#1726712011-08-09 21:08:16 Válasz a #172670. hsz-ra
Nem tudom honnét ugrott be KALAMATA, de rögtön kapcsoltam és javítottam Kalamata a Peleponésos-on van! Így OK ugye, köszi a villám gyors észrevételt, "Pinga"
#1726752011-08-09 21:12:41 Válasz a #172671. hsz-ra
nem volt olyan villám gyors,mert elkezdtem megtervezni az utat románián át és rájöttem hogy soha nem jártam ott,szépen mentem végig buleszon át a határig ,nekem kalamaka ugrott be a kemping
nem volt olyan villám gyors,mert elkezdtem megtervezni az utat románián át és rájöttem hogy soha nem jártam ott,szépen mentem végig buleszon át a határig ,nekem kalamaka ugrott be a kemping
+
Kerek 8-perc telt el és már javítottam is de hát ha Nei Pori-ról van szó én nem érzékelem az időt!
#1726822011-08-09 22:50:54 Válasz a #172677. hsz-ra
az igaz hogy javitottad ,de én ezalatt mentem végig a magyar-román határtol egészen a bulgár-görög határig,majd egyböl irtam is a kérdést,utána olvastam el azokat amiket irtál
Köszönöm mindenkinek a biztatást!Hát én is remélem hogy valahogy csak ki jutunk,amik vannak ebbe a hülye világba most, nem csoda ha az ember be parázik.
Köszönöm mindenkinek a biztatást!Hát én is remélem hogy valahogy csak ki jutunk,amik vannak ebbe a hülye világba most, nem csoda ha az ember be parázik.
Nem kell félni ezek a busz sofőrök, rafinált öreg rókák értik a dolgukat. Ha kocsival mentek akkor sem kell megijedni bejáratott utak vannak. Én már a hős korban is mentem arra. Egyébként tudok infót adni ha Szófián keresztül akarsz menni. Nem tudom nem emléxem autó avagy busszal mentek?
#1726932011-08-10 07:59:38 Válasz a #172692. hsz-ra
Gyula
engem érdekelne egy leirás románián és bulgárián át, muszáj elmenni aradig? álatlában a románoknál milyen számu utakon kell menni? a buleszoknál blagoevgradtol mintha egyes számu menne,de a román határtol odáig is el kell valahogy jutni
Némileg könnyebb helyzetben vagytok mint én,mert a buszvezetök mindent megoldanak,nektek csak pihizni kell a buszon, én ha kifogok egy araszolos dugot,akkor állandoan résen kell lennem,mert félrelöknek ha nem megyek ,eléggé fáraszto
#1727372011-08-10 14:07:32 Válasz a #172716. hsz-ra
Szia Tallér!
Akkor nyugodj meg nagyobban is Mindig van "B" terv. Ha valamiért akkora gond lenne Szerbiában, amit nem tartok valószínűnek, akkor elvisznek Bulgária felé. Tehát a nyaralásod nem lesz veszélyben. Remélem megnyugodtál és most már teljes mértékben csak a nyaralásra koncentrálsz