#2188692014-06-25 19:34:35 Válasz a #218806. hsz-ra
Köszi a választ, ezt már megnéztem én is viszont ha a googlemaps-on oda állítom a kis embert, arra a sarokra ahová mutatja az apartmant nem látom,hogy hol van, melyik az... Vagy valamit rosszul látok, nem tudom.
Köszi a választ, ezt már megnéztem én is viszont ha a googlemaps-on oda állítom a kis embert, arra a sarokra ahová mutatja az apartmant nem látom,hogy hol van, melyik az... Vagy valamit rosszul látok, nem tudom.
A google maps-os térkép 2011-ben készült a bookingos 2014-ben , lehet hogy ez miatt nem találod
Sziasztok! Mi tavaly voltunk Kefalonián és ajánlani szeretnék pár dolgot az odautazóknak, sajnos nincs időm visszaolvasni, így elnézést, ha ismétlődő dolgot írok, de nekünk indulás előtt segítettek volna
1. Ha valaki pipával szeretne búvárkodni akkor jó választás lehet a Hotel Mediterrán strandja
2. Ha van aki imádja a repülőket, az Ammes beach-en érdemes eltölteni pár órát, a fejetek felett szállnak le a gépek, mert a reptér kerítése mellett van a strand ( maga a strand amugy teljesen átlagos, sokkal jobbak is vannak a szigeten)
3. Ami nekünk sajnos kimaradt, de helyi búvároktól kaptuk az infot. Van egy étterem a fővárosban a sétálóutcában a vidámpark mögött a sarkon. Meg fogjátok ismerni, mert mindig tele van és tálcákról esznek az emberek tányérok nélkül. A helyi nagyétkűek kedvenc helye állítólag
(valahol fel van írva a neve, de ennyi alapján meg fogjátok találni)
sajnos mi utolsó este szerettünk volna elmenni, de annyian voltak, hogy nem volt türelmünk kivárni egy szabad asztalt, remélem segítettem.
Ami még eszembe jut, hogy konnektoros szúnyogriasztó nélkül elég kellemetlenek lehetnek az éjszakák
#2188812014-06-25 21:04:02 Válasz a #218860. hsz-ra
Elsore megneztuk, de akkor turabol jottunk. Masnap visszaneztunk, de akkor mar voltak ott igy ez most kimaradt, mert szep kis resz, de pont attol jo ha nincs mas. De a lenyeg, hogy le lehet jutni, de cipo ajanlott.
Beültünk ebbe a Captain's barba, es hat eszmeletlen jo hely. Kedves "legenyes" es isteni koktelok. Csak ajanlani tudom.
Kedves Nyaraló társak!
A Myrtos beach használható jó az út. Mi robogóval Skalaból elmentünk. A kordonnál letettük a mocikat és lesétáltunk, nem nagy táv. Megéri.
Sziasztok
Szombaton érkeztünk meg Skalara az UNITRAVELLEL.Most jöttünk velük előszőr de UTÓLJÁRA. Olyan busszal hoztak minket amit az Ibusz már leseljtezett,hogy csak belföldön használható, külföldi utakra már nem alkalmas, nagyon kényelmetlen volt. A buszsoföröktől tudjuk, hogy az utazási iroda ragaszkodott ezekhez a buszokhoz. Ment is az anyázás a buszon. Az idegenvezetőt még nem láttuk és ma már csütörtök van. Annyit üzent, hogy 20 ember miatt nem fog lejönni Skalaba, mert az neki idő veszteség.
Aki az UNITRAVELLEL tervez válsszon mást. Mi még azt sem tudjuk, hogy szombaton mikor vesz föl minket a busz. Kicsit idegesek az emberek. Egy házaspárnak a csomagja is eltünt, egy másik házaspárt nem értesíttek a korábbi indulásról és a csomagjukata a WC-be rakták, így a buszon való pisilés is kilőve. Szóval ennyit az UNITRAVEL-ről.
125cc motort adtak nekünk "B"jogsira azzal mentünk ketten Skalaról-Sami-Myrtos-Assos-Skala. 8 euro és tele a tank sokáig mentünk így vele. 55euro volt 3napra azt most nem tudom, hogy kitől de nem a sétálon az biztos, mert azok szarok. Majd megírom később ha valakit érdekel.