#2196702014-07-03 13:14:35 Válasz a #219662. hsz-ra
Köszönöm hiroda a pontos felvilágosítást! odafelé 1 kartont veszek szerintem az bőven elég lesz a hétre! hazafele meg 4-et mert ha jól emlékszem fejenként 200 szál hozható be plusz 1 bontott doboz! De ha nem jól tudom javítsatok ki!
Elég nagy megtakarítást jelent.
Szia decca megnéztem az itallokkal és a cigivel kapcsolatos infóidat ha jól értelmezem ez most a Magyarországra behozatalt jelenti de mennyit lehet kivinni?
Tegnap inkább azzal segítettél volna hogy megadod a választ nehezedre esett volna segíteni?inkább kidobsz a fórumoldalról köszi amúgy a hozzászólásodat !Értettem!
Tegnap inkább azzal segítettél volna hogy megadod a választ nehezedre esett volna segíteni?inkább kidobsz a fórumoldalról köszi amúgy a hozzászólásodat !Értettem!
Szerintem csak a hsz-ed lett ide áttéve, ne idegeskedj, inkább gyújts rá
És olvasd el a forumszabályzatot, akkor megérted, miért tették ide.
Valaki tudna segíteni, hogy képeket, ill. Albumot hol lehet feltölteni?
Ha meg a topikba akarsz 1-1 képet betenni, akkor a neten lévő képre jobb katt, Mozillában ilyenkor katt "Kép URL-jének másolása"-ra. Ezt beilleszted a hsz-be, kijelölöd, végül katt az Img-gombra az ablak felett jobbra. Alul a hsz-ablak alatt az "Előnézet" gombra kattintva megnézheted, sikerült-e a dolog. Ha igen, mehet!!
Abban kérném tapasztaltabb utazók segítségét, hogy a költőpénz dolgot hogyan érdemes megoldani?
Arra gondoltam, hogy itthon váltok kb 5-600 eurot (2 főnek egy hétre), de igazából ezt az apartmanban nem szívesen hagynám nyaralás alatt amíg mászkálunk a városban vagy kirándulunk, a strandra meg szintén nem cipelném ki magammal, mert ugyan akkor nálunk lenne biztonságban, de nem tudnánk ketten egyszerre bemenni a vízbe.
Ti ezt hogy szoktátok megoldani? Köszike