Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 8626
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Beetle
Aktív fórumos
Aktív fórumos
183 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185048 Üzenet linkje2012-05-22 11:32:08 

Szia Mona! Soha nem gondolkodtam azon, hogy milyen biztosítóval kössek biztosítást szerintem mindegy. Egyébként biztosítós vagyok és az a lényeg, hogy a nyomtatványon rajta legyen, hogy EUB. Mindegyik biztosítóén rajta van.!!!!!!!! Én jún. 11.-én indulok Pargára. Te mikor fogsz menni és kivel????? Apollon?????? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
# 8627
Szilvus21
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185051 Üzenet linkje2012-05-22 11:47:36 

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne azoktól akik már megjárták Pargát, hogy milyen fakultatív kirándulásra érdemes befizetni, vagy egyáltalán érdemes e befizetni ezekre. Azt olvastam, hogy a Paxosi kihozható olcsóbban ha nem iroda által fizetek be hanem a kikötőben. Ha valakinek van valamilyen tapasztalata ezekkel a kirándulásokkal kapcsolatban illetve saját szervezéssel azt örömmel fogadnám. icon_smile.gif

# 8628
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185055 Üzenet linkje2012-05-22 12:18:12  Válasz a #185051. hsz-ra Előzmény #185051

Szia!

Mi a Paxos kirándulásra a kikötőben fizettünk be, a Gaios Cruiser nevű hajónál, ez volt akkor tavaly a legolcsóbb ilyen kirándulás 15 euróért. Meg voltunk elégedve, reggel indultunk, Anti-Paxosnál volt egy kis vízbe ugrálós fürdőzés, megnéztük a Kék-barlangokat és Gaiosnál kötöttünk ki, kb. 2,5 óra szabadidőre. 15 órakor indultunk vissza Pargara.
A Captain Hook hajónál 20 euró volt a legolcsóbb jegy és szinte ugyan ez a program.

# 8629
Beetle
Aktív fórumos
Aktív fórumos
183 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185068 Üzenet linkje2012-05-22 13:33:33 

Szia Szilvus! Csatlakozom az előttem szólóhoz , igen a kikötőben érdemesebb befizetni, mert olcsóbb és tényleg ugyanaz. Van több kirándulás is , de azon nem voltunk viszont akik voltak nem voltak elájulva és nagyon drága is volt. A kis vonattal viszont menjetek fel a hegyre, mert az nagyon szuper és van idegenvezető is van ott egy barlang is és gyönyörű a kilátás. Tavaly 8-euro volt 1fő. icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
# 8630
Beetle
Aktív fórumos
Aktív fórumos
183 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185071 Üzenet linkje2012-05-22 13:38:44 

# 8631
Szilvus21
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185072 Üzenet linkje2012-05-22 13:43:57 

Köszönöm az eddig kapott infókat. icon_smile.gif
# 8632
Mona1
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185101 Üzenet linkje2012-05-22 16:30:48 

ok, köszi, akkor jó.

Szerintem én vagyok a fórum "különce", ahogy visszaolvastam, még senki nem utazott ki úgy, ahogy mi. Fapadossal Korfu, onnan pedig komp Igoumenitsába, majd buszozunk Pargába. Vagy : Korfun hozzácsapódunk egy Pargába menő kirándulóhajóhoz:-)

Két hétre megyünk, (2012.06.16-30) egyik hét Villa Iliosban, másik hét a Pension Vavvasban. (Ephira travel és Kryoneri travel a közvetítőnk)

Most már minden megvan, repjegy, visszaigazolások.

Már nagyon izgulok ám! icon_smile.gif

Beetle írta:
Szia Mona! Soha nem gondolkodtam azon, hogy milyen biztosítóval kössek biztosítást szerintem mindegy. Egyébként biztosítós vagyok és az a lényeg, hogy a nyomtatványon rajta legyen, hogy EUB. Mindegyik biztosítóén rajta van.!!!!!!!! Én jún. 11.-én indulok Pargára. Te mikor fogsz menni és kivel????? Apollon?????? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 8633
Beetle
Aktív fórumos
Aktív fórumos
183 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185185 Üzenet linkje2012-05-23 15:45:04 

Szia Mona! Így olcsóbb az utazásod vagy miért választottad ezt ??? Nem bírod a hosszú buszozást? Így mennyi időt vesz igénybe az utazás? Én annyira nem vagyok megelégedve a mostani időjárással Pargán, állandóan felhős az idő és csak 20 fok körül van. Persze a napon melegebb van , de sokat nem süt most a nap ott sem. icon_sad.gif icon_sad.gif icon_smile.gif
# 8634
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185195 Üzenet linkje2012-05-23 17:09:42 

Tegnap is és mai is sokan napoztak a parton, sőt ma többen fürödtek is. Pont ezért nem értem azt a 20 fokot!
# 8635
Roland1980
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185199 Üzenet linkje2012-05-23 17:16:36 

sziasztok!szeretnék érdeklődni hogy járt e valaki pargan juli30-aug8 között milyen az idő e tájban és milyen ruhát érdemes vinni magunkkal.valaki esetleg egy párszot ha tudna mondani a MARGARITA apartmanról nagyon meg kősszöném icon_smile.gif esetleg még az árakrol ha valaki valamit tudna .köszönöm a segitséget előre is
# 8636
Szilvus21
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185204 Üzenet linkje2012-05-23 17:34:53 

Szia Roland!
Az idei árakról még nem sok mindent tudunk mert még nem jött haza az első turnus viszont ha érdekel akkor vannak fenn tavalyi árak a fórumba Általános tapasztalatok-->aktuális árak. Oda Theia tett fel tavaly augusztus végi árakat. Biztos kell egy kis növekvéssel számolni. Szerintem Görögországban a július és az augusztus a legmelegebb hónap szóval tuti, hogy aggodalomra nincs okod emiatt. icon_smile.gif Akkor ti pont utánunk mentek bár mi a Bakasba leszünk ami ott van tőle egy köpésnyire csak épp az előtte lévő héten. icon_smile.gif

# 8637
Szilvus21
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185208 Üzenet linkje2012-05-23 17:43:24 

Igen egyébként én is azt figyeltem meg, hogy most a héten eddig nem volt az a nagy hű de napos idő bár annak ellenére elég sokan voltak lenn a parton. Gondolom akkor csak nem rossz a víz sem. Ma kiváltottuk az EU-s taj kártyát. Már csak a részvételi díj másik fele van hátra és 2 hónap múlva indulás. icon_smile.gif
# 8638
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185217 Üzenet linkje2012-05-23 18:24:25 

Roland1980!
Július 30 és augusztus 8 közötti idő a szezon kellős közepe. Csúnya lenne, ha vastag holmiba kéne öltöznöd! Max. egy hosszú nadrág és egy hosszú újjú felső, de abból is csak a vékonyabb fajta! Erre is legfeljebb utazáskor éjjel lehet szükséged. Csupa nyári holmit csomagolj!
Friss árakról az első fecskék majd beszámolnak. Maradj velünk itt a fórumon és mindig friss információkhoz juthatsz!

# 8639
Beetle
Aktív fórumos
Aktív fórumos
183 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185290 Üzenet linkje2012-05-24 12:01:13 

Sziasztok! Kérek egy gyors válasz tőletek, mert az ismerősöm nemsokára utazik és csak az EU-s taj kártyáját viszi és NEM köt utas biztosítást, mert még SOHA nem kérték . Kérhetik-e a határon az utasbiztosítást ? Ha nincs akkor mi lehet a következménye? Az EU-s kártya tulajdonképpen mire jó? Szerintetek mindenkinek van utasbiztosítása? KÖTELEZŐ? icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif Majd válaszoljatok... Köszönöm icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif
# 8640
Mona1
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185292 Üzenet linkje2012-05-24 12:06:33 

A hirdetett repülős utaknál jóval olcsóbb,igen.
Két hét repcsivel , ebből az egyik hét reggelivel lesz, kb 80000 ft/fő.
Ebben a helyi közlekedés nincsen benne.(Hajó,busz)

Már sokszor utaztam busszal, most inkább a kényelmet választottuk, meg nem került sokkal többe.
A repülőút másfél óra lesz, a komp szintén. A komp indulásáig meg lesz Korfun is szabadprogramunk:-)

Remélem a tenger azért fel fog melegedni addig...de szerintem jobb ha felkészülök a hideg vízre:-)

Beetle írta:
Szia Mona! Így olcsóbb az utazásod vagy miért választottad ezt ??? Nem bírod a hosszú buszozást? Így mennyi időt vesz igénybe az utazás? Én annyira nem vagyok megelégedve a mostani időjárással Pargán, állandóan felhős az idő és csak 20 fok körül van. Persze a napon melegebb van , de sokat nem süt most a nap ott sem. icon_sad.gif icon_sad.gif icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 575 576 577 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu