legjobb, ha tapasztalatból, hogy hogyan lehet a lehetõ legegyszerûbben (és legolcsóbban) eljutni az athéni új, Venizelos reptérrõl az athéni régi, Hellinikon reptérre? Fontos lenne!!!
Szia, próbáltam keresgélni neked valamit (végre egy tényleg jó kis kérdés )
www.oasa.gr
Sajnos még mindig nem valami jó az oldal, szóval nem voltam igazán eredményes.
Talán a 155-ös busz az Omoniáról... ehez ir valami Ellinikon célállomást, de lehet ez tök más.
Kérdés: van valaki, aki tudja, a legjobb, ha tapasztalatból, hogy hogyan lehet a lehetõ legegyszerûbben (és legolcsóbban) eljutni az athéni új, Venizelos reptérrõl az athéni régi, Hellinikon reptérre? Fontos lenne!!!
Gyerekkoromban azt gondoltam, kis szoknyácskája van a fiúknak, mint pl. a skótoknak, aztán megtudtam, hogy az ingük ilyen hosszú.
Nem túl régen olvastam valahol, hogy a fustanella redõinek száma jelent valamit, kötõdik valamihez, de nem emlékszem a pontos magyarázatra. Fél napja keresem az interneten, sikertelenül.
Kérem, aki tudja, írja meg!
Köszönöm!
hajol
Szerintem jó ötlet, mert egészen biztosan jár oda rendszeres buszjárat is Athénból. Itt a hellaszon sokat olvashatsz Tolóról mind a leírások, mind a beszámolók rovatban, valamint a Tolo-topikban.
Közvetlenül Athén közelségében is vannak szép homokos partok, kevésbé ismert üdülõhelyek, mint Mati, Anavissos, Vougliagmeni, Loutra Elenis, Vrachati. Én nem ismerem ezeket, katalógusban néztem most utána neked.
Inkább megéri a 15ö km-re fekvõ Tolóba utazni (Peloponnészosz), vagy a közeli Evia szigetére. Egész biztosan mindkettõbe van jó közlekedési összeköttetés.
Vagy hajózzatok át a legközelebbi érintetlen szigetek egyikére: Keára, Androszra, vagy Szíroszra. Szép homokos partok vannak, kevés turista, biztosan akad magánszállás.
én a barátnõmmel szeptember közepén megyünk Görögországba 10 napra, 3-4 napot tervezünk Athénra, majd szeretnénk menni egy közelebbi tengerparti helyre, ami nem a drágaságáról híres, melyik helyet tudnátok ajánlani?
Ahová viszonylag könnyen (busz, vagy vonat) le lehet jutni.