Szia Csutek!
Fizetni kellett az átírásért vagy ebben az esetben elengedték?
Üdv:Szanna
Mivel időben átírattam, így nem kell. De ehhez az is kellett, hogy online foglaltam, így regisztrálva vagyok a légitársaságnál, és online átírtam az utazás idejét.
De azért kivárom a végét. Hiszen,ha nem foglalkoznak velem, akkor sem bukok sokat.
Majd referálok!
Kaptam a Malévtól egy reklámlevelet és egyazon levélben két akciót is hírdetnek, minkettőben akciós áron van Athén is és Szaloniki is (29900, illetve 26600).
Jó foglalást!
Medi
Sziasztok, volt már vki Athéni reptérről a kikötig taxival, busszal, vonattal...stb? Ha igen le tudnátok írni kb mennyi idő, mivel a leggyorsabb?
Előre is köszi
#1352932010-05-22 09:52:52 Válasz a #135291. hsz-ra
Szia!
Alternatíva: metró a reptérről, ami tavaly 6 €/fő lett volna (csak oda), két embernek viszont 10 € összesen. (Azért feltételes módban, mert tavaly épp nem járt a reptérről a metró. De most már jár.) Ennél viszont egyszer át kell szállni.
Taxival szerintem nem nagyon ment még senki Pireusba. Egyedül arról tudok, hogy Balazsbeáék négy évvel ezelőtt taxival mentek a reptérről Rafinába, a másik kikötőbe, az akkor 35 € volt nekik és az egy félórás út volt. Előre lefoglalták a taxit és ott várta őket a reptéren. Pireusba valószínűleg kicsit hosszabb az út és valamivel drágább a viteldíj, mert kicsit messzebb van és át kell menni a városon is.