Már egy hete ezt az útlevél-témát fűrészerljük. Tavaly kétszer voltam Görögországban busszal. Sokan utaztak személyivel. Az útleveleket a makedón határon begyüjtötték. A személyi igazolványokat még csak kézbe sem vették, csak egy pillantást vetettek rá. Ezért kérték a sofőrök, hogy akinél személyi van, az inkább azt vegye elő az útlevél helyett, mert gyorsabban halad az ellenőrzés. Minden gond nélkül lehetett vele utazni. De aki úgy gondolja, hogy van feleslegesen kidobandó pénze, az csináltasson útevelet és utazzon azzal!
Gudli!
Ez jó, ez tetszik!
Nekem az jár a fejemben hogy alaposan körberágtuk már ezt a csontot. Sőt már meg is emésztettük néhányszor. Talán meg kellene kérni Joxot, hogy írja ki a fejlécre, jó nagy betűkkel.
Mert erős a gyanúm, hogy még nem végeztünk erre az évre, rágni és fűrészelni fogjuk, még jó darabig.
És ezáltal ilyen, erősen OFF-os bejegyzések fognak születni, mint most az enyém!
A webkamera által mutatott hőmérséklet csalóka, most 4-5 fokot, nyáron legalább 7-8 fokot kell még hozzáadni. Tapasztaltam. Ja és árnyékban mérik a hőmérsékletet. Hát a hőmérsékletet mindenhol árnyékban mérik.................., de ha 7-8 fokkal több lenne ott akkor biztosan többen fürdenének
Szerintem azért az útlevélre a pénzkiadás nem felesleges, mert van aki máshová is utazik ahová szükség lehet rá!!! A hőmérsékletet mindenhol a hűvösben mérik pl. május elsején itt 43 fok volt a napon a hűvösben 31!!!!!!!!!!
Beetle!
Persze aki nagy utazó annak nem árt ha van főleg ha olyan helyre készül. Én biztos nem tudnám kihasználni sajnos. Rég voltam már így tengerpart mellett nyaralni. Tavaly volt egy kétnapos kiruccanásunk a Plitvicei-tavakhoz ami amúgy gyönyörű volt de tengerpart mellett utoljára 2007-ben voltam azt hiszem. Ezért is várom már annyira. Minden nap nézem a webcam-et és már az oldalt is rendesen átböngésztem.
Amúgy szerintetek egy fehérebb bőrű emberkének elég kintre a 30-as faktorú naptej, mert nekem tuti elég csak nem tudom, hogy ott annyira lent mennyire éget a nap. ?????
Amúgy szerintetek egy fehérebb bőrű emberkének elég kintre a 30-as faktorú naptej, mert nekem tuti elég csak nem tudom, hogy ott annyira lent mennyire éget a nap. ?????
Nagyon éget a nap az biztos, de 30-as tej biztosan elég csak sűrűn kell kenni magad!!!!!!!!!
#1835272012-05-04 13:36:49 Válasz a #183523. hsz-ra
Olyan nagy utazó én sem vagyok , de azért már jártam egy pár helyen , de most már letáboroztunk Görögország mellett , harmadszor megyünk ide. A Plitvicei tavak nagyon szép , igaz????????Sokat kell gyalogolni? Már készülünk oda.
A déli órákban azért nem ajánlatos a tűző napra kifeküdni. Zuhanyozás után ne spórólj a testápolóval sem! Ha úgy érzed, hogy ég a bőröd, kend be görög joghurttal. Várj amig felszivódik, teljesen eltűnik a bőrödrőr. Utána hűs zuhany! Tuti segit!
A déli órákban azért nem ajánlatos a tűző napra kifeküdni. Zuhanyozás után ne spórólj a testápolóval sem! Ha úgy érzed, hogy ég a bőröd, kend be görög joghurttal. Várj amig felszivódik, teljesen eltűnik a bőrödrőr. Utána hűs zuhany! Tuti segit!
Eszembe juttattad azt a finom krémes görög joghurtot amit ott ettünk a parton egy étterembe ............hmmmmmmm isteni volt mézzel
Beetle!
Igen a Plitvicei-tavak gyönyörűek. Vannak rövidebb és hosszabb túrák is. Mi egy rövidebben voltunk ami 4 óra hossza volt de ebbe benne volt 3 hajóút is egyik partrészről a másikra. A tavak színe gyönyörű szinte hihetetlen, meg a sok vízesés... Érdemes egyszer megnézni!