#1843362012-05-15 18:38:02 Válasz a #184331. hsz-ra
Szia Chayenne!
Üdv. a fórumon.
Ha alul a keresőbe beütöd, hogy Garden sok találatot kapsz.
Pl. ezt is:" a garden apartman nagyon szuper ,tiszta a szoba a medencét naponta takarítják és kb.27-28 fokos benne a víz, rengeteget fürödtünk benne. a kerékpár amit írtak , hát 1db volt tavaly, de az is kicsit rossz volt, de azért azzal jártam a mini marketbe ami kb. 5 perc gyalog. a garden a valtostól kb 15 perc, de nagyon jó kis azfaltos út van és ott van a kis bolt közbe és nem unalmas az út."
De majd jönnek, akik voltak már ott.
Rossz véleményt nem olvastam még róla.
Aki a környéken nyaral, és esetleg Sivota-Perdika felé megy, meg tudná nézni, hogy a Sofas Camping, ami a part mellé épült, megvan-e még? 2 éve kinéztem, de eltűntek a netről Ha még árakat is tudna valaki nézni, az már igazán nagy segítség lenne
Szia , Három beírással feljebb én írok a Garden apartmanról , tavaly voltunk ott és nekem sem adtak nagyon felvilágosítást róla, de nem fogsz csalódni elhiheted. Idén is ide mentünk volna, de már nem volt hely/sajnos/ Amit írtam röviden: Minden nap takarítanak nagyon tiszta a szoba is és a medence is , egy kerékpár volt , nem olyan jó állapotú, de jártam vele a boltba. A valtos k.b. 15 perc gyalog és aszfaltos út vezet a strandig. Tettem fel képeket is, de teszek még ide neked az apartmanról. Ja , és tele van az udvar citromfákkal, nagyon jó lesz meglátod.
Beetle, a Google Earth alapján meg tudnád valamilyen módon írni, hogy hol keressem az apartmant (Garden). Pl. koordináták vagy esetleg a térképen megjelölt más objektum környéke, a parttol melyik irány, stb.?
A Hotel Maris egy, a parttól nyugati irányba tartó úttól van nem messze.
Ezen út mentén van jelölve képpekkel a Pateras apartmanház, illetve a Nikitas apartmanok is. Ez lenne az egyik tippem.
Aztán van egy út, amely északnak tart és a Villa Diamond mellett halad el.
Szia. Hát amit leírhatok így térkép nélkül, amikor megérkeztünk a busszal a Valtos strandon szálltunk ki és ha szemben állsz a tengerrel akkor jobbra van a Garden apartman és balra a domb amin keresztül a várost lehet meg közeleíteni. Ide érkezik a busz és amerre a busz eleje van arra van a Garden és oda kis transzfer busz fog vinni.